[Ενημέρωση 11-7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
ειναι η 7.3.2.0@papaflessas
-
Καλημέρα παιδιά!!
έχω ένα μικρο πρόβλημα με το mi4 έχω περάσει την τελευταία stable 7.3.3 και όλα είναι μια χαρά αλλά όταν ενεργοποιώ τον εντοπισμό σφαλμάτων USB και παω να το συνδέσω στο pc το μόνο που προλαβαίνω να δω (για 1 δεύτερο ίσως) είναι οτι προσπαθεί να εγκαταστήσει κάποιο driver και αμέσως μου βγάζει μπλε οθόνη στο pc και κάνει επανεκκίνηση, χωρίς τον εντοπισμό σφαλμάτων USB το τηλέφωνο το αναγνωρίζει κανονικά το pc, έχει καμιά ιδέα κανένας??? ευχαριστώ εκ των προτέρων!! -
Ο/H jpastos έγραψε:
Καλημέρα παιδιά!!
έχω ένα μικρο πρόβλημα με το mi4 έχω περάσει την τελευταία stable 7.3.3 και όλα είναι μια χαρά αλλά όταν ενεργοποιώ τον εντοπισμό σφαλμάτων USB και παω να το συνδέσω στο pc το μόνο που προλαβαίνω να δω (για 1 δεύτερο ίσως) είναι οτι προσπαθεί να εγκαταστήσει κάποιο driver και αμέσως μου βγάζει μπλε οθόνη στο pc και κάνει επανεκκίνηση, χωρίς τον εντοπισμό σφαλμάτων USB το τηλέφωνο το αναγνωρίζει κανονικά το pc, έχει καμιά ιδέα κανένας??? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
έχεις ξεχωριστή κάρτα ήχου σε λειτουργία (όχι onboard) στο pc;
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H jpastos έγραψε:
Καλημέρα παιδιά!!
έχω ένα μικρο πρόβλημα με το mi4 έχω περάσει την τελευταία stable 7.3.3 και όλα είναι μια χαρά αλλά όταν ενεργοποιώ τον εντοπισμό σφαλμάτων USB και παω να το συνδέσω στο pc το μόνο που προλαβαίνω να δω (για 1 δεύτερο ίσως) είναι οτι προσπαθεί να εγκαταστήσει κάποιο driver και αμέσως μου βγάζει μπλε οθόνη στο pc και κάνει επανεκκίνηση, χωρίς τον εντοπισμό σφαλμάτων USB το τηλέφωνο το αναγνωρίζει κανονικά το pc, έχει καμιά ιδέα κανένας??? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
-
-
-
Ο/H stoilos έγραψε:
Exw thema me to gps. Mpainw xartes, pataw ti deuthinsi kai m leei anazitisi gps. Perimenw k akoma grafei to idio
-
Καλησπέρα σε όλους....
Θα ήθελα να εκφρασω εναν προβληματισμο μου. Εχω το mi4 ποτε δν ειχα θεμα με την μπαταρία κ τωρα τελευταία δε προλαβαίνω να φορτιζω. Μηπως μπορει καποιος να με φωτίσει τι μπορει να παιζει? Μιλαμε αυτη τι στιγμη μιλαω στο μεσεντερ μ ενα φιλο για πεντε δεκα λεπτα κ εχει παει απο 30% 14 μεσα σ ουτε δεκα λεπτα. Με πλοήγηση στο ίντερνετ πριν συγκεκριμένα στο καρ εφαγε 18% σε δεκαπεντε λεπτά. Τι γίνεται βρε παιδια κ πεθαινει ετσι η μπαταρία. Μηπως τα έπαιξε να παραγγείλω αλλη? Παντα εβγαζε ενα δεκαωρο κ με φουλ χρηση κ ανοιχτα δεδομένα και WiFi κ τωρα ουτε καν 5ωρες δε βγάζει. Περίμενα μήπως βγει αναβάθμιση επόμενη σε stable μπας κ δω διαφορά αλλα επειδή αργει λογικά δεν μπόρεσα να μη το αναφέρω. Εχω τημ τελευταία stable 7.3.3...
Υγ. Μεχρι να απογραψω το τοπικ 7% ημαρτοοοοονννν
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
σε MIUI 8/6.6.23 με ενεργοποιημένο το SU, σήμερα που έβαλα ακουστικά να ακούσω τραγούδια είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα επειδή εμφανίστηκε η εφαρμογή "Shell" που αδειάζει την μπαταρία αμέσως.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0