Διαφήμιση

Μπέρδεμα (δικό μου) με rom!

• Μπέρδεμα (δικό μου) με rom!

Καλησπέρα σε όλους, νέος στο φόρουμ αλλά και στην οικογένεια της Xiaomi. Έχω παραγγείλει το redmi note 3 pro 2gb/16gb από γνωστό κινεζομαγαζο και μετά από συμβουλές μέλους επέλεξα να αποσταλεί με την official Chinese stable rom αφού έτσι και αλλιώς σε όλες τις συσκευές μου έχω το μενού στα αγγλικά.
      Γνωρίζω για το πλήθος κινεζικων εφαρμογών και την έλλειψη play store και σκέφτηκα με το που έρθει να του περάσω κατευθείαν την global stable. Εκεί ξεκίνησαν και τα προβλήματα μου που οφείλονται στην έλλειψη γνώσης γύρω από τη xiaomi. Οι αναλυτικοι οδηγοί που βρήκα αναφέρονται κυρίως στη αλλαγή από την προβληματική-ανεπισημη multilanguage rom που φοράνε πολλά κινεζομαγαζα σε stable η το πέρασμα της ελληνικής rom που χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader.
      Τι πρέπει να κάνω για να περάσω από Chinese official stable σε global official stable? Από ότι έχω καταλάβει θα έχω επιλογή τα Αγγλικά σαν γλώσσα μενού (αλλά όχι ελληνικά), θα εξαφανιστεί το bloatware (κινεζοεφαρμογες) θα έχω κανονικά play store και Google services και τέλος Ota updates. Αν έχει απαντηθεί ρίξτε απλά ένα λινκ και θα βρω την άκρη. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
    • Σε πρώτη φάση με το που έρθει το κινητό κατεβάζεις την ρομ Global Stable που θες να περάσεις και δοκιμάζεις με τον τρόπο που δείχνω εδώ

Αν δεν περνάει τότε αναγκαστικά πας με τον τρόπο που λέω εδώ ανεξαρτήτως ποια ρομ έχεις.