Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ακριβώς όπως το είπες. Αλλά, ένα σοβαρό πρόβλημα με τα κινεζομαγαζα είναι ότι μερικές φορές τις επιστροφές τις ξανασυσκευάζουν και ξανά πουλιούνται σε κάποιο άτυχο. Δεν λέω ότι αυτό συνέβη και σε εσένα, αλλά είναι πιθανό.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • αγορα απο @TomTop.com.....παρελλαβα μετα απο 15 μερες.....ειμαι ευχαριστημενος και απο τα προιοντα τους.
      αγορα απο @GearBest μολις χθες το redmi 6a...μετα απο 2 ωρες μου εστειλαν mail οτι το πηγαν αεροδρομιο....μπραβοοοοοο.....επισης απο αυτους παραγγειλα ενα tempered glass και μετα απο το οτι δεν το ειχαν μου ειπαν θα στειλουν αλλο.....ο θεος και η ψυχη τους....περιμενω και βλεπω και αλοιμονο τους γιατι με καλο παιδακι εμπλεξαν..θα παει το κραξιμο εδω μεσα συννεφο.

" Γεωπόνος”

• Γενικά όταν παραγγέλνουμε από Ασία έχουμε πάντα και τα ρίσκα μας.. !! ;) ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Ο/H yliko έγραψε:

Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Ακριβώς όπως το είπες. Αλλά, ένα σοβαρό πρόβλημα με τα κινεζομαγαζα είναι ότι μερικές φορές τις επιστροφές τις ξανασυσκευάζουν και ξανά πουλιούνται σε κάποιο άτυχο. Δεν λέω ότι αυτό συνέβη και σε εσένα, αλλά είναι πιθανό.
      Στα καινούργια μοντέλα αυτό είναι αδύνατο , συνήθως ο κίνδυνος είναι μετά από 8-9 μήνες από την κυκλοφορία του μοντέλου αφού τότε θα έχουν αρχίσει να μαζεύονται ποσότητες ελαττωματικών.Συνηθως πρόκειται για μικροεπισκευές πολύ σπάνια να το κλείσουν όπως ήρθε και να το ξαναστείλουν (για τα γνωστά καταστήματα το θεωρώ αδύνατο) .Δεν είναι εύκολο να το εντοπίσεις κάτι τέτοιο ως απλός χρήστης και έχετε υπόψη γίνεται και στα Ελληνικά καταστήματα όπου το DOA εφαρμόζεται κατά κόρων και δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι τα ελλατωματικα που επιστρέφονται τα πετάνε
    • Καλημέρα εκανα μια παραγγελία απο geekbuying και ήρθε mail για ταυτοποίηση τις παραγγελιας για την καρτα και την ταυτότητα για την συναλλαγή για να γίνει η αποστολή. Πρώτη φορά μου τυχαίνει κατι τέτοιο απο gearbest δεν ζήτησε. Η κάρτα ειναι τις εθνικής και εδω και 2 χρόνια έτσι κανω αγορές (χωρις paypal)για να μην εχω μεγάλη προμήθεια.
      Mi 11i 8/256
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Συνήθως το geekbuying με priority πόσο χρόνο κάνει από την στιγμή της παραγγελίας

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Συνήθως το geekbuying με priority πόσο χρόνο κάνει από την στιγμή της παραγγελίας

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Δεν γνωρίζω πρώτη φορά κανω αγορά απο εκεί. Με priority έγινε.
      Mi 11i 8/256
    • Διαφήμιση
    • Ο/H trifos έγραψε:

Η κάρτα ειναι τις εθνικής και εδω και 2 χρόνια έτσι κανω αγορές (χωρις paypal)για να μην εχω μεγάλη προμήθεια.
      Πάντως για να ξέρεις στο paypal έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις να κάνει την μετατροπή η τράπεζά σου και όχι το paypal. Οπότε θα σου πρότεινα να την βάλεις στο paypal και να επιλέξεις να κάνει την μετατροπή συναλλάγματος η τράπεζά σου. Έτσι θα έχεις και την επιπλέον ¨ασφάλεια¨ του paypal.
    • Καλησπέρα παιδιά έκανα μια παραγγελία από gearbest 19 Οκτωβρίου με αποστολή priority direct mail.
      Έλεγε ότι ήταν σε stock αλλά άργησαν να μου το στείλουν, τελικά μου το έστειλαν σήμερα 5/11 με Netherlands Post Registered DDP.
      Είναι ασφαλή μέθοδος αποστολής και γνωρίζετε πόσο χρόνο θα κάνει περίπου να παραλάβω;;;
      Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    • Ο/H nflo έγραψε:

Πάντως για να ξέρεις στο paypal έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις να κάνει την μετατροπή η τράπεζά σου και όχι το paypal. Οπότε θα σου πρότεινα να την βάλεις στο paypal και να επιλέξεις να κάνει την μετατροπή συναλλάγματος η τράπεζά σου. Έτσι θα έχεις και την επιπλέον ¨ασφάλεια¨ του paypal.
      Λοιπόν παιδιά την είχα κάνει και εγώ παλιά και την ξανά τσέκαρα για σιγουριά η διαδρομή είναι η εξής : :thumbup:

-> Settings (εικονίδιο με γρανάζι πάνω δεξιά).
      -> Πληρωμές ρυθμίσεις
      -> Αυτόματες πληρωμές-> Διαχείριση επαναλαμβανόμενων πληρωμών
      -> Διαχείριση αυτόματων πληρωμών
      -> Set Available Funding Sources

Σου βγάζει μια λίστα με τις κάρτες που έχεις συνδεδεμένες με το PayPal.
      Δίπλα στην κάθε μία έχει ένα: Conversion Options.
      Από εκεί, επιλέγεις για την κάθε κάρτα ξεχωριστά ποιος θέλεις να κάνει τη μετατροπή.
      Αν θέλεις αυτή να είναι η τράπεζα/κάρτα σου, επιλέγεις
      "Bill me in the currency listed on the seller's invoice".
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Κ το ψαχνα τόσο καιρό κ δεν το βρισκα!! :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!