Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H vanni έγραψε:

Αν διαβάσεις όλους τους όρους στο link ισχύουν και τα ίδια και αν χαλάσει μετά

Return of Faulty Item
      You may return the goods to us if you find it faulty due to manufacturer fault, provided that the request is made within 30 days upon you receiving of the goods. We will acknowledge receipt of your request and advise you the proper procedure of returning the goods to us. You may opt for a full refund or replacement subject to below condition(s):

1. Goods are purchased from our website (eglobalcentral.eu)
      2. A request for return notification is submitted by ticket and received by us within 30 days upon you receiving of the goods.
      3. Goods are returned with a copy of your receipt/invoice.
      4. Goods are in brand new condition (with all original packaging including all accessories and other material(s)).
      5. Goods must be returned to our specified address within 14 days after we acknowledge your request.
      6. Goods returned are confirmed to be faulty after our inspection.

Το μυστικό είναι στην χρήση της γλώσσας. Αυτό που έχω σημειώσει κάνει όλη την διαφορά. Σημαίνει ότι είναι καθαρά δική τους απόφαση το πως θα διαχειριστούν την κατάσταση - δηλ. επισκευή ή αντικατάσταση.
      Μπορεί να σου πουν ότι η συσκευή έχει γρατζουνιά στην οθόνη. Τρέχα γύρευε. Επίσης είναι και καθαρά δική μας απόφαση από πού θα ξαναψωνίσουμε αλλά για να πώ και του στραβού το δίκιο, τα περισσότερα site τα ίδια ( και χειρότερα) κάνουν.. :/

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Το ίδιο ακριβώς γράφουν και στο DOA και ο λόγος είναι γιατί πρέπει να πληροίς και τις προϋποθέσεις που έχει παρακάτω
    • E ναί, φυσικά. Ποιός όμως κρίνει όμως αν τηρούνται οι.. "προϋποθέσεις"; ε; Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.. ;)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Και το Κινέζικο να έστειλαν, το Νοέμβριο θα πάρει αναβάθμιση για υποστήριξη Αγγλικής γλώσσας. Το λένε και τα Κινεζομάγαζα στα specification αν προσέξεις. Οπότε άστο και περίμενε λίγες ημέρες. Ισως να έκαναν και λάθος. Εμένα μου έχει συμβεί και το ανάποδο μια φορά σε Mi Band 3... Αντί Κινέζικο, έστειλαν International :)
      Καλησπέρα σε όλους τους φίλους !! Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί τελικά μου ήρθε σήμερα ολα μια χαρά πολύ γρήγορη αποστολή κλπ αλλά τελικά είναι το κινεζικό !! :S
      Τους άνοιξα case να δούμε τι θα πουν και βλέπουμε !!! :/
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Και το Κινέζικο να έστειλαν, το Νοέμβριο θα πάρει αναβάθμιση για υποστήριξη Αγγλικής γλώσσας. Το λένε και τα Κινεζομάγαζα στα specification αν προσέξεις. Οπότε άστο και περίμενε λίγες ημέρες. Ισως να έκαναν και λάθος. Εμένα μου έχει συμβεί και το ανάποδο μια φορά σε Mi Band 3... Αντί Κινέζικο, έστειλαν International :)
      Καλησπέρα σε όλους τους φίλους !! Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί τελικά μου ήρθε σήμερα ολα μια χαρά πολύ γρήγορη αποστολή κλπ αλλά τελικά είναι το κινεζικό !! :S Τους άνοιξα case να δούμε τι θα πουν και βλέπουμε !!! :/
      'Ελα καλορίζικο :thumbsup: Θα πάρει το update δεν υπάρχει περίπτωση...
      Τώρα επειδή το πήρες πολύ νωρίτερα, αν διαφήμιζαν ότι είναι ήταν το International αυτό που αγόρασες, ε τότε ίσως μπορέσεις να εκμαιεύσεις μια έκπτωση και να το αφήσεις στην άκρη καμιά δεκαριά μέρες μέχρι να βγει το update ;)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

'Ελα καλορίζικο :thumbsup: Θα πάρει το update δεν υπάρχει περίπτωση...Τώρα επειδή το πήρες πολύ νωρίτερα, αν διαφήμιζαν ότι είναι ήταν το International αυτό που αγόρασες, ε τότε ίσως μπορέσεις να εκμαιεύσεις μια έκπτωση και να το αφήσεις στην άκρη καμιά δεκαριά μέρες μέχρι να βγει το update ;)
      Ναι οκ άλλα στο μαγαζί τους (που κατά τ αλλα είναι άψογο) έχουν 2 λινκ ένα για το κινεζικό και ένα για το international με άλλο id ..Το θέμα είναι οτι από την πρώτη στιγμή τους παρήγγειλα το international συν οτι πριν 11 μέρες που μου έδωσαν το τρακινγκ τους ρώτησα στα καπάκια και μου απάντησαν και στο προσωπικό μου email οτι να μην ανησυχώ :pillepalle: οτι το τσέκαραν και οτι ο προμηθευτής τους του επιβεβαίωσε οτι είναι το international... :grumble: Έχει κινέζικα μέσα όχι αγγλικά και νομίζω θέλει και νούμερο κινεζικό αλλιώς δεν θα είχα θέμα.. Φτιάξαμε την εφαρμογή στα Ελληνικά άλλα να μπορούμε όμως και να το δουλέψουμε.. Αν βγάλω άκρη θα υπάρξει πληρη review ;) ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Καλήμερα, αγόρασα πρόσφατα μια τσάντα πλάτης από Banggood και παρέλαβα χθες, αλλά μου έχουν στείλει λάθος χρώμα. Τους έστειλα φωτογραφίες από το προϊόν και από την απόδειξη παραγγελίας και είδαν ότι ήταν δικό τους λάθος. Τους ζήτησα να μου πουν την διαδικασία επιστροφής ώστε να μου στείλουν το σωστό, άλλα το μόνο που μου πρότειναν είναι μερικό refund (5Ε απο τα 30Ε) και να κρατήσω αυτό που ήδη έστειλαν. Υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία να κάνω ώστε να μου στείλουν το σωστό ή έστω full refund;
    • Θα απαντήσεις ότι δεν αποδέχεσαι την πρόταση και ότι θες να σου στείλουν ή το σωστό ή full refund.
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Κοίτα ότι θα το κερδίσεις στο pay pal νομίζω ότι είναι σχεδόν βέβαιο.Τωρα από εκεί και πέρα είναι τι θες εσύ.Εγω προσωπικά εάν αυτό που μου είχανε στείλει δεν είναι χάλια χρώμα (π.χ. ροζ δεν θα μπορούσα να το κρατήσω) θα το κράταγα και θα έκανα διαπραγμάτευση για μεγαλύτερο refound ή κουπόνι 10-15 ευρώ σε μελλοντική αγορά

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς το χρώμα είναι τελείως άκυρο (παράγγειλα μαύρο και μου έστειλαν μπεζ με στρατιωτικά σχέδια πάνω, ότι να΄ναι χααχαχ) αλλιώς δεν θα είχα θέμα να το κρατήσω. Θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα μπας και μου στείλουν το σωστό αλλιώς full refund.
    • Διαφήμιση
    • Δεν βάζεις και μία φώτο με την τσάντα ή λινκ ?
      Αν είναι κάποια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα, κάλλιστα μπορείς να πάρεις refund και μετά να την πουλήσεις σε κάποιον που ίσως ενδιαφέρεται :)