Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Γιάννενα case αυτό φίλε
-
πρεπει να χαθηκαν παρα πολλα δεματα,εχω χασει και εγω παραγγελιες απο Νοεμβρη πολλα δεματα !!!
και ουτε μια ενημερωση απο τα ΕΛΤΑ !!!
οδηγουν την εταιρια στο ξεπουλημα μου φαινεται -
Στις 7/1 παραγγελία απο bangood αποστολή εγινε στις 13/1 απο το κατάστημα untracked, παρέλαβα στις 6/2 στην Πάτρα
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εστειλα mail στο τελωνειο, μου ειπαν δεν ειναι αρμοδιοτητα τους, να επικοινωνησω με ελτα.
πηρα τηλ στα ελτα, μου ειπαν οτι δε ξερουν τπτ για το δεμα, και να επικοινωνησω με τον αποστολεα..
τους λεω μα ο αποστολεας θα μου πει, οτι το αεροπλανο προσγειωθηκε ελλαδα, μιλα με το ταχυδρομειο σου.. κλπ κλπ, θα γινω μπαλακι..
μου λεει δε μπορω να σας βοηθησω
στο facebook τα ιδια, δεν αναγνωριζουν το tracking number και κτ τετοια..κ δε ξερουν κτ για το δεμα.. τους ρωταω, με βαση το ονοματεπωνυμο μου, δεν εχουν κτ στα αζητητα κλπ? ποτε δεν μου απαντησαν..
ακομα κ να πω να ανοιξω case στο paypal.. απο τη στιγμη που φαινεται ελλαδα το δεμα, μικρες πιθανοτητες να παρω πισω τα λεφτα μου εχω.. -
Είναι νωρίς για paypal, στους 2+ μήνες ticket στο μαγαζί και στους 3+ μήνες προσπάθεια refund
-
παραγγελίες απο bangood με priority direct mail παρακαλώ, απο 10/12/2018 προχθές ξεκόλλησαν τα tracking!!Κάτι παίχτηκε με εκείνες τις παραγγελίες που μεσολάβησαν οι γιορτές των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς. Όσες έκανα μετά όλες νορμάλ!!
-
Σήμερα παρέλαβα usb kodak από προσφορά στις 31/12.
Τα πακέτα τελη Νοεμβρίου τελικά μοιάζουν να είχαν θέματα.
Από τα 3 του eBay το ένα το έκαναν άμεσα refund, ένα έστειλαν ξανά και ένα κάνουν τον πεθαμένο.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά ζητάμε τα λεφτά μας πίσω από το ebay αφού περάσει η τελευταία ημερομηνία παράδοσης η ποιο πριν?? Εμένα το estimate delivery λήγει στης 18/2. Βασικά οι εποχές έχουν αλλάξει.. Πλέον αγορά από ebay πολύ πολύ σπάνια και μόνο για προϊόν που δεν το βρίσκω πουθενά αλλού...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Παιδιά ζητάμε τα λεφτά μας πίσω από το ebay αφού περάσει η τελευταία ημερομηνία παράδοσης η ποιο πριν?? Εμένα το estimate delivery λήγει στης 18/2. Βασικά οι εποχές έχουν αλλάξει.. Πλέον αγορά από ebay πολύ πολύ σπάνια και μόνο για προϊόν που δεν το βρίσκω πουθενά αλλού... -
νομιζω στις 60 μερες κλεινει την παραγγελια,εχω καιρο βεβαια να παραγγειλω απο ebay,γι'αυτο τον λογο
μετα δεν μπορουσες να κάνεις κατι -
την τελευταια μερα που σου δινει σαν χρονικο οριο παραλαβης, αν δε το παραλαβεις μπορεις να ανοιξεις case στο ebay..
αλλιως αν θες, ανοιγεις case στο paypal μετα την 60η μερα..
1 απο τα 2 διαλεξε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα