παιδια σορρυ αλλα στις1040+ σελιδες ..απο aliexpress τι διαλεγουμε?εχει 6 επιλογες για shipping.china post,seller's,aliexpress,epacket,swisspost,dhl.υπαρχει καποια για ησυχο κεφαλι?επισης για να παρω απο banggood μια καμερα.ισχυει το priority direct mail?ευχαριστω.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
AliExpress καμία αποστολή δεν είναι σίγουρη από τελωνείο εκτώς εάν το αναφέρει συγκεκριμένα, το priority direct mail του banggood είναι αντιθέτως σίγουρο για αποφυγή τελωνείου.
-
παιζει κανα κουπονι για banggood?
-
Για ποιο προϊόν;
-
Καλησπέρα. Παραγγελία από banggood έφυγε χτες και μόλις παρατήρησα πως μου έχουν δώσει το ίδιο tracking number με την τελευταία παραγγελία που είχα κάνει τον Δεκέμβριο. Παίζει να συμβεί αυτό;
Άκυρο. Προφανώς είχε κολλήσει το app και μου έβγαζε ίδιο tracking number.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Καλησπέρα. Παραγγελία από banggood έφυγε χτες και μόλις παρατήρησα πως μου έχουν δώσει το ίδιο tracking number με την τελευταία παραγγελία που είχα κάνει τον Δεκέμβριο. Παίζει να συμβεί αυτό;
Άκυρο. Προφανώς είχε κολλήσει το app και μου έβγαζε ίδιο tracking number.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παραγγελία που είχε μείνει το tracking στο trackchecker ξανά παραδόθηκε μετά από ένα μήνα σε άλλη περιοχήYou may think you can fly - but you better not try -
Δεν το έπιασα μάλλον. Παραδόθηκε άλλη παραγγελία με τον ίδιο αριθμό;
-
καλημερα.παιδια εχω κανει μια πραραγγελια απο banggood με priority κλπ. στις 23-2 ,και ακομα μου βγαζει order proccesing.αφησα μηνυμα ..τιποτα απαντηση.ξερει κανεις υπαρχει καμια σιεστα,καμια γιορτη τιποτα?
-
Καλημέρα! Εγώ δεν γνωρίζω κάτι για αργία κλπ. Είναι διαθέσιμο (in stock) το συγκεκριμένο προϊόν; Η πληρωμή έχει γίνει όντως;
ναι με paypal.μου ηρθε αμεσα και αποδειξη στο e-mail.αλλωστε δεν μου γραφει order pending,αλλα proccesing.το προιον ειναι μια action camera την ειχαν σε προσφορα,και κατι παρελκομενα.φαινονταν ολα in stock.δεν βλεπω κατι περιεργο.καλα..
-
Το έχω πάθει κι εγώ με banggood, δεν απάντησαν ποτέ σε κανένα μήνυμά μου αλλά κάπου στο δεκαήμερο ξεκόλλησε.
Στάλθηκε από το Hi9Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα