Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Με ήρθε ένα γράμμα από το τελωνείο.
28.5 ευρώ.... Για ένα μικρό πακετακι με ακουστικά. Από αλιεξπρες , Σιγκαπούρη....
3.5 ευρώ έκαναν τα ακουστικά.....
Είμαι Γερμανία.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
Το παράξενο είναι ότι λένε ότι έχουν το πακέτο αλλά ήρθε σπίτι μου.... Εκτός και αν είναι κάτι άλλο, αν και δε θυμάμαι να έχω παραγγειλεθ κάτι άλλο...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
Κάτι άλλο είναι , εφόσον δεν πληρωθεί το ποσό που σου λέει το έγγραφο , δεν στο παραδίδουν το πακέτο.
-
Για 3,5€ δεν θα σε έβαζαν να πληρώσεις. Κάτι άλλο είναι.
-
Καλημέρα έκανα πριν 8 ημέρες παραγγελία το redmi note 7 από banggood σε χρώμα κόκκινο και έλεγε processing time 8 days Σήμερα μίλησα και μου είπανε ότι είναι out of stock.Επειδη θέλω αυτό το χρώμα συγκεκριμένα και όχι να κάνω τραμπα σε άλλο που μου προτείνουν μέσω pay pal θα βρω άκρη??Όταν λέω άκρη εννοώ επιστροφή χρημάτων για να ψάξω σε άλλο site
-
Και χωρίς dispute στο PayPal θα βρεις άκρη , πες τους απευθείας για επιστροφή χρημάτων και θα στα επιστρέψουν.
-
-
Καλημέρα σε όλους ,οι αποστολές με royal shipments με dpd έρχονται τελικά ;ξέρει κανείς επαρχία με ποια θα έρθουν;
Έχω σκάσει ,2 μέρες είναι κολλημένο Αθήνα -
Καλημέρα, εγώ παρέλαβα τελικά χθες με ups μετά από 5 εβδομάδες. 14/6 - 19 7
-
@elpatron5 με ups έρχονται Ελλάδα. Στην Αττική κάνει η ίδια η ups διανομή και επαρχία συνεργάζεται μάλλον με γενική ταχυδρομική ή speedex. Πάρε ένα τηλ ατην ups να σου πουν σίγουρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα