Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αξιόπιστο είναι , τον τρόπο αποστολής να προσέξεις μην σου κάτσει κανένα τελωνείο.
    • Παιδιά έχω καιρό να επισκεφθώ το νήμα, οπότε έχω μια ερώτηση.
      Έχω κάνει μια παραγγελία χαμηλής αξίας από GB και επέλεξα priority line. Είχε περάσει μια βδομάδα και η παραγγελία δεν είχε αποσταλεί και μετά από 1-2 mail άλλαξε το status και πήρα tracking number της μορφής RUxxxxNL. Μια εβδομάδα μετά την αποστολή και ακόμα δεν υπάρχει καμία πληροφορία.
      Φταίει το priority που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα τίποτα και αν ναι πότε θα εμφανιστεί και πότε θα πρέπει να περιμένω το δέμα? ή μήπως απλά μου έδωσαν αριθμό αλλά η αποστολή δεν έχει γίνει?
    • Διαφήμιση
    • Θέλει πάνω από 10 μέρες να φανεί το priority line...μην αγχώνεσαι άδικα, υπομονή :)

Ερώτηση. Το δέμα μου από 5/6 ακόμα δεν το έχω παραλάβει. Τελευταία κίνηση 19/7 Nysa Πολωνία. Όταν περάσουν οι 60 μέρες μπορώ να ζητήσω επιστροφή από paypal;Είμαι στις 51 μέρες.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα. Γιατί και να το κάνεις από τι φαίνεται το δέμα θα το παραλάβεις οπότε το banggood θα δείξει στο PayPal το tracking number που θα φαίνεται ότι το δέμα είναι στον δρόμο. Και έτσι και αλλιώς θα σου ζητήσουν να περιμένεις μερικές μέρες. Αν μετά από 65-70 μέρες δεν υπάρχει κίνηση τότε ναι.

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ναι έχει δίκιο περίμενε 65 και κάνε.Καπου στο τέλος της σελίδας έχει ανώτερο όριο ημερών (ή 60 ή 70 δεν θυμάμαι ακριβώς) αλλά όταν είχα κάνει dispute στο PayPal με το αιτιολογικό ότι στην φόρμα παραγγελίας στο priority direct δίνανε 15 μέρες αυτοί επικαλέστηκαν αυτό το αιτιολογικό (είναι στους όρους του site στο κομμάτι για το shipping) και το pay pal τους δικαίωσε.
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Για 3,5€ δεν θα σε έβαζαν να πληρώσεις. Κάτι άλλο είναι.
      τελικα ο αποστολεας μου εστειλε δυο φορες το πακετο :lol: :thumbsup: :thumbup:

εδειξα την αποδειξη και αφου ανοιξα το πακετο να το ελεγξει το πηρα και εφυγα. δεν πληρωσα τιποτα

Τα παρακάτω ισχύουν στο banggood σχετικά με τις παραγγελίες. Οι μέγιστοι χρόνοι παραλαβής.
      Shipping time: 

The time for your item(s) to travel from our warehouse to your destination.

All items sold at Banggood are guaranteed to be delivered in 60 days (120 days for Brazil, 90 days for Ecuador, Venezuela,Argentina, 
      Bolivia, Peru, South Africa and all orders shipped with European Railway Direct Mail.)And all orders shipped from the US, EU, FR, ES, RU and AU warehouse are guaranteed to be delivered within 30 days (45 days for orders shipped to Brazil and Mexico).

If you have not received your item(s) beyond this time, you are eligible for a full refund after we have conducted a postal investigation. 

• Ο/H gdy190 έγραψε:

Ερώτηση. Το δέμα μου από 5/6 ακόμα δεν το έχω παραλάβει. Τελευταία κίνηση 19/7 Nysa Πολωνία. Όταν περάσουν οι 60 μέρες μπορώ να ζητήσω επιστροφή από paypal;Είμαι στις 51 μέρες.

Και εγώ μια απ τα ίδια.Αποστολή 4/6 ένα ΜΙ9.Χθές απαίτησα να μάθω τον λόγο που δεν έχω παραλάβει ακόμα και μου είπαν αυτό:
      Logistics has been processed.Cargo delay
      After flying to the Czech Republic, the Czech customs clearance could not keep up, and they were all at the customs here, and they were transferred to the UK for customs clearance. The goods are currently in the UK warehouse of the channel, this week will be transferred to Poland for the end of the process, it is expected to be updated this week.
      Nα ξέρεις όσοι έχουμε κολλημένες παραγγελίες έχουν tracking που ξεκινάει απο 483...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Lito έγραψε:

Ο/H gdy190 έγραψε:

Και εγώ μια απ τα ίδια.Αποστολή 4/6 ένα ΜΙ9.Χθές απαίτησα να μάθω τον λόγο που δεν έχω παραλάβει ακόμα και μου είπαν αυτό:
      Logistics has been processed.Cargo delay
      After flying to the Czech Republic, the Czech customs clearance could not keep up, and they were all at the customs here, and they were transferred to the UK for customs clearance. The goods are currently in the UK warehouse of the channel, this week will be transferred to Poland for the end of the process, it is expected to be updated this week.
      Nα ξέρεις όσοι έχουμε κολλημένες παραγγελίες έχουν tracking που ξεκινάει απο 483...
      Εμένα πήγε Αγγλία και είναι Πολωνία από τις 19/7 αλλά από τότε τίποτα, δεν έχει κίνηση.