Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H spideman3 έγραψε:

Βλέπω ότι το τελωνείο εδώ και μέρες είναι σε πλήρη δραστηριότητα για τα δέματα εκ Κίνας. Και μάλλον θα προτιμήσω αποθήκη από ευρώπη να κάνω αγορά κινητού για την μικρή κόρη.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατι αυτο σημαινει οτι ειναι τελωνειο???
    • Το Ελληνικό κράτος (πρώτο ανέκδοτο) να μαζέψει χρήματα (δεύτερο ανέκδοτο)? ?(

Με πέθανες φίλε, θα με φάνε τα σκουλήκια... :lol: ...2 ανέκδοτα σε μία πρόταση...... :hail:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Καλημέρα παίδες,
      έχει κανείς άποψη για το
      igogo.es ?
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Καλημέρα σε όλους! Επειδη είχα την ατυχία τον Μάρτιο /Απρίλιο να είμαι μέσα στους 100αδες που έχασαν τα δέματα τους από τη signpost θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου.
      1ον και βασικότερο θα πρότεινα να τσεκάρετε τα tracking numbers μόνο από τα ΕΛΤΑ. Όλα τα άλλα πλέον τα θεωρώ αναξιοπιστα.
      Για να εξηγηθω το τότε δέμα μου είχε μια κανονική πορεία information received, received from customer, sent item abroad, arrived at destination κτλ.
      Στο τελευταίο βήμα (αφιξη) έμεινε ένα μήνα μέχρι που πήρα refund. Όπως είναι λογικό και εγώ τότε αναθεματιζα τα ΕΛΤΑ, τι κάνουν ένα μήνα, ποιος αλήτης μου έκλεψε το δέμα και να τα τηλέφωνα....
      Επειδη είχα επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς αν και είχα πάρει ήδη το refund και είχα παραγγείλει καινούριο κινητό, μου στέλνουν το mail της συνομιλίας τους με την sing post.
      Ξέρετε ποιο είναι το κλου της υπόθεσης? Το δέμα δεν είχε φτάσει ποτέ Ελλάδα, είχε χαθεί στην αναμπουμπουλα της μετακομισης των γραφείων και αποθηκων της εταιρείας!!!
      Ρωτάω και εγώ σαν βλακας, το tracking number γιατί έγραφε arrived? Μου λένε ότι είναι estimated, θεωρητικά δηλαδή αν όλα είχαν πάει καλά και είχε φορτωθεί εκεί που έπρεπε όταν έπρεπε θα είχε φτάσει!!!
      Από τότε αν δεν το βλέπω στα ΕΛΤΑ δεν πιστεύω κανένα site.
      Δεν δουλεύω στα ΕΛΤΑ, ούτε στο αεροδρόμιο ούτε σε τελωνείο αλλά μερικές φορές η χώρα μας δεν είναι όσο τριτοκοσμικη θέλουμε να πιστεύουμε.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ε ναι, το .es εκεί παραπέμπει -άσε τα Ισπανικά, δεν βρήκα κάπου να αλλάξω την γλώσσα, τόσο χαζός είμαι ή είναι αυτοί τόσο ηλίθιοι που δεν έχουν επιλογή για Αγγλικά - .

Η ερώτησή μου αφορούσε αν κάποιος έχει παραγγείλει και να μας πει την εμπειρία του.

Να υποθέσω πως δεν περνά τελωνείο λόγω ΕΕ?
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Τα πράγματα ειναι όπως στα είπαν.
      Δεν τιθεται πάντως θέμα αξιοπιστίας των διαφορων track sites γιατι κι αυτά από τα site των ταχυδρομείων ενημερώνοντε.
      Στην περίπτωση σου ο σάκος με το συστημενο σου είχε φορτωθεί (ή έπρεπε να εχει φορτωθει στο αεροπλάνο) για Ελλάδα, ή Γερμανία ,η Ιταλία ή Αγγλία κτλ.
      Κάτι πήγε στραβά και το συστημένο ποτε δεν έφτασε στον προορισμό του. Μιλάμε για μια εξαιρετικα σπάνια περιπτωση που σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζει και τις υπολοιπές.
      H Singapore Post είναι το ίδιο αξιοπιστη με τα ΕΛΤΑ και έχει πολλάπλασιο όγκο μεταφορων.
      Και μπορει να σε στεναχωρήσω αλλά σε ότι αφορα τα ταχυδρομεια μπορει οι υπηρεσίες που παρέχουν τα ΕΛΤΑ να ειναι ανεκτες και τέλος πάντων να μπορουμε να κάνουμε την δουλεια μας αλλά ανεπτυγμένες δεν ειναι. Το δημοσιουπαλληλίκι τρέχει στις φλέβες των περισσότερων υπαλλήλων του. Όταν πας σε ένα ταχυδρομείο και βλέπεις σπασμένα τζάμια, η πάγκους ή πλακάκια ή κάτι τελειώς ξεφτύλα χαρτιά Α4 γραμμένα με μαρκαδόρο ή στιλό που ενημερώνουν για οτιδήποτε δεν είναι και η καλύτερη εικόνα.
      Καλά τα ΕΛΤΑ αλλα δεν είναι και υπόδειγμα ταχυδρομικης υπηρεσίας.

Even dead i will fight.
    • "Να υποθέσω πως δεν περνά τελωνείο λόγω ΕΕ?"
      Νομίζω ότι δεν θα έχουμε θέμα με τελωνείο λόγου Ε.Ε γιατί ζαχαρώνω το Original Xiaomi Mi 300Mbps 2.4GHz WiFi Router 3C Booste στα 17,60 ευρώ ενώ στα άλλα το ποιο φθηνό στα 22.
      Μια ενημέρωση από ποιο έμπειρους?
    • Εγώ ζαχαρώνω το Mi5 :)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Καλημέρα παίδες,
      έχει κανείς άποψη για το
      igogo.es ?
      Προσοχή παιδιά!
      Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι από Κινα και στέλνει από εκεί. Οπότε τελωνείο παίζει κανονικά. Μάλλον απευθύνεται κυρίως σε ισπανόφωνους εξού και τα ισπανικά. Αν δείτε στο sobre nosotros διεύθυνση ειχει hong kong china. ενώ λέει πως στέλνει με cn post.