Ο/H geomos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους! Επειδη είχα την ατυχία τον Μάρτιο /Απρίλιο να είμαι μέσα στους 100αδες που έχασαν τα δέματα τους από τη signpost θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου.
1ον και βασικότερο θα πρότεινα να τσεκάρετε τα tracking numbers μόνο από τα ΕΛΤΑ. Όλα τα άλλα πλέον τα θεωρώ αναξιοπιστα.
Για να εξηγηθω το τότε δέμα μου είχε μια κανονική πορεία information received, received from customer, sent item abroad, arrived at destination κτλ.
Στο τελευταίο βήμα (αφιξη) έμεινε ένα μήνα μέχρι που πήρα refund. Όπως είναι λογικό και εγώ τότε αναθεματιζα τα ΕΛΤΑ, τι κάνουν ένα μήνα, ποιος αλήτης μου έκλεψε το δέμα και να τα τηλέφωνα....
Επειδη είχα επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς αν και είχα πάρει ήδη το refund και είχα παραγγείλει καινούριο κινητό, μου στέλνουν το mail της συνομιλίας τους με την sing post.
Ξέρετε ποιο είναι το κλου της υπόθεσης? Το δέμα δεν είχε φτάσει ποτέ Ελλάδα, είχε χαθεί στην αναμπουμπουλα της μετακομισης των γραφείων και αποθηκων της εταιρείας!!!
Ρωτάω και εγώ σαν βλακας, το tracking number γιατί έγραφε arrived? Μου λένε ότι είναι estimated, θεωρητικά δηλαδή αν όλα είχαν πάει καλά και είχε φορτωθεί εκεί που έπρεπε όταν έπρεπε θα είχε φτάσει!!!
Από τότε αν δεν το βλέπω στα ΕΛΤΑ δεν πιστεύω κανένα site.
Δεν δουλεύω στα ΕΛΤΑ, ούτε στο αεροδρόμιο ούτε σε τελωνείο αλλά μερικές φορές η χώρα μας δεν είναι όσο τριτοκοσμικη θέλουμε να πιστεύουμε.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
κι εγώ όπως έβαλα και screenshot πιο πάνω το βλέπω στα Ελτά αλλά απαντήσεις δεν πήρα σε ερωτήσεις μου γιατί προφανώς οι περισσότεροι δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζει.
-
Ο/H Opanos έγραψε:
Καλημέρα παίδες,
έχει κανείς άποψη για το
igogo.es ?
Προσωπική άποψη δεν έχω, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει για το εν λόγω μαγαζί κατά καιρούς μάλλον δεν πρόκειται να αποκτήσω.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Έχω την εντύπωση πως είναι κάτι σαν Reseller/Dropshiping.
Δηλαδή ο τύπος δεν έχει καν μαγαζί, έχει το σάιτ, κάνεις εσύ παραγγελία σε αυτόν και αυτός το παραγγέλνει από πχ vickmall για σένα βάζει τα στοιχεία σου κτλ και σου έρχεται εσένα το προϊόν...
Caer esta permitido, levantarse es obligatorio. -
LightInTheBox.com ξερουμε κατι γι αυτο το σαιτ;
Αφαίρεση link -
Ο/H haris8 έγραψε:
Αφαίρεση link
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H haris8 έγραψε:
Αφαίρεση link
-
@haris8 Σχετικά με το light in the box, η γυναίκα μου ψωνίζει απο εκεί, κυρίως ρούχα. Σαν το ali express, θέλει προσοχή και διάβασμα των reviews - αν μπορείς να ξεχωρίζεις τις ψεύτικες από τις αληθινές επίσης, θα είσαι εντάξει όχι μόνο εκεί αλλά και γενικότερα. Μου πήρε 2-3 χρόνια (και αρκετά dispute) αλλά πλέον έχω μάθει να τα ξεχωρίζω εύκολα. Πάντως όπως και πολλά άλλα "κινεζομαγαζα" έχει βελτιωθεί αρκετά και στην υποστήριξη. Προσωπικά, προτιμώ το ali express, όποτε είχα πρόβληματα με τους πωλητές, πάντα έχουν πάρει το μέρος μου και μου έδωσαν τα λεφτά μου πίσω.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Mi5 αγορασμενο 260 ευρω απο vickmall και αποστολη με sg post βγηκε σημερα απο τελωνειο.Μου ειχαν πει οτι θα γραψουν στο πακετο χαμηλοτερη τιμη αγορας.
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-11-2016 07:42 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 14-11-2016 07:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 14-11-2016 07:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 20-11-2016 08:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 20-11-2016 08:29 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
Λογικα θα παραλαβω Τριτη-Τεταρτη οποτε θα ενημερωσω για εξοδα εκτλωνισμου+φπα. -
Ο/H gfilip έγραψε:
Mi5 αγορασμενο 260 ευρω απο vickmall και αποστολη με sg post βγηκε σημερα απο τελωνειο.Μου ειχαν πει οτι θα γραψουν στο πακετο χαμηλοτερη τιμη αγορας.
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-11-2016 07:42 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 14-11-2016 07:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 14-11-2016 07:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 20-11-2016 08:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 20-11-2016 08:29 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
Λογικα θα παραλαβω Τριτη-Τεταρτη οποτε θα ενημερωσω για εξοδα εκτλωνισμου+φπα.
Ωραία πράγματα. Με singapore post ήρθε;
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι φιλε μου
Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ξέρουμε σε τέτοιες περιπτώσεις πως γίνεται ή χρέωση στο τελωνείο;
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0