εμενα σημερα μου ειπαν απο το ταχυδρομιο ,οτι αφου το ανοιξουν στο τελωνιο,αν δεν εχει χαρτι με την τιμη βλεπουν απο το που το πηρες και ποσο στοιχιζει και αναλογα πρατουν
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Απ ότι διάβασα και εγώ σε διάφορα φόρουμ, είδα ότι υπάρχει φορολογική ατέλεια κάτω των 22ευρώ προιόντων... ΑΛΛΑ τελευταία χτυπάν ότι βρουν, ακόμη και στα πολύ μικρής αξίας δέματα τα ελέγχουν και χτυπούν...
εγώ θα παραγγείλω 2 ρολογάκια για αρχή που μου άρεσαν 15ευρώ περίπου και αφήνω το mobile phone telescope και το drones για να δω τι θα γινει.... -
Ρε μπας και είναι προβοκάτσια ....... Μήπως ο Ομπάμα έφερε μήνυμα απο το μηλαράκι , ότι η αγορά του έχει πέσει
στο Ελλαδιστάν επειδή όλοι αγοράζουν από Κίνα μεριά , και το τελωνείο πήρε εντολή να ξεσαλώσει ..... λέμε -
Από μέσα ξέρω, ότι δόθηκε εντολή όλα τα τελωνεία να επιτύχουν τους στόχους τους (έσοδα). Και λόγου ότι μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα έχουν εντατικοποιηθεί οι έλεγχοι παντού σε όλη την επικράτεια. Ας ελπίζουμε μπόρα να είναι που θα περάσει αλλιώς την βλέπω Ali.
-
Παιδιά μόλις έλαβα ένα δεματάκι με android tv αξίας 35ευρώ (στο δέμα έγραγε 20$) και επειδή πέρασε τελωνείο και το άνοιξαν με χρέωσαν 3ευρώ. Η πλάκα είναι ότι η σφραγίδα του τελωνείου στο δέμα γράφει ΕΛΕΥΘΕΡΟ... Τα 3ευρώ τί είναι; Ο κόπος τους που το άνοιξαν;;; Περαστικά μας!
-
Λογικα μιλάς για τα τελη διασάφησης.
Εντάξει δεν ειναι και το τέλος του κόσμου. Και με 3€ τελωνείο πάλι μια χαρα τιμή το πήρες.
Even dead i will fight. -
Από ότι βλέπω και εδώ στο εξωτερικό μου είμαι, μάλλον φαίνεται σαν να είναι εντολή της ΕΕ για αυτή την αντιμετώπιση στις εισαγωγές μέσω ταχυδρομίου από την Κίνα.
Παιδιά, η κατάσταση δεν είναι αστεία, τα Ευρωπαικά κράτη χάνουν δισεκατομύρια απο φόρους, δεν θα κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα.
Το πιο πιθανό, είναι σιγά σιγά να αλλάξει η νομοθεσία και να εξαναγκάζουν όποιον θέλει να "κάνει δουλείες" στην ΕΕ, να έχει και φορολογική παρουσία εκεί.
Λόγω δουλειάς, ήδη βλέπω βήματα προς αυτή την κατεύθυνση από μερικά ευρωπαικά κράτη, πιστεύω πως διανύουμε τα τελευταία 1-2 χρόνια ταχυρδομικών εισαγωγών,
το κινέζικο πάρτυ θα λήξει, βασικά θα το λήξουν οι της ΕΕ με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.
Είναι πολλά τα λεφτά...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Τότε θα κινηθούμε, και τα μαγαζιά μαζί, με αποστολές μέσω γαλλίας ή αγγλίας όπως κάνουν στο ali ή μέσω sf express όπως έχω παραλάβει από το Coolicool, που μου ήρθε το κινητό με ACS.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Πάντα υπάρχουν τρόποι παρακαμψης.
Αν κλείσει η μια πόρτα θα ανοιξουν ένα άλλο παραθυρό.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Με αποθήκες στο λιμάνι του ΠειραιάYou may think you can fly - but you better not try -
Φοβάμαι πως και αυτό θα το κόψουν, θα βάλουν τέτοια πρόστιμα στις εταιρείες κούριερ, που δεν θα το κάνει καμία πια.
Αυτό που θα μπορεί μάλλον να γίνει, είναι όπως είπες να μαζεύονται κάποιοι, όπως εμείς εδώ καλή ώρα, και να κάνουν την εισαγωγή νόμιμα - δεν θα είναι το ίδιο ίδιο φθηνά αλλά πάντως θα είναι πολύ φθηνότερα από το να πάει ο καθένας μόνος του όπως κάνουμε τώρα.
Για να δούμε τοτι θα γίνει, σε αυτό το σημείο μόνο εικασίες μπορύμε να κάνουμε. Εκ πείρας όλοι ξέρουμε πως οι πολιτικοί πάντα βρίσκουν τρόπους ..να μας εκπλήσουν (αρνητικά) με αυτά που κάνουν.
=============== Νοε 22nd 2016, 10:24am ===============
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H osalonikios έγραψε:
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Είναι αυτό που είπα πρίν: "Φορολογική παρουσία στην ΕΕ"... Δεν γίνεται να έχεις αποθήκη χωρίς παραστατικά..
Έρχεται στο λιμάνι του Πειραιά πλοίο με 3.000 κοντείνερ.
Γίνεται εκτελωνισμος και δειγματοληπτικος έλεγχος στα 30. Τα άλλα 2.970 μαζί με τα 30 πάνε στις αποθήκες κι απο κει διανέμονται κανονικά σε όλη την ΕΕ χωρίς επιπλέον δασμους ή ΦΠΑ.
Αν γίνει κάτι τέτοιο τα ΕΛΤΑ, ο ΟΣΕ και οι ταχυμεταφορες θα κάνουν χρυσές δουλιές.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα