Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
κανένα νέο, αυριο dispute στο paypal.
τουλάχιστον γλιτώσαμε το τελωνείο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πάντως, είχα δωράκι από Κίνα αυτό τον μήνα, είχα παραγγείλει μέσα Σεπτεμβρίου αθλητικά παπούτσια με παράδοση 1 μήνα, τέλος της έκτης εβδομάδας μου έδωσαν refund. To προηγούμενο σάββατο το πρωί, χτύπησε το κουδούνι στο σπίτι και ήταν ο ταχυδρόμος με το πακέτο.
Ευπρόσδεκτο το..δώρο. Μετά από 2 μήνες ++, φυσικά...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Πάντως, είχα δωράκι από Κίνα αυτό τον μήνα, είχα παραγγείλει μέσα Σεπτεμβρίου αθλητικά παπούτσια με παράδοση 1 μήνα, τέλος της έκτης εβδομάδας μου έδωσαν refund. To προηγούμενο σάββατο το πρωί, χτύπησε το κουδούνι στο σπίτι και ήταν ο ταχυδρόμος με το πακέτο.
Ευπρόσδεκτο το..δώρο. Μετά από 2 μήνες ++, φυσικά...
Αν ισχυεί το 2ο ίσως θα έπρεπε να τα στείλεις πίσω δεδομένου ότι το δέμα το παρέλαβες σωστά.
Μπορεί βέβαια να σου πει κράτα τα αλλά το σωστό είναι να κάνεις την προσπάθεια να τα επιστρέψεις τα χρήματα. -
Ήταν μέσω Άμαζον, το refund είναι αυτόματο αν δεν παραλάβεις 1 εβδομάδα μετά την λήξη της προθεσμίας παραλαβής που σου έχουν δώσει. Ξυπνήσανε και κάνουν dropship και αυτοί από ότι φαίνεται..
Αν ήταν κατευθείαν από κινέζο, θα τα έστελνα, το έχω κάνει.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Εγώ τον έχω κάνει χρυσό το ξέρεις βέβαια !!
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Το κάνει μόνος του μετά απλά θα έχεις δυο διαφορετικά tracking number άλλο από κινα για Αγγλία και άλλο από Αγγλία για Ελλαδα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
επιλογή κινητού-->καλάθι-->επόμενο-->επιλογή dhl-->πληρωμή με πιστωτική-->τέλοςΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να συμπληρώσω, το tracking number που θα εμφανίζεται στην παραγγελία θα είναι το δεύτερο, το πρώτο απο κίνα για αγγλία θα στο στείλει με εμαιλ μόλις γίνει η αποστολή.
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H osalonikios έγραψε:
Πάντα υπάρχουν τρόποι παρακαμψης.
Αν κλείσει η μια πόρτα θα ανοιξουν ένα άλλο παραθυρό.
-
Υπάρχουν πάντα τα σενάρια που θέλουν την Alibaba που κάτω από την σκέπη της είναι η AliExpress να θέλει να δημιουργήσει υποκατάστημα στην Ελλαδα εξού και πολλές επαφές που έγιναν κοντά τον Σεπτέμβρη μήνα οι Κινέζοι βέβαια δεν μασάνε ούτε από Ολανδούς ούτε από κανέναν γιατί έχουν το χρήμα και μετρητά φυσικά οπότε πάνε βάση συμφερόντων και εδώ μιλάμε για μία εταιρία διαδικτυακών πωλήσεων ύψους 485 δις δολλαρίων !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό ακριβώς! Οι ανθρωποι το φυσάνε το χρήμα, τους θέλουμε να ερθουν εδώ να μας αφήνουν τα λεφτά τους και από την άλλη τους λέμε οτι προϊόν έρχεται απο τη χώρα σας θα το κοπανίζουμε στο τελωνείο.
Μπορει βέβαΙα να μην ισχύει τίποτα από αυτα και να ειναι απλώς μια μπόρα που θα περάσει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα