Απο Ευρώπη οχι τσεκαρε μονο μην το στελνουν απο Κινα με Dhl
Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Μπά, και όταν (αν...) βγούν, η τελωνειακή ένωση θα παραμείνει. Δεν συμφέρει ούτε αυτούς ούτε τους ευρωπαίους. Εκτός, αν πάνε και υπογράψουν τίποτα άλλο με Αμερικάνους και Ρώσους.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από Ευρώπη έρχεται βρε, και συγκεκριμένα Αγγλία.Δεν υπάρχει τελωνείο ακόμη για την Αγγλία όσο δεν έχει βγει από την Ένωση.Ο/H astan1990 έγραψε:
Τη V7s που θελω να παρω, μια σκπυπα της ilife τη στελνουν μονο dhl απο GearBest. λετε να σταματήσει τελωνειο;
Ο/H gfilip έγραψε:
Παρελαβα μολις Mi5 αγορασμενο 260 euro απο vickmall και αποστολη με sg post το οποιο μπηκε τελωνειο στις 14/11.Ηταν δηλωμενο home and garden και 19$ τιμη αγορας.
Πληρωσα 43 ευρω δασμους+12 ευρω εξοδα εκτελωνισμου.
IMG_20161123_112009.jpg - Google Drive
IMG_20161123_111953.jpg - Google Drive
Ο/H OMAN έγραψε:
Ακύρωσα χθες την παραγγελία για το Redmi Pro και το παράγγειλα απο τον Top One με Dhl. 35 ευρω διαφορά αλλά είναι ήδη στο Gatwick! 12 ωρες μετά την πληρωμή!!!
Δεν πειράζει, και εγώ έτσι την είχα πατήσει, όσπου ήρθε το πρώτο εμαίλ απο κίνα για το ποιά Rom θέλω..Ο/H OMAN έγραψε:
Ευχαριστώ για την προσγείωση στην πραγματικότητα. Ήταν πολύ εντυπωσιακό για να είναι αληθινό
Παραγγελία με SG Post και πέρασε τελωνείο ? Είσαι σίγουρος πρώτη φορά το ακούω.Ο/H gfilip έγραψε:
Παρελαβα μολις Mi5 αγορασμενο 260 euro απο vickmall και αποστολη με sg post το οποιο μπηκε τελωνειο στις 14/11.Ηταν δηλωμενο home and garden και 19$ τιμη αγορας.
Πληρωσα 43 ευρω δασμους+12 ευρω εξοδα εκτελωνισμου.
IMG_20161123_112009.jpg - Google Drive
IMG_20161123_111953.jpg - Google Drive