Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Keep your fingers crossed ....
-
Ο/H gpapaioa έγραψε:
εγώ δεν μπαίνω να το δω συχνά το tracking number πια.....μια φορά τη βδομάδα, φτάνει....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@Thracia Ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη το tracking φαίνεται ......... αν το βλέπουν και τα Τελώνεια μην διαμαρτύρεστε μετά.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@Thracia Ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη το tracking φαίνεται ......... αν το βλέπουν και τα Τελώνεια μην διαμαρτύρεστε μετά.
Πάνω απο το tracking γράφει και τι είναι!You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H demakhs έγραψε:
το δικό σου, το οποίο είχες παραγγείλει από τις .....και είχε ξεκινήσει από Κίνα από τις ......???
εγώ δεν μπαίνω να το δω συχνά το tracking number πια.....μια φορά τη βδομάδα, φτάνει....
στο στάτους hong kong κλπ ήταν από 9/11 -
κε επιθεωρητά...είμαι φαν του μότο: "ότι είναι να γίνει θα γίνει"....και ότι είμαστε πολύ "μικρούληδες" για να μπορέσουμε να επηρεάσουμε οτιδήποτε στην ζωή μας...
οπότε όλα αυτά έχουν σαν απόσταγμα το: "αν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, απόλαυσέ το!!!!"
γκέκε ή νούκου γκέκε??
@gpapaioa κοντά είμαστε...11/11 υποτίθεται έφυγε και μένα από Κίνα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κε επιθεωρητά...είμαι φαν του μότο: "ότι είναι να γίνει θα γίνει"....και ότι είμαστε πολύ "μικρούληδες" για να μπορέσουμε να επηρεάσουμε οτιδήποτε στην ζωή μας...
οπότε όλα αυτά έχουν σαν απόσταγμα: "αν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, απόλαυσέ το!!!!"
γκέκε ή νούκου γκέκε??
@gpapaioa κοντά είμαστε...11/11 υποτίθεται έφυγε και μένα από Κίνα...
-
Και εγώ παραλαμβάνω αύριο. Βέβαια όπως είχα πει δεν είναι αξίας, αλλά και πάλι...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Συνδυασμός είναι αλλά δεν μπορουμε με κανέναν τρόπο να επηρεάσουμε την κατάληξη.
Οπότε ότι ειναι να γινει θα γινει κι όσο και να αγχωνομαστε δεν αλλάζει κάτι.
Στο φινάλε δώσαμε 200 και 300€ για ένα κομμάτι μεταλο με γυαλί πολλές φορές.
Αν την μία μς πουνε να δώσουμε άλλα 40 ή 50€ δεν εγινε και κάτι. Πάλι κερδισμένοι είμαστε.
Οπότε χαλαρώστε και πιείτε τα μοχίτο ή τα σαλεπάκια σας αν κρυώνετε.
La vie est belle
生命是美丽的
الحياة جميلة
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Συνδυασμός είναι αλλά δεν μπορουμε με κανέναν τρόπο να επηρεάσουμε την κατάληξη.
Οπότε ότι ειναι να γινει θα γινει κι όσο και να αγχωνομαστε δεν αλλάζει κάτι.
Στο φινάλε δώσαμε 200 και 300€ για ένα κομμάτι μεταλο με γυαλί πολλές φορές.
Αν την μία μς πουνε να δώσουμε άλλα 40 ή 50€ δεν εγινε και κάτι. Πάλι κερδισμένοι είμαστε.
Οπότε χαλαρώστε και πιείτε τα μοχίτο ή τα σαλεπάκια σας αν κρυώνετε.
La vie est belle
生命是美丽的
الحياة جميلة
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-