Ότι είναι για Θεσσαλονίκη τα στέλνουν εκεί για να εκτελωνιστούν
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
όπου υπάρχει τελωνείο ανά την Ελλάδα, εκεί εκτελωνίζονται τα πακέτα και όχι στο Ελ. Βενιζέλος?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
το τελωνείο στην Θεσσαλονίκη είναι στη Σταυρούπολη στο υπόγειο των ΕΛΤΑ. εχω παει να παραλάβω και πλήρωσα και ΦΠΑ και εκτελωνισμό
-
παιδες ο εκτελωνισμος πως γινεται?? οταν εχει 2 κινητα το πακετο παει επι 2?? το ανοιγουν? ζητανε αποδείξεις?
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV -
-
Λοιπον εγω παρέλαβα το Redmi pro σημερα, ειδα στο tracking οτι εχει φτασει μετα απο το τελωνειο στο τοπικό υποκατάστημα ελτα και πάω να παραλαβω χωρίς ειδοποίηση, μου το δινει η κοπέλα και μου ζητάει 12 τελη διασαφησης, τιποτε αλλο οταν γυρισα σπίτι βλεπω το ειδοποιητηριο με ενα πακο χαρτιά απο το τελωνειο που ουσιαστικά ζητανε τον ΦΠΑ για 130 ευρώ αξία του κινητου, αλλα εγω εχω ηδη παραλαβει οποτε ξέρει κανεις τι παίζει αθα με κυνηγαν οι τελωνηδες και οι ταχυδρομοι η την σκαπουλαρα?
Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βρες κατάστημα με αποθήκη στην Ευρώπη γίνεται χαμός με το τελωνείο.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μιλησα με γνωστό τελωνειακο και μου ειπε οτι εχουν παρει πολυ κοσμο ενοψει των γιορτων και οι εκετελωνισμοι εκει που θελαν γυρω στης 20 ημέρες πλεον θελουν μονο 3 οποτε απο εδω και περα θα περνανε περισσότερα πακέτα απο τελωνειο
Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λοιπον εγω παρέλαβα σημερα 2 πακετα ειδα απο χτες στο tracking οτι εχουν φτασει στο τοπικό υποκατάστημα ελτα χωρις τελωνείο και παρολλο που ηταν 2 οι εταιριες
ηρθαν μαζι.Το ενα μεσο NL Post και gearbest και το αλλο μεσο SG Post μεσο oppmart καποια αξεσουαρ xiaomi θηκες tempered κλπ διαφορα !!! Πολυ καλα !!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Και εγώ παρέλαβα σήμερα από GearBest ένα TV box beelink αξίας 54€ με NL post δεν πέρασε τελωνείο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου -
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Μιλησα με γνωστό τελωνειακο και μου ειπε οτι εχουν παρει πολυ κοσμο ενοψει των γιορτων και οι εκετελωνισμοι εκει που θελαν γυρω στης 20 ημέρες πλεον θελουν μονο 3 οποτε απο εδω και περα θα περνανε περισσότερα πακέτα απο τελωνειο
Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσένα πόσες μέρες έκανε να πάει από τελωνείο στο τοπικό κατάστημα? Και πως καταλαβαίνεις ότι πέρασε τελωνείο και έφτασε στο κατάστημα? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα