Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Εννοω αν δεχεται ελληνικες καρτες μεσω paypall... Γιατι βρηκα το mi5 στα 200 και το redmi pro στα 180.... αλλα ειναι για 4ρης μερες η προσφορα και δεν προλαβενω να φορτισω την revolut... οποτε πρεπει να γινει απευθειας απο την καρτα μου η παραγγελια(eurobank) . Οσο για το Unofficial δεν νομιζω να εχω θεμα εχω αλλαξει αρκετες ρομ σε αλλα κινητα....
-
-
@makis1024 , ναι....θέλω το ένα τουλάχιστον να το έχω αύριο...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μια χαρα τοτε
εχω το redmi note 3 pro και θα το πουλησω 160 ευρω σε εναν φιλο ... Να παρω το mi5 με αλλα 40-50 ευρω ή το redmi pro με 20-30 ?? Τι πιστευεται οτι αξιζει ποιο πολυ ? -
Αγαπητέ Θοδωρή, δεν αγχώνομαι, απλά, όπως λέει και ο @Alex_MLT πιο κάτω, θέλω να έχω μια ιδέα στο περίπου, για το που βρίσκεται το πακέτο ή τα πακέτα (αυτή τη στιγμή περιμένω 5).Ο/H osalonikios έγραψε:
@nipapa δεν προσφέρουν κάτι αυτες οι εφαρμογες εκτός της σιγουριας που νιωθουμε όταν βλέπουμε έναν αριθμο ενεργό.
Αργά ή γρήγορα κάποτε παραλαμβάνουμε.
Το να ξέρουμε πως το αντικειμενο μας είναι στη Χονολουλού ή στην Αθήνα δεν προσφέρει κάτι.
Ψυχραιμία και μην αγχώνεσαι.
Τελικά δεν μου είπατε, γνωρίζει κάποιος ποια είναι η εφαρμογή του @manik? -
Εγώ περιμένω 17 συστημένα και άλλα 25-30 μη συστημένα.
Να κάτσω να ψάχνω που ειναι το καθένα και γιατί κάνει 10 μέρες στην Ισπανία ή στην Ολλάνδια δεν υπάρχει περίπτωση.
Εκτός αυτού κι αν ακόμα μαθω πως κάτι ειναι στην Αθήνα για 1 μήνα δεν μπορω να κάνω κάτι.
Να πάρω τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ; Τι θα βγει; Θα το στείλουν γρηγόροτερα;
Τζάμπα θα συγχιστώ και ειμαι και νευρικός.
Even dead i will fight. -
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Δωσε λινκ
Xiaomi Redmi 4A 4G Smartphone-113.56 Online Shopping| GearBest.comΟ/H takisfrag έγραψε:
Δώσε λινκ άφοβα, είναι συνεργαζόμενο μαγαζί !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν το εχει στο μαγαζί και δεν το ψάχνει και όπως το βρει,Ο/H demakhs έγραψε:
Μόνο που στέλνει με Unofficial, μόνο
μια χαρά το στέλνει με τις ζελατίνες
You may think you can fly - but you better not try -
Καλησπέρα παιδιά.Το κινητό xiaomi το στάλθηκε από το vickmall με EU Express 1 Δεκεμβρίου και μόλις τώρα είδα ότι σήμερα έφτασε Θεσσαλονίκη.Απορώ πως έφτασε τόσο γρήγορα!when all else fails,crowbar the fucker
-
Το Vickmall έχει αποθήκη (μάλλον ανεπίσημη και μαύρη) στη Θεσσαλονίκη και κακές φήμες λένε ότι βρίσκεται στην περιοχή που έχουν εντοπισθεί οι περισσότεροι και πιο σκληροπυρηνικοί χρήστες της XIAOMI με συναντήσεις σε μια γιάφκα κάποιες Τετάρτες του μήνα. Οι διωκτικές αρχές της NSA προσπαθούν να την εντοπίσουν...Ο/H Christos122 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.Το κινητό xiaomi το στάλθηκε από το vickmall με EU Express 1 Δεκεμβρίου και μόλις τώρα είδα ότι σήμερα έφτασε Θεσσαλονίκη.Απορώ πως έφτασε τόσο γρήγορα!
Την περιοχή θα την κρατήσω απόρρητη.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Χαχαχα.Νομίζω ότι ξέρω που είναι.Αλλά επειδή έχουν αποθήκη εδώ το στέλνουν και πιο γρήγορα.Η περιοχή αρχίζει από ''Ν'';;when all else fails,crowbar the fucker
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα