Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Εννοω αν δεχεται ελληνικες καρτες μεσω paypall... Γιατι βρηκα το mi5 στα 200 και το redmi pro στα 180.... αλλα ειναι για 4ρης μερες η προσφορα και δεν προλαβενω να φορτισω την revolut... οποτε πρεπει να γινει απευθειας απο την καρτα μου η παραγγελια(eurobank) . Οσο για το Unofficial δεν νομιζω να εχω θεμα εχω αλλαξει αρκετες ρομ σε αλλα κινητα....
-
-
@makis1024 , ναι....θέλω το ένα τουλάχιστον να το έχω αύριο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μια χαρα τοτε
εχω το redmi note 3 pro και θα το πουλησω 160 ευρω σε εναν φιλο ... Να παρω το mi5 με αλλα 40-50 ευρω ή το redmi pro με 20-30 ?? Τι πιστευεται οτι αξιζει ποιο πολυ ?
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
@nipapa δεν προσφέρουν κάτι αυτες οι εφαρμογες εκτός της σιγουριας που νιωθουμε όταν βλέπουμε έναν αριθμο ενεργό.
Αργά ή γρήγορα κάποτε παραλαμβάνουμε.
Το να ξέρουμε πως το αντικειμενο μας είναι στη Χονολουλού ή στην Αθήνα δεν προσφέρει κάτι.
Ψυχραιμία και μην αγχώνεσαι.
Τελικά δεν μου είπατε, γνωρίζει κάποιος ποια είναι η εφαρμογή του @manik? -
Εγώ περιμένω 17 συστημένα και άλλα 25-30 μη συστημένα.
Να κάτσω να ψάχνω που ειναι το καθένα και γιατί κάνει 10 μέρες στην Ισπανία ή στην Ολλάνδια δεν υπάρχει περίπτωση.
Εκτός αυτού κι αν ακόμα μαθω πως κάτι ειναι στην Αθήνα για 1 μήνα δεν μπορω να κάνω κάτι.
Να πάρω τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ; Τι θα βγει; Θα το στείλουν γρηγόροτερα;
Τζάμπα θα συγχιστώ και ειμαι και νευρικός.
Even dead i will fight. -
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Δωσε λινκ
Ο/H takisfrag έγραψε:
Δώσε λινκ άφοβα, είναι συνεργαζόμενο μαγαζί !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Μόνο που στέλνει με Unofficial, μόνο
μια χαρά το στέλνει με τις ζελατίνεςYou may think you can fly - but you better not try -
Καλησπέρα παιδιά.Το κινητό xiaomi το στάλθηκε από το vickmall με EU Express 1 Δεκεμβρίου και μόλις τώρα είδα ότι σήμερα έφτασε Θεσσαλονίκη.Απορώ πως έφτασε τόσο γρήγορα!when all else fails,crowbar the fucker
-
Ο/H Christos122 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.Το κινητό xiaomi το στάλθηκε από το vickmall με EU Express 1 Δεκεμβρίου και μόλις τώρα είδα ότι σήμερα έφτασε Θεσσαλονίκη.Απορώ πως έφτασε τόσο γρήγορα!
Την περιοχή θα την κρατήσω απόρρητη.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Χαχαχα.Νομίζω ότι ξέρω που είναι.Αλλά επειδή έχουν αποθήκη εδώ το στέλνουν και πιο γρήγορα.Η περιοχή αρχίζει από ''Ν'';;when all else fails,crowbar the fucker
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα