Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H Raptonicus έγραψε:

κοντος ψαλμος που λενε..με αποστολη 02/12 η τελευταια ενημερωση που εχω ειναι
      2016-12-18 08:31 Arrival at Destination Post (Country: GR)
      αυτο σας φαινεται λιγο καθησυχαστικο?
      Αυτο μας φαινεται οτι το δεμα σου είναι σε σάκο στο αεροδρόμιο και τα ΕΛΤΑ δεν τον έχουν ανοίξει ακόμα!!

Γλυτώνω τελώνια αν είμαι από τη Λιβαδεια και κάτω σημαίνει μόνο όταν δω στο σιτε των Ελτα "κλείσιμο από ΚΔ αεροδρόμιου"!!

Υπομονή φίλε μου και θετικες σκεψεις τώρα με τις μέρες που είναι μπορει να αργήσει να ανοίξει ο σακος....Δικό μου δέμα έκανε 7 μέρες!!

Σου ευχομαι παντως ο δικος σου ψαλμος να ειναι κοντος και ολων οσων περιμενουν δεματα αυτες τις μερες!!!
    • ετσι οπως ειναι γραμμενο εγω αλλο φανταστηκα..δηλαδη εχει δρομο ακομη και με τα πιο πιθανα σεναρια πανω στο τραπεζι.. :?:
    • @Stasis

Κανει και τετοια ο τοπις?? :lol: :lol:

Βρεεεε τον τοπιιιιιιιιι που τον χιλιοπενευουν και καποιοι εδω μεσα...και τον ειχα ως πρωτο επιλαχοντα για νεα αγορα......καλα το κανεις και μας ενημερωνεις να το ξερουμε απο εδω και περα πριν απο παραγγελια να τρωει τα καντηλια του να ειναι ισιος και με ξεκαθαρισμενα καστανα εξ αρχης!!! :twisted: :twisted:

Τσιμπα του ενα dispute στο ali (express δεν πληρωσες??) να ισιωσει η κινεζοφατσα του!!! :lol: :lol:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Stasis έγραψε:

Δεν πρόκειται για ολοκληρωμένη παραλαβή, αλλά λόγω συνθηκών και ενδιαφέροντος για το εν λόγω μαγαζί ως εναλλακτική, λέω να μοιραστώ την εξέλιξή της για να έχουμε μια εικόνα.
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: Τ ο p - O n e (Aliexpress)
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Pro 3/64
      • Την ημερομηνία αγοράς: 9-12-2016
      • Μέθοδος Αποστολής: DHL Express (...Μέσω UK) +$26,00
      • Εκτίμηση παράδοσης: 4-8 εργάσιμες
      • Κατάσταση Tracking: "Shipment Information Recieved" (19-12-2016)
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 5
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Σε 1,5 εργάσιμη είχα το tracking code. Απο τότε το status είναι: "Shipment Information Recieved".
        Αιτιολόγηση από πωλητή: "Δυσκολεύεται η DHL να επεξεργαστεί τα δέματα λόγω εορτών. Έχουν ξεμείνει από χώρο στην αποθήκη καθώς ...τα δέματα περιμένουν στιβαγμένα εκεί, να παραληφθούν! Παρακαλώ περιμένετε εως 23/12/2016 και το status θα κινηθεί. Καταλαβαίνουμε τον πόνο σας, αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Πάρτε ένα tempered glass δώρο, για να γιάνει ο πονόδοντος."
        Ζητησε λοιπόν στην ουσία 2 εβδομάδες για να παραδώσει (πληρωμένο express) δέμα. Καθώς τα περί αδυναμίας DHL προφανώς και είναι μπαρούφες. Άρα δεν κολλάει παράλληλα να πει και κανένα ψεματάκι.
        Αρνήθηκα και το tempered glass, για να κρατήσω την περφάνια μου! :miffy:
        Αυτά και βλέπουμε...

Συμφουριτη μας εαν το κοιταξεις και σε αλλα site (yeso521 ας πουμε) παρατηρείται το φαινόμενο αυτο με την dhl... αρα μπορεί και να μην λεει λαλακιες... να σου απαλινω λίγο τον πονο :o

REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
    • @Stasis εχω ακριβώς το ιδιο θεμα και εγω με αυτο το μαγαζί και μου λεει ακριβώς τα ίδια πράγματα.εκανα παραγγελία ενα mi5s gold απο τις 13/12 μου έχει δώσει το tracking μέχρι τωρα καμία ενημέρωση.
    • DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
      γνωριζουμε απο ποια χωρα στελνει αυτο το site? κ ποσο αξιοπιστο ειναι?

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
    • Παραγγελία mi band 2 από GearBest και αποστολή με NL Post.
      Στις 5/12 ενημέρωση Send item abroad, Netherlands.
      Έχει φτάσει 20/12 και ακόμα τίποτα νεότερο.
      Να αρχίσω να ανησυχώ;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H theodosis έγραψε:

Παραγγελία mi band 2 από GearBest και αποστολή με NL Post.
      Στις 5/12 ενημέρωση Send item abroad, Netherlands.
      Έχει φτάσει 20/12 και ακόμα τίποτα νεότερο.
      Να αρχίσω να ανησυχώ;
      Ακόμα είναι νωρίς.

Τον Μάιο που είχα πάρει το Mi Band 1s από GearBest/αποστολή με NL Post, έκανε 21 μέρες να κουνηθεί από Ολλανδία.
      Έφτασε μετά από 42 μέρες από την ημέρα παραγγελίας.
    • Την παραγγελία την έκανα Κυριακή από Ιταλία πήγε Γερμανία τώρα είναι Αθήνα. Λέει Παρασκευή θα το έχω κρητη. Λίγο για γέλια εδώ στην Ελλάδα αλλά τι να πεις.. WELCOME TO GREECE!
      Images
      • Screenshot_2016-12-20-10-57-26-592_yqtrack.app.png

144,93 kB, 1.080×1.920, viewed 132 times
    • Καλημερα σε ολη την παρεα. Θελω να παραγγειλω κινητο απο yeso521. Ποσο αξιοπιστο ειναι;; Οσοι εχουν παρει απο το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι ευχαριστημενοι;; Ευχαριστω
    • Επειδή τα τελωνεια πέφτουν βροχή ρώτα τον αν μπορει να το στειλει με ενδιαμεσο σταθμο μια άλλη χωρα της ΕΕ.
      Αν δεν μπορει προτιμησε κάποιο μαγαζι που μπορει.
      Προς το παρων ξέρω το Vickmall και το Topone απο Aliexpress.
      Πιθανότατα υπάρχουν κι άλλα.
      Επισης μια καλη επιλογη ειναι οι ευρωπαικες αποθηκες. 100% χωρις τελωνεια.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Επειδή τα τελωνεια πέφτουν βροχή ρώτα τον αν μπορει να το στειλει με ενδιαμεσο σταθμο μια άλλη χωρα της ΕΕ.
      Αν δεν μπορει προτιμησε κάποιο μαγαζι που μπορει.
      Προς το παρων ξέρω το Vickmall και το Topone απο Aliexpress.
      Πιθανότατα υπάρχουν κι άλλα.
      Επισης μια καλη επιλογη ειναι οι ευρωπαικες αποθηκες. 100% χωρις τελωνεια.
      Τους ρωτησα και στελνουν. Παντα απο vickmall παραγγελνω,απλα ηθελα να μαθω αν ειναι και αυτοι αξιοπιστοι. Απο vickmall εχω κανει 7 παραγγελιες και ειμαι πολυ ευχριστημενη.