Minideal honorbuy gearbest και αρκετά άλλα αν ψάξεις.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Minideal honorbuy gearbest και αρκετά άλλα αν ψάξεις.
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
γνωριζουμε απο ποια χωρα στελνει αυτο το site? κ ποσο αξιοπιστο ειναι?
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
-
Ο/H nipapa έγραψε:
Έχω κάνει 2-3 παραγγελίες από εκεί, κάτι ψιλολόγια & ένα mi band 2 χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Έχει νομίζω και ευρωπαϊκή αποθήκη και σου στέλνει κάθε μήνα και εκπτωτικό κουπόνι.
-
εχω την εντυπωση πως η PostNL εχει γινει αργα τα ζα , απο οτι βλεπω και σε αλλους. φιλος μου που εκανε παραγγελια και του το εχουν στειλει με αυτην εχει κολλησει απο της 29-11 The item is on transport to the country of destination .
-
Display Spoiler
Ο/H Stasis έγραψε:
Δεν πρόκειται για ολοκληρωμένη παραλαβή, αλλά λόγω συνθηκών και ενδιαφέροντος για το εν λόγω μαγαζί ως εναλλακτική, λέω να μοιραστώ την εξέλιξή της για να έχουμε μια εικόνα.
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Τ ο p - O n e (Aliexpress)
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Pro 3/64
- Την ημερομηνία αγοράς: 9-12-2016
- Μέθοδος Αποστολής: DHL Express (...Μέσω UK) +$26,00
- Εκτίμηση παράδοσης: 4-8 εργάσιμες
- Κατάσταση Tracking: "Shipment Information Recieved" (19-12-2016)
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 5
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Σε 1,5 εργάσιμη είχα το tracking code. Απο τότε το status είναι: "Shipment Information Recieved".
Αιτιολόγηση από πωλητή: "Δυσκολεύεται η DHL να επεξεργαστεί τα δέματα λόγω εορτών. Έχουν ξεμείνει από χώρο στην αποθήκη καθώς ...τα δέματα περιμένουν στιβαγμένα εκεί, να παραληφθούν! Παρακαλώ περιμένετε εως 23/12/2016 και το status θα κινηθεί. Καταλαβαίνουμε τον πόνο σας, αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Πάρτε ένα tempered glass δώρο, για να γιάνει ο πονόδοντος."
Ζητησε λοιπόν στην ουσία 2 εβδομάδες για να στείλει (πληρωμένο express) δέμα. Καθώς τα περί αδυναμίας DHL προφανώς και είναι μπαρούφες. Άρα δεν κολλάει παράλληλα να πει και κανένα ψεματάκι.
Αρνήθηκα και το tempered glass, για να κρατήσω την περφάνια μου!
Αυτά και βλέπουμε...
Ο/H thodorisls έγραψε:
Περί TOP ONE
Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με τον @thodorisls, βγήκε στην επιφάνεια ότι ο τύπος έχει μοιράσει το ίδιο tracking number.
Εξου και τα ίδια στοιχεία και η αναμονή απο 13/12... Κάνει και τέτοια λοιπόν ο τόπις....
Δεν έχει σε στοκ τα κινητά και μοιράζει μούφες...
Παραγγείλτε με δική σας ευθύνη...
Όσο για μας... Καλή χώνεψη! - Την επωνυμία της επιχείρησης: Τ ο p - O n e (Aliexpress)
-
εχω κ εγω απο 25-11 με NLpost.... αυτο που βλεπω ειναι πως κτ βρωμαει με πολλους σακους του νοεμβριου... γτ ειτε καποιοι με παραγγελιες αρχες νοεμβριου, ειτε αλλοι με παραγγελιες τελη νοεμβριου-αρχες δεκεμβριου, προχωρανε κανονικα.. εκει στα μεσα ομως... κτ γινεται.......
-
@Stasis Γιατι καλη σας χωνεψη??
Συνενοηθειτε με το αλλο το παληκαρι ανταλλαξτε αριθμους παραγγελιων και ανοιξτε dispute στο aliexpress γραφοντας ακριβως τα ιδια πραγματα για το πως εχει η κατασταση!!!
Να του το κλεισετε το μαγαζακι του κινεζομουρη!!! -
Δεν έχουμε λογο να αγχωθουμε για κάτι.
Αν δεν παραλάβουμε στους 2 μηνες μετα την παραγγελια τραβαμε ένα dispute κι ας βρει λύση ο πωλητης με την μεταφορικη.
Εγώ θα περιμενω και περισσ΄τοερο απο 2 μήνες. Δεν βιάζομαι έτσι κι άλλιως.
Even dead i will fight. -
Large παντού ρε φίλε....ακόμα και στην καθυστέρηση!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μην ξεχνάτε ότι είχαν black friday, cyber monday και άλλα οι κινέζοι που πούλησαν σίγουρα καλά! Λογικό να έχουν μπλοκάρει τα ταχυδρομεια/τελωνεία. Αν και εγώ παραγγελία από black friday με geekbuing μου ήρθε σε 16 ημέρες! Περιμένω όμως άλλα...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ποιό τρακινγκ είναι το ίδιο? Το κίνα - αγγλία ή το αγγλία - ελλάδα? Αν είναι το πρώτο, υπάρχει η πιθανότητα να τα στέλνει μαζικά αγγλία ( για οικονομία ίσως) και εκεί να ξεχωρίζουν οι αποστολές...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα