Μερικώς σωστός.... Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον κινέζο αλλά ένα μέρος των 25 ευρώ είναι για την αποφυγή τελωνίου...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Έχεις πληρώσει 26€ για να μη πληρώσεις το 50ρικο+ στο τελωνειο.
Δευτερόν δεν ειναι στο χέρι του κάθε πωλητη να παραδώσει το προιόν όταν εμεις θέλουμε. Κι ο πωλητης θέλει να παραλάβεις για να πα΄ρει τα χρηματα του.
3ον αν στελνει στο καθένα χωριστα το τηλεφωνο του με DHL τα 26€ θα γινουν 56€. Λογικο ειναι για να κατεβάσει το κοστος να κάνει μαζικες αποστολες και να περιμενει να μαζευτουν 10-15-20 συσκευες.
4ον δεν έχεις να κερδισεις απολύτως τίποτα στελνωντας του email και λέγωντας που θα κάνεις dispute κτλ. Το ξέρει πως αν δεν παραλάβεις θα κάνεις dispute και γι αυτο τον λογο θα σου δώσει παράταση στην παραλαβή.
Even dead i will fight. -
Καλα ετσι να πορευεστε και καλα σας κανουν οι κινεζοι σε ορισμενους και σας δουλευουν!!!
O συγκεκριμενος αυτο που εκανε στα παιδια ειναι παπατζιλικι απο το χειροτερο ειδος και ας τον υπερασπιζεστε καποιοι!! -
@osalonikios τα 26 ευρω τα πλήρωσα όχι μόνο για το τελωνείο αλλα γιατι λεει οτι σε 4-8 μέρες θα έχω παραλάβει και ειναι στο χέρι του πωλητή εν μέρη ποτε θαπαραλάβω γιατι αυτη την στιγμή δεν φταίει καμια μεταφορική αλλα ο πωλητής που ελεγε οτι το κινητό ειναι σε stock αλλα στην πραγματικότητα δεν είναι.
-
τα χετε μπλέξει λίγο παιδιά...
ο αρχηγός δεν υποστηρίζει κανέναν...
μαζί σας είναι, εσάς συμβουλεύει για να μην στεναχωριέστε άδικα...
σας λέει πως έχουν τα πράγματα και απλά αρνείστε να το "χωνέψετε"....
ρωτήστε τον για πλάκα πόσες παραγγελίες έχει από Κίνα.....εβδομαδιαίως....για να σας φύγει η απορία!!
εδώ είμαστε να δούμε ποιος θα επιβεβαιωθεί και ποιος όχι.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
Ο/H nipapa έγραψε:
Έχω κάνει 2-3 παραγγελίες από εκεί, κάτι ψιλολόγια & ένα mi band 2 χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Έχει νομίζω και ευρωπαϊκή αποθήκη και σου στέλνει κάθε μήνα και εκπτωτικό κουπόνι.
-
Με παρεξηγήσατε.
Εγω σας λέω πως έχουν τα πράγματα και προπαθω να σαν ηρεμησω.
Να σας υπενθυμισω πως δεν ειμαστε το κέντρο του κοσμου.
Λογικό ειναι οι πωλητες να υπερβάλουν ως προς τον χρονο παράδοσης. Θέλουν να πουλησουν. Αυτο δε σημαινει πως ειναι απατεώνες.
τα είπα εγώ για σένα ρε.....τι πετάγεσαι πάλι??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τα ειπα κι εγώ.
Αμαν όλο με καταπιέζεις.
Περιμενω το redmi4prime παιδιά απο vickmall me sg post. Σήμερα έβγαλε μήνυμα στο 17TRACK για άφιξη σε υεδ Θεσσαλονίκης. Μετα απο πολλές παραγγελίες τηλεφώνων μάλλον ηρθε η ωρα να πληρώσω τελωνείο!!! Εχει κανεις κάποια προηγούμενη εμπειρία;
-
κανα δύο τρεις μόνο, όχι κανένας σοβαρός αριθμός..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Διαφώτισε μας έμπειρε!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα