Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Καλημέρα τους εστειλα μνμ εχτες βραδυ αλλα γιοκ ακομα... στο καλαθι μου τα φορτωνει ξεχωριστα
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV -
You may think you can fly - but you better not try
-
-
-
-
@Thracia ωχ ωχ! Σταματάω! Χαχα
@George Kaggelaris Vickmall! Το ειχα παρει τον Οκτώβρη και το έστειλα πισω γιατι ειχε θεμα και μου εκαναν αντικατάσταση! -
Τρελή περιπέτεια δηλαδή! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Να το χαρείς! Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σου εύχομαι! Περιμένω κι εγώ το ίδιο κινητό από banggood. Είναι όμως νωρίς ακόμη. Ούτε 20 ημέρες δεν έχουν περάσει. Και έρχεται και με Swiss οπότε.... Καλό Πάσχα! Lol
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kostas10 έγραψε:
Μετά τα Χρονια Πολλα στο θέμα μας... χιχι... Εαν παραγγείλω απο Topone 3 κινητά ας πούμε μπορουν να ερθουν με το ιδιο πακετο... δηλαδη να πληρωσω αυτα τα 26$ και για τα 3??Μιλαμε για DHL παντα για να έχουμε το κεφαλι μας ήσυχο...
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
αν παραγγείλεις 3 κινητά απο topone δεν γνωρίζω να σου απαντήσω, γνωρίζω όμως πως αν παραγγείλεις 3 κινητά μαζί από oppomart θα μοιραστείς τα 30 δολλάρια δια 3 και θα σου σταλούν με διαφορετικό πακέτο το καθένα και διαφορετικό tracking number και θα έρθουν σπίτι απο Γαλλία με chronopost-Dpd και μόλις μπουν ελλάδα με ACS παράδοση στο χέρι χωρίς ευρώ χρέωση παραπάνω από την τελική πληρωμή που θα κάνεις με paypal (180μέρες ασφάλεια παράδοσης για περίπτωση dispatch στο paypal) -
καλησπερα και χρονια πολλα , εχω την εντυπωση οτι δεν θα το γλειτωσω το "δωρακι" ..... 2016-12-25 10:08 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)
-
Ο/H haris8 έγραψε:
καλησπερα και χρονια πολλα , εχω την εντυπωση οτι δεν θα το γλειτωσω το "δωρακι" ..... 2016-12-25 10:08 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα