Δεν δείχνει κάτι περίεργο ακόμα. Φυσιολογικό είναι αυτό.Ο/H haris8 έγραψε:
καλησπερα και χρονια πολλα , εχω την εντυπωση οτι δεν θα το γλειτωσω το "δωρακι" ..... 2016-12-25 10:08 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Έφερε το Geekbuying ζελατίνα προστασίας για το tablet μου, το chuwi hi10 plus, την παράγγειλα και η πρώτη ενημέρωση στο tracking number που μου στείλανε λέει αυτό:
Δευ, 26 Δεκ 2016 01:29 - The Item is at the shippers warehouse, GREECE
Έχει το Geekbuying αποθήκη στην Ελλάδα? Σημαίνει κάτι άλλο?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Έφερε το Geekbuying ζελατίνα προστασίας για το tablet μου, το chuwi hi10 plus, την παράγγειλα και η πρώτη ενημέρωση στο tracking number που μου στείλανε λέει αυτό:
Έχει το Geekbuying αποθήκη στην Ελλάδα? Σημαίνει κάτι άλλο?
Η Ευρωπαϊκή αποθήκη τους είναι στην Ισπανία (Μαδρίτη) -
Μήπως εννοεί ότι είναι στην αποθήκη τής μεταφορικής με προορισμό Ελλάδα;You may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το greece σημαίνει ότι προορισμός είναι η Ελλάδα.
Ερώτηση: αν το tracking δείξει κλείσιμο αεροδρόμιο, χωρίς να αναφέρει κάτι για δασμούς, τη γλιτώσαμε?
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Μου έβγαλε καινούργια ενημέρωση... Μάλλο φεύγει από την αποθήκη τουε για Ελλάδα.
Δευ, 26 Δεκ 2016 05:32 - The item is pre-advised, GREECEΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ερώτηση: αν το tracking δείξει κλείσιμο αεροδρόμιο, χωρίς να αναφέρει κάτι για δασμούς, τη γλιτώσαμε?
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Εάν είσαι νότια Ελλάδα, ναι την έχεις γλιτώσει. Εάν είσαι βόρεια Ελλάδα τότε πρέπει να περιμένεις και το κέντρο διαλογής Θεσσαλονίκης για να είσαι σίγουρος ότι τη γλίτωσες. -
Αύριο 27/12 στο aliexpress έχει Xiaomi Brand Day. Θα έχει το Redmi Note 4 32gb 135 ευρώ. Είναι μια πολύ καλή τιμή, σωστά? Και 9.99 για το power bank 10000mah και 10.99 για τα Piston 3. 155 το πακέτο. Τι λέτε?
-
Δεν ισχύει η τιμή αυτή που λες δυστυχώς μπες και κάνε επιλογή και θα δεις !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Δεν είναι αυτό , είναι ότι δεν ισχύει καν η τιμή οταν πας να το βάλεις στο καλάθι η απλή έκδοση στα 3/32 έχει 169 ευρώ
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ισχύει η τιμή, απλά από αύριο ενεργοποιείται η προσφορά. Με international official λέει πως το στέλνει.
Το γράφει ξεκάθαρα, only for one day 27/12
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα