Tι ειναι αυτα που λενε;; Σιγα που λυθηκε το μυστηριο. Ισα ισα που ανημερα της πανελλαδικης απεργιας, τα ΕΛΤΑ εκαναν απεργοσπασια.
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Ο/H gvoi έγραψε:
Απαπαπαπαπαα μία κουβέντα είπα να γίνει σουσουρο, με πιάσατε από τα μούτρα!!!! Όταν πήρα το dark grey μου είπε ο κινέζος ότι έχει διαθέσιμο μόνο το χρυσό και ήμουν ετοιμος να κάνω αλλαγή για να μην περιμένω!
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Γεια σου φιλε εχω παραγγειλει κ γω απο το συγκεκριμενο μαγαζι το Redmi Note 4 32gb γκρι απο 1/1 κ περιμενω αλλα σημερα προσεξα οτι στη περιγραφη τους εχουν επεξεργαστη Helio X20 Deca Core CPU, 4GB RAM + 32GB ROM ενω ποιο κατω γραφουν επεξεργαστη Snapdragon 652 κ δεν εχω βρει χρονο να τους ρωτησω τι παιζει με αυτο ,τυπογραφικο λαθος η αλλη εκδοση;Ο/H Red21 έγραψε:
Display Spoiler Λοιπον σημερα 1η ωρα τα ξημερωματα μετα απο εντονη σκεψη![]()
......... παρηγγειλα για δωρο στον αδερφο μου απο eglobalcentral ενα Xiaomi Redmi Note 4 32gb Gold........
Πριν μια ωρα μου ηρθε μαιλ με tracking number αποστολης απο Αγγλια με dpd με την υποσημειωση οτι σε 6-8 εργασιμες θα παραλαβω!!!![]()
![]()
Σε 5 ωρες δηλαδη απο την παραγγελια την εκαναν shipped!!!![]()
![]()
![]()
Εχω εκατονταδες παραγγελιες απο Κινεζομαγαζα αυτο το πραγμα πρωτη φορα μου συμβαινει.....αποστολη σφαιρα!!!![]()
![]()
Η τιμη επισης ανταγωνιστικοτατη 152 ευρω συνολο μαζι με τα μεταφορικα (με κουπονι 5 ευρω) οταν στο ali πχ που ειναι και οι φθηνοτερες τιμες κανει 140 ευρω και στελνουν με sg post απο Κινα σε 20 μερες!!!!![]()
![]()
Ο/H tomxlv700 έγραψε:
Γεια σου φιλε εχω παραγγειλει κ γω απο το συγκεκριμενο μαγαζι το Redmi Note 4 32gb γκρι απο 1/1 κ περιμενω αλλα σημερα προσεξα οτι στη περιγραφη τους εχουν επεξεργαστη Helio X20 Deca Core CPU, 4GB RAM + 32GB ROM ενω ποιο κατω γραφουν επεξεργαστη Snapdragon 652 κ δεν εχω βρει χρονο να τους ρωτησω τι παιζει με αυτο ,τυπογραφικο λαθος η αλλη εκδοση;Ο/H Red21 έγραψε:
Display Spoiler Λοιπον σημερα 1η ωρα τα ξημερωματα μετα απο εντονη σκεψη![]()
......... παρηγγειλα για δωρο στον αδερφο μου απο eglobalcentral ενα Xiaomi Redmi Note 4 32gb Gold........
Πριν μια ωρα μου ηρθε μαιλ με tracking number αποστολης απο Αγγλια με dpd με την υποσημειωση οτι σε 6-8 εργασιμες θα παραλαβω!!!![]()
![]()
Σε 5 ωρες δηλαδη απο την παραγγελια την εκαναν shipped!!!![]()
![]()
![]()
Εχω εκατονταδες παραγγελιες απο Κινεζομαγαζα αυτο το πραγμα πρωτη φορα μου συμβαινει.....αποστολη σφαιρα!!!![]()
![]()
Η τιμη επισης ανταγωνιστικοτατη 152 ευρω συνολο μαζι με τα μεταφορικα (με κουπονι 5 ευρω) οταν στο ali πχ που ειναι και οι φθηνοτερες τιμες κανει 140 ευρω και στελνουν με sg post απο Κινα σε 20 μερες!!!!![]()
![]()