Έχουν γίνει τρεις αναφορές για προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τους εν λόγω φορτιστές σε αυτήν την κοινότητά.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H Red21 έγραψε:
Λοιπον σημερα 1η ωρα τα ξημερωματα μετα απο εντονη σκεψη......... παρηγγειλα για δωρο στον αδερφο μου απο eglobalcentral ενα Xiaomi Redmi Note 4 32gb Gold........
Πριν μια ωρα μου ηρθε μαιλ με tracking number αποστολης απο Αγγλια με dpd με την υποσημειωση οτι σε 6-8 εργασιμες θα παραλαβω!!!
Σε 5 ωρες δηλαδη απο την παραγγελια την εκαναν shipped!!!
Εχω εκατονταδες παραγγελιες απο Κινεζομαγαζα αυτο το πραγμα πρωτη φορα μου συμβαινει.....αποστολη σφαιρα!!!
Η τιμη επισης ανταγωνιστικοτατη 152 ευρω συνολο μαζι με τα μεταφορικα (με κουπονι 5 ευρω) οταν στο ali πχ που ειναι και οι φθηνοτερες τιμες κανει 140 ευρω και στελνουν με sg post απο Κινα σε 20 μερες!!!!
-
@greekfrixos
Πάντως εγώ που παρέλαβα (21-12-2016) από το εν λόγο sait το Redmi3S 2/16 ήρθε με Stable Global Rom και κλειδωμένο Bootloader. -
πρωτη και τελευταια φορα που αγοραζω απο αυτο το κινεζομαγαζο τον gearbest.Ελεος 10 μερες και βλεπουμε καθ οδον για μια παραγγελια απο ευρωπαικη αποθηκη.Απο Κινα ποσο κανει να τα στειλη κανα 6μηνο
-
Μαλλον. Το δικο μου track δεν δειχνει τιποτε 14 μερες τωρα. Υποψιν NL, δεν ξερω τι θα γινοταν σε αλλη περοπτωση.
Αντιστοιχα παραγγελια απο fasttech ιδια μερα, εσταλη με SG ειναι ηδη κεντρο διαλογης. -
και δεν τον ρωτησες τι συμβαινει?εμενα την επομενη μερα εσταλει με HU μετα απο 2 μερες φαινεται στο Ηνωμενο Βασιλειιο οπου εκει εχει κολλησει για 10 μερες και βρισκεται καθ οδον??απο οσα μαγαζια εχω αγορασει απο Ευρωπαικη αποθηκη το πολυ σε 5 μερες ειχα παραλαβει
-
Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα γιατι δεν ειναι κινητο αυτο που περιμενω
αλλα αντικειμενο μικρης αξιας.
Αν δω ομως οτι συνεχιζει και μετα απο 25-30 μερες τοτε κατι θα κανω -
-
-
Περιμενω και εγω απο eglobal απο οτι λενε αλλοι συντροφοι που εχουν αγορασει ερχεται με global stable.
Απο εκει και περα απο εκει που εδειχνε οτι θα παει σφαιρα αρχικα η αποστολη.....τωρα 2-3 μερες εχουμε καθυστερηση σε σχεση με αλλες παραγγελιες συντροφων εδω μεσα που εχω δει....παντως το δεμα στην dpd απο οτι φαινεται στο τρακινγκ ακομα δεν το εχουν παραδοσει για να φυγει για Ελλαδα.....γραφοντας μαλιστα ηλιθια στατους με δικαιολογιες τωρα 2 μερες στο τρακινγκ σιτε τους.
Η παραγγελια μου εγινε την Τεταρτη....αντε να δουμε τι θα δουμε και με αυτους....υπολογιζω μαλλον χρονο Κινας για να παραλαβω (20 μερες) ας ελπισουμε μονο σε αυτα που μου ειπαν για το τελωνειο να ειναι ακριβεις!!! -
Ο/H Red21 έγραψε:
Η παραγγελια μου εγινε την Τεταρτη
Εσυ εισαι στο en.miui.com,ε ε..
Δεν ψηφίζω αλλον!;You may think you can fly - but you better not try -
τι έγινε βρε παιδιά, το eglobalcentral εγινε η καινούρια αγαπημένη μας??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα