OffTopic
Εγω ειμαι φιλε....η αφεντομουτσουναρα μου.....θα δωσω υποψηφιοτητα και στα καλλιστεια τον επομενο χρονο...σας θελω ετοιμοπολεμους!!!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H demakhs έγραψε:
τι έγινε βρε παιδιά, το eglobalcentral εγινε η καινούρια αγαπημένη μας??![]()
Ο/H demakhs έγραψε:
τι έγινε βρε παιδιά, το eglobalcentral εγινε η καινούρια αγαπημένη μας??
Ο/H Thracia έγραψε:
Γιατί περιμένω κάτι λάδια απο Αγγλία
Ο/H Red21 έγραψε:
OffTopicΕγω ειμαι φιλε....η αφεντομουτσουναρα μου.....θα δωσω υποψηφιοτητα και στα καλλιστεια τον επομενο χρονο...σας θελω ετοιμοπολεμους!!!!![]()
![]()
![]()
Εγώ περιμένω ένα TvBox απο EU Warehouse του GearBest και το έστειλαν με HU. Η παραγγελία έγινε dispached στις 23/12. Μέχρι σήμερα δεν μου έβγαζε απολύτως τίποτα στις κύριες μηχανής αναζήτησης. Το GearBest δείχνει ότι ακόμα είναι UK !!! Μετά απο επικοινωνία μου έστειλαν link από 17track.net που βγάζει τα ίδια αποτελέσματα με το GearBest. Και να φανταστείς ότι δεν το παρήγγειλα απο Κίνα γιατί φοβόμουν την NL ότι θα κάνει κάνα δίμηνο με αυτά που διάβαζα αλλά την πάτησα .....Ο/H giani58 έγραψε:
και δεν τον ρωτησες τι συμβαινει?εμενα την επομενη μερα εσταλει με HU μετα απο 2 μερες φαινεται στο Ηνωμενο Βασιλειιο οπου εκει εχει κολλησει για 10 μερες και βρισκεται καθ οδον??απο οσα μαγαζια εχω αγορασει απο Ευρωπαικη αποθηκη το πολυ σε 5 μερες ειχα παραλαβει
Παρότι κατά καιρούς ακούγονται διάφορα για τη GB, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.Ο/H vrs5 έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα γιατι δεν ειναι κινητο αυτο που περιμενω![]()
αλλα αντικειμενο μικρης αξιας.
Αν δω ομως οτι συνεχιζει και μετα απο 25-30 μερες τοτε κατι θα κανω