Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• OffTopic
      Εγω ειμαι φιλε....η αφεντομουτσουναρα μου.....θα δωσω υποψηφιοτητα και στα καλλιστεια τον επομενο χρονο...σας θελω ετοιμοπολεμους!!!! :lol: :lol: :lol:
      Images
      • !!!!!.jpg

42,12 kB, 680×440, viewed 121 times
    • Ο/H demakhs έγραψε:

τι έγινε βρε παιδιά, το eglobalcentral εγινε η καινούρια αγαπημένη μας?? 8|

Από όπου μας συμφέρει αγοράζουμε, αγαπητικό δεν έχουμε κανέναν.

XTRV the Greek miui definition
      ;)
    • Ο/H demakhs έγραψε:

τι έγινε βρε παιδιά, το eglobalcentral εγινε η καινούρια αγαπημένη μας?? 8|

Ο/H Thracia έγραψε:

Γιατί περιμένω κάτι λάδια απο Αγγλία
      :thumbsup: lol
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Red21 έγραψε:

OffTopic
      Εγω ειμαι φιλε....η αφεντομουτσουναρα μου.....θα δωσω υποψηφιοτητα και στα καλλιστεια τον επομενο χρονο...σας θελω ετοιμοπολεμους!!!! :lol: :lol: :lol:

Δώσε link να ρίξουμε κανένα ψήφο δεν το είχα πάρει είδηση !! :rolleyes:

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • OffTopic
      Oριστε εδω με στηριζετε συντροφοι MIUI Fans of the Year ευχαριστω εκ βαθους καρδιας!!!!! :thumbsup:
    • Ο/H Red21 έγραψε:

OffTopic
      Oριστε εδω με στηριζετε συντροφοι MIUI Fans of the Year ευχαριστω εκ βαθους καρδιας!!!!! :thumbsup:

Οκ έπεσε η ψήφος !!

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giani58 έγραψε:

και δεν τον ρωτησες τι συμβαινει?εμενα την επομενη μερα εσταλει με HU μετα απο 2 μερες φαινεται στο Ηνωμενο Βασιλειιο οπου εκει εχει κολλησει για 10 μερες και βρισκεται καθ οδον??απο οσα μαγαζια εχω αγορασει απο Ευρωπαικη αποθηκη το πολυ σε 5 μερες ειχα παραλαβει
      Εγώ περιμένω ένα TvBox απο EU Warehouse του GearBest και το έστειλαν με HU. Η παραγγελία έγινε dispached στις 23/12. Μέχρι σήμερα δεν μου έβγαζε απολύτως τίποτα στις κύριες μηχανής αναζήτησης. Το GearBest δείχνει ότι ακόμα είναι UK !!! Μετά απο επικοινωνία μου έστειλαν link από 17track.net που βγάζει τα ίδια αποτελέσματα με το GearBest. Και να φανταστείς ότι δεν το παρήγγειλα απο Κίνα γιατί φοβόμουν την NL ότι θα κάνει κάνα δίμηνο με αυτά που διάβαζα αλλά την πάτησα .....
    • Εμπειρία σε εξέλιξη με AliExpress

Είπα μιας και τελευταία ακούω καλά λόγια για το κατάστημα αυτό να παραγγείλω κάτι θήκες και γυαλιά που ήθελα εγώ ή οι δίπλα μου

4 παραγγελίες των 5-10 ευρώ η μία όλες έφυγαν εκτός μία. Η συγκεκριμένη μου ήρθε μήνυμα που μου έλεγε από τον πωλητή ότι το εν λόγο αντικείμενο σταμάτησε να βγαίνει σε παραγωγή και ότι δεν υπάρχει και αν γίνεται να κάνω cancel και σαν λόγο να πατήσω other reason ώστε αυτός να μην έχει επίπτωση.

Εγώ στο ακύρωμα είδα ότι υπάρχει επιλογή out of stock και το πάτησα εκείνο που ήταν πιο κοντά στην αλήθεια από το άλλοι λόγοι.

Βλέπω την επομένη μέρα ότι μου ακύρωσε το out of stock και μου λέει ξαναψήφησε το other reasons για να πάρεις τα χρήματα σου άμεσα.

Το αναφέρνω στο aliexpress με φωτογραφίες της συνομολίας μας και γενικά πως χρειάζομαι τα χρήματα μου για να παραγγείλω ξανά το γυαλλί από κάποιον άλλον. Μετά από μισή ώρα μου είπε πως θα επικοινωνήσει προσωπικά μαζί του και πως θα του επιβληθεί. Μάλιστα η συνομιλία τους θα μου ερχόταν στο mail μου.

Και έτσι και έγινε. Ήρθε ένα mail που γράφει το όνομα μου και πως έχω πρόβλημα με την παραγγελία. Μέχρι εκείιι !!!!! Λες και δεν το γνώριζε. Εγώ δεν του το είπα αυτό :monster:

Ξαναμιλάω με άλλον στο chat και αυτός τα ίδια και τελικά μιλάω με μια άλλη σήμερα η οποία μου είπε πως θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί αλλά το πιο πιθανό είναι να περιμένω 10 μέρες να περάσουν οι μέρες της παραγγελίας για να μου επιστραφούν αυτόματα τα χρήματα μου.

Και την ερωτώ. Ε τότε προς τι το support σας? Σου λέω τι έγινε, μου λες έχεις δίκαιο και πως φαίνεται καθαρά, σου λέει ο άλλος ότι δεν το έχει το προιόν και μου λες να περιμένω 10 μέρες?
      Και γιατί να ξαναπαραγγείλω από εσάς? Ή στην τελική γιατί να κάνω τα παράπονα μου άμα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα σε μια τόσο καθαρή περίπτωση.

Και μου είπε το κορυφαίο

Επειδή μπορώ να σου πω συγνώμη για την ταλαιπωρία

Έλα ρεεεεεεεεεεεεεεε. Δεν το ήξερα πως έψαχνα για ψυχολογική στήριξη.

Τώρα πέστε μου αν αυτό είναι σοβαρή παγκόσμια εταιρία ή ένα μαγαζί της Κολοπετινίτσας ???? :modo:
    • Ο/H vrs5 έγραψε:

Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα γιατι δεν ειναι κινητο αυτο που περιμενω :lol: :lol: αλλα αντικειμενο μικρης αξιας.
      Αν δω ομως οτι συνεχιζει και μετα απο 25-30 μερες τοτε κατι θα κανω :)
      Παρότι κατά καιρούς ακούγονται διάφορα για τη GB, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
      @vrs5 επειδή βλέπω στην υπογραφή σου το vaping.gr υποθέτω ότι έχεις παραγγείλει κάτι σχετικό. Εμένα, ένα coil master kit που παρήγγειλα 20/12 βρίσκεται ήδη Ελλάδα.

Electronic information,receive--21-Dec-2016 04:21 AM
      Small package Center, receive--21-Dec-2016 06:21 AM
      Parcel centre,sealing--21-Dec-2016 09:21 AM
      Small package Center, left--21-Dec-2016 10:54 AM
      Exchange Bureau, have been exported to open--22-Dec-2016 06:54 PM
      Exchange Bureau, have been exported directly--23-Dec-2016 12:57 PM
      Transit Center,left hand navigation--23-Dec-2016 06:31 PM
      GREECE, Arrived --04-Jan-2017 06:31 PM
      GREECE, the transfer of customs-- 04-Jan-2017 10:11 PM
    • @nipapa οχι δεν εχει σχεση η παραγγελια μου με ατμισμα. Την υπογραφη την εχω για ποαραπλανηση :lol: :lol:
      Αυτο εχω παραγγειλει και κατι ψυλολογια για το σπιτι :)
    • Διαφήμιση
    • θες κ Evo+ τρομάρα σου...μεγάλος άνθρωπος!!! lol lol lol lol
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!