Εγώ γουστάρω να βλέπω πόσο κοσμογυρισμένο είναι το δέμα μου, από που πέρασε, ποσες μέρες έκατσε κτλ, κτλ

Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; 

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜε sg είναι ... οπότε βοήθεια μαςΟ/H spideman3 έγραψε:
Ω ... ναι χαμός γίνεται από δέματα παρκαρισμένα στο τελωνείο ή αν είναι με NL κάπου στην Ολλανδία.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έλεγξε το προϊών σου διεξοδικά όταν το πάρεις τωρα τελευταία το To2c κανει νερά και στελνει ελαττωματικά ή γραντζουνισμένα στον γιο μου που παρήγγειλα ήρθε χτυπημένο και με χαλασμένο ηχείο. και φυσικά τα ''δωρα '' silicon case και γυαλί προστασίας υποτίθεται θα ερχόντουσαν με ξεχωριστό πακέτο , ακόμη το περιμένω μετα απο 3 μηνεςΟ/H episkeptis έγραψε:
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, μετά από πολλές παραγγελιές πρώτη φορά αργεί δέμα να φτάσει ή να αλλάξει status.
Πληρωμή στο to2c μέσω paypal στις 6/12, απο 2 διαφορετικά trucker φαίνεται arrival to destination στις 21/12 αλλά στα ελτά δείχνεί μόνο ότι έφυγε από Σιγκαπούρη στις 16/12.
Τι να πιστέψω?
Οτι έφτασε Ελλάδα αλλά δεν ανοίχτηκε ακόμη ο σάκος εδώ και 20 μέρες?