Από 10 λεπτα μεχρι 2-3 εβδομαδες. Μην ψάχνετε λογική.

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠας στο κατάστημα και παραλαμβάνεις. Πράγμα αδύνατο με τα κινεζομάγαζα..Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Drop Shipping Order?
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H osalonikios έγραψε:
RJ894944330CN
Δείτε RS242112975CN ... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 30-10...Εχω παρει refund φυσικά.Ο/H longus έγραψε:
Και εγώ μία από τα ίδια, αγορά 28/12, αποστολή για Ελλάδα 3/12, και ακόμη τίποτα, άστα να πάνε...Ο/H zananiro έγραψε:
Με China post έχει παραλάβει κανείς πρόσφατα? Έχω μια παραγγελία κλείνει 40 μέρες.
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Ναι απο την ευρωπαϊκή αποθήκη χρεώνει μεταφορικά το geekbuying...Ο/H gkoutsou έγραψε:
τα +40€ (80 σύνολο) πάνε πολύ!!!!
Έχω την αίσθηση οτι το στέλνουν χωρίς να φαίνεται ο αποστολέας. Είναι για περιπτώσεις όπου έχεις εσύ κάποιο site και πουλάς χωρίς όμως να έχεις stock και τα στέλνουν στον πελάτη σου αυτοι κατευθείαν.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Drop Shipping Order?
Κι αν ο τελωνειακος κάνει εκτίμηση ότι στοιχιζει 60€ τι κανεις; Τρέχεις απο πόρτα σε γραφείο κι απο όροφο σε άλλη υπηρεσία;Ο/H c.zormpas έγραψε:
μέχρι τα 50 ευρώ και όριο ένα +10% του πενηντάρικου δεν είναι φορολογητεο κανένα εισαχθέν προϊόν εντός της ΕU βάση νόμου
Redmi Note 3 pro SE