Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H geomos έγραψε:

@sso
      Αφου θες το Kate πάρε το από κωτσοβολο. Η τιμή του μαζί με τα κερατιατικα που ζητάνε όλοι για τριγωνικη θα σου βγει σχεδόν το ίδιο.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
      Του Κωτσόβολου είναι σίγουρα η International έκδοση που έχει την Β20;
      Στις προδιαγραφές του δεν γράφει κάτι για Network. και αυτό που βλέπω το έχει 229€, ενώ όπως διόρθωσα το προηγούμενο ποστ μου, το βρήκα στην ES Warehouse του geek με 195$

Ο/H demakhs έγραψε:

ΕΡΩΤΗΞΙΣ #1:
      Dropshipping τι σημαίνει σε μια παραγγελία, δηλαδή τι γίνεται αν το επιλέξουμε και τι αν όχι?

ΕΡΩΤΗΞΙΣ #2:
      Ενημέρωσαν κάποιον συγγενή μου από τα ΕΛΤΑ που πήρε να ρωτήσει, ότι μια παραγγελία από Ευρωπαϊκή αποθήκη έχει κάνει στάση στο.....τελωνείο!!!

Παίζει να του ράψουν κάνα κοστούμι?

Ξεκίνησε κάπου από Ουγγαρία ............. Κλείσιμο από Κ.Δ. Αεροδρομίου....................αυτή τη στιγμή η κατάσταση της στο tracking ειναι: ITEM UNLOADED, KENTRO DIALOGIS ATTIKIS
      Δημήτρη πρόσφατα παρέλαβα μια παραγγελία αξίας 18$ (ξέρεις εσύ) και έγραφε αυτό που λες, αλλά δεν πέρασε Τελωνείο.
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Ο/H demakhs έγραψε:

ΕΡΩΤΗΞΙΣ #1:
      Dropshipping τι σημαίνει σε μια παραγγελία, δηλαδή τι γίνεται αν το επιλέξουμε και τι αν όχι?

ΕΡΩΤΗΞΙΣ #2:
      Ενημέρωσαν κάποιον συγγενή μου από τα ΕΛΤΑ που πήρε να ρωτήσει, ότι μια παραγγελία από Ευρωπαϊκή αποθήκη έχει κάνει στάση στο.....τελωνείο!!!

Παίζει να του ράψουν κάνα κοστούμι?

Ξεκίνησε κάπου από Ουγγαρία ............. Κλείσιμο από Κ.Δ. Αεροδρομίου....................αυτή τη στιγμή η κατάσταση της στο tracking ειναι: ITEM UNLOADED, KENTRO DIALOGIS ATTIKIS
      Απάντηση σε ερώτηξη 1:
      Το Dropship είναι όταν ο "Έμπορας" δεν έχει προιόντα, στέλνει την παραγγελία κατευθείαν στον χονδρέμπορο ή το εργοστάσιο και αυτοί αποστέλουν το προιόν με τα στοιχεία του "Έμπορα" στον "πελάτη" . Ο "Έμπορας" απλά παίρνει μια προσυμφωνημένη προμήθεια. Αυτά.
      Ερώτηξη 2.
      Μπορεί να είναι έτσι, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν τίποτα. Εκτός και αν έχει υπογράψει πάλι κάτι ο (συνονόματος) Αλέξης και δεν μας το έχει πεί ακόμα..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

@sso
      Ναι είναι το Kate. Μετρημένο και με μεζούρα!!! Έχε κατά νου ότι η ευρωπαϊκή αποθήκη του Geek έχει και μεταφορικά. Κάνε τους υπολογισμούς σου και αποφάσισε. Επειδή δεν μπορώ να ξέρω την οικονομική σου κατάσταση δεν επιμένω αλλά αν εντέλει μιλάμε για ένα 20αρικο διαφορά εγώ θα προτιμούσα την εγχώρια αγορά και την εγγύηση της infoquest.

• Διαφήμιση
    • Ο/H alex92NA έγραψε:

Καμιά ιδέα τι είναι το άλλος λόγος ? Και στο τρακερ από ελτα τα ίδια λέει....

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μάλλον εννοούν ότι το πήρε "άλλος" το πακέτο σου... :rofl:
    • Ο/H geomos έγραψε:

@sso
      Ναι είναι το Kate. Μετρημένο και με μεζούρα!!! Έχε κατά νου ότι η ευρωπαϊκή αποθήκη του Geek έχει και μεταφορικά. Κάνε τους υπολογισμούς σου και αποφάσισε. Επειδή δεν μπορώ να ξέρω την οικονομική σου κατάσταση δεν επιμένω αλλά αν εντέλει μιλάμε για ένα 20αρικο διαφορά εγώ θα προτιμούσα την εγχώρια αγορά και την εγγύηση της infoquest.

Σίγουρα έχει μεταφορικά; Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Είναι μήπως κάπου κρυμένα; :lol:
      Αν ήταν 20€ η διαφορά δεν θα το σκεπτόμουνα. Αν όμως είναι 48€ είναι ένα αξιοσέβαστο ποσό!!!

EDIT
      Τελικά έχει μεταφορικά. Έχεις δίκιο. Αν προχωρήσεις και τικάρεις κάποια από τις δυο επιλογές σου βγάζει την λυπητερή. 41,68 + 194,99 = 236,67$....Τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του!!! lol lol lol
      Images
      • eswarehouse.jpg

217,03 kB, 1.366×768, viewed 84 times
    • Καλησπέρα παιδιά. Το περασμένο Οκτώβριο παρήγγειλα από ebay το Xiaomi MI power bank 20000mAh με nlpost. Ενω έδειχνε ότι είχε φτάσει Ελλάδα και είναι στο αεροδρόμιο με το tracking, δε το παραλαμβάνω. Λέω στο πωλητή ξανά στείλε το μου δε το παρέλαβα. Δεκέμβρη λοιπόν το ξαναστέλνει, με yanwen post αυτή τη φορά. Το δείχνει το tracking ότι έχει φτάσει Ελλάδα από τις 2/1/17 αλλά δε το έχω λάβει ακόμα. Τον ταχυδρόμο που το ρώτησα μου είπε ότι έχω στο κέντρο διανομής στο φέρνω. Έχει τύχει σε κανέναν ξανά αυτό το θέμα; Να έχει θέματα εκτελωνισμού;

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • τι μαθηματικό μυαλό!!!!!!!!!!!!

θα του πάρω του @BanditGR το άβαταρ και θα το απονείμω, μετά τιμών, σε σένα sklhkosernamenoon!!!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

τι μαθηματικό μυαλό!!!!!!!!!!!!

θα του πάρω του @BanditGR το άβαταρ και θα το απονείμω, μετά τιμών, σε σένα sklhkosernamenoon!!!!
      Τι το λες και δεν το κάνεις;;; :D
    • Τώρα σώθηκες , μόνο λόγια είναι σαν τους συμφοιτητές του !!!!

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H vsk έγραψε:

Ο/H alex92NA έγραψε:

Καμιά ιδέα τι είναι το άλλος λόγος ? Και στο τρακερ από ελτα τα ίδια λέει....

Λες να παίχτηκε τίποτα τέτοιο ;

• Ο/H takisfrag έγραψε:

Τώρα σώθηκες , μόνο λόγια είναι σαν τους συμφοιτητές του !!!!

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Κι όμως!!!!!!!!!!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alex92NA έγραψε:

Ο/H vsk έγραψε:

Λες να παίχτηκε τίποτα τέτοιο ;

Μπα, πλάκα σου έκανα. Κάτι άλλο θα παίχτηκε. Αν δεις εδώ αναγράφονται όλοι οι διεθνείς κωδικοί tracking από την Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (UPU) και το other (κωδικός 999) μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε εκτός των προβλεπόμενων κωδικών. Έχει κανείς άλλος εμπειρία να μας πει;