Πολύ καλή αγορά πάντως για όποιων ενδιαφέρεται να αγοράσει από Κωτσο στις 31/1 παραλαμβάνει ο 214 κομμάτια γκρι (από infoquest).Ο/H sso έγραψε:
Σ' ευχαριστώ φίλε μου...αλλά δεν με πρόλαβες!!!Ο/H geomos έγραψε:
@sso
Ριξε μια ματιά στην ευρωπαϊκή αποθήκη του honor buy. Έχει 180 δολάρια τη συσκευή (International edition λέει και στην περιγραφή έχει και την b20) και κάνα 40αρι τα μεταφορικά. Σου βγαινει δηλαδή 205 ευρώ και σε 5 μέρες σπίτι σου με DHL.
Το "σβουντούρηξα" (που λέει και ο @demakhs) ήδη στο U. Στον Κώτσο δεν υπάρχει τίποτα. 'Εχουν εξαντληθεί.
Το ίδιο μου είπαν στην αρχή και στο U, αλλά τελικά μιλώντας στo live chat βρήκαμε 3 κομάτια σε GOLD και το παρήγγειλα. Θα κόψουμε και Τιμολόγιο οπότε αν γλυτώσουμε και το ΦΠΑ 44 € καλά είναι.
Στο honor που έριξα μια ματιά τα μεταφορικά τα έχει 34$. Καλή περίπτωση και αυτή. Mεγάλη διαφορά με το Geek.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Χαχαχαχα εχουμε και τετοιες σκουληκο-λαμογιες;;;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H RockHead έγραψε:
Πφφφφ !!! Ερασιτέχνες!!! (ταχυδρόμοι)
Άβυσσος η ψυχή του ταχυδρόμου!
Ψάχνω το Redmi Note 3 International version από "Τριγωνικό μαγαζί"
Μήπως κάποιος ξέρει κάτι;
Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H liakpan83 έγραψε:
Οκ ευχαριστώ. Τώρα κατάλαβα γιατί μου ήρθαν μέσω chronopost δυο μεγάλες παραγγελίες που είχα κανει από GearBest
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και τί θα πεί αυτό;
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Δηλαδη το gearbest δεν εχει τροπο να αποφυγει το τελωνειο; Κριμα γιατι εχει flash sale που με ενδιαφερει πολυ!
Έχω διαβάσει για κάποιους ότι τους το πρότεινε το ίδιο το Gearbest για να αποφύγουν το τελωνείο.
Σε ερώτησή μου στο live chat τις προηγούμενες μέρες μου είπαν ότι όντως στέλνουν με Chronopost.
Αλλά όταν έκανα την παραγγελία, το Customer Support μου είπαν ότι δεν μπορούν να το στείλουν για τους λόγους που παρέθεσα παραπάνω και δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν.
Είμαι στο τσακ να ακυρώσω την παραγγελία αλλά πού να βρω αλλού το NOTE 4 2/16 με 133€; -
Δεν είναι ότι δεν σου δώσαμε σημασία, προσωπικά δεν γνωρίζω να σου απαντήσω τους τρόπους αποστολής του GearBest.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν είναι ότι δεν σου δώσαμε σημασία, προσωπικά δεν γνωρίζω να σου απαντήσω τους τρόπους αποστολής του GearBest.
-
έχει γίνει ένα θέμα με τις αποστολές πλέον...δεν υπάρχει σίγουρη αποστολή και χαμηλή τιμή
ένα από τα δύο πρέπει να πάει "περίπατο"... -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ρώτα τους τι σημαίνει expeditet shipping. Μερικά ποστ πιο πίσω το ανέφερα.
Ποστ 3870. -
Μάγκες eglobalcentral εγγύηση! Χαμηλές τιμές - Τελωνείο ούτε με κιάλια - Εγγυημένη ποιότητα υποαλλεργικών σαπουνιών με pH φιλικό προς το δέρμα!
Εννοειται οτι ειναι πλακιτσα δεν το χω δοκιμασει απλα κρινω με βαση τις προσφατες εμπειριες συμφορουμιτων!!
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ρώτα τους τι σημαίνει expeditet shipping. Μερικά ποστ πιο πίσω το ανέφερα.
-
-
@billphone Η επιλογη expedited shipping στο gearbest εχει 3 υποεπιλογες:
DHL(EU)
EMS
και κατι ακομα το οποιο δεν μπορω να θυμηθω τωρα!
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα