Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Μάγκες eglobalcentral εγγύηση! Χαμηλές τιμές - Τελωνείο ούτε με κιάλια - Εγγυημένη ποιότητα υποαλλεργικών σαπουνιών με pH φιλικό προς το δέρμα!
Εννοειται οτι ειναι πλακιτσα δεν το χω δοκιμασει απλα κρινω με βαση τις προσφατες εμπειριες συμφορουμιτων!!
Είχα βρει όντως πολύ καλές τιμές (NOTE 3 PRO 2/16 περίπου 135€ και NOTE 4 2/16 160€ και θα πήγαινε και -5€ με κάποιο κουπόνι) αλλά το ξανασκέφτηκα και δεν το αποφάσισα. Τώρα που το ξανακοιτάω δεν βλέπω τα συγκεκριμένα μοντέλα, φαίνεται ξεπούλησε
=============== Ιαν 26th 2017, 8:25pm ===============
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
@billphone Η επιλογη expedited shipping στο gearbest εχει 3 υποεπιλογες:
DHL(EU)
EMS
και κατι ακομα το οποιο δεν μπορω να θυμηθω τωρα!
Ο/H makis1024 έγραψε:
about customs duty, τους ρώτησες;
Έβγαλες άκρη; Όχι; Ούτε εγώ και το άφησα στην τύχη του -
-
μεχρι το νο 11, έχουμε αλλά 7 νουμερα, τι βιάζεσαι τοσο??
Φεεεεεεεεεεετααααααααααααααααα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αα ρε γαμ@το ποτε δεν εχω νιωσει πιο αναποφασιστος! Δεν μπορω να περασω ολη την αναστατωση και το τρεξιμο αν ανακαλυψω οτι αυτο που παρελαβα ειναι ενα ανακατασκευασμενο ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Όσοι από εσάς παραλάβατε αν παραλάβατε (σ.σ @demakhs το έπιασες το υπονούμενο;) από eglobalcentral η συσκευασίες των κινητών ήταν ζελατινάτες ή ανοιχτές με unofficial roms;
-
Εγω που μιλησα μαζι τους αρνουνται να στειλουν σφραγισμενο και η δικαιολογια ειναι οτι ανοιγουν το 90% απο αυτα που πουλανε για ελεγχο και δεν μπορει να γινει εξαίρεση για μενα...παπα πουλανε γι αυτο δεν τολμαω να παραγγειλω
Μάλλον δεν έχει παραλάβει κανείς ακόμα, έως τώρα βολευόμασταν από τα γνωστά Κινεζομάγαζα. Αυτοί με την έναρξη των ελέγχων στα τελωνεία μας έκαναν χρυσές δουλειές.
Θα παραλάβει κανείς; Και εάν παραλάβει τι θα παραλάβει; κανένα refurbished μήπως;;; -
Αστα να πανε ρε συ ζημια μεγαλη..τι ποσοστο των δεματων θεωρεις οτι περνανε τελωνειο τωρα;
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Αστα να πανε ρε συ ζημια μεγαλη..τι ποσοστο των δεματων θεωρεις οτι περνανε τελωνειο τωρα;
Δεν ξέρω 24 του μήνα μπήκαν τρία από το φόρουμ μας που το έγραψαν, ένα ήταν δικό μου. -
ισως να εχει φτασει και στο 50%
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-