Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Εγω στο Banggood ειπα να βαλουν αλλη τιμη στα σχολια.Νομιζα οτι βαζουν.Δεν σχολιασαν κατι αλλα αποτι βλεπω δεν θαβαλαν.Αν λεει δηλ 138 ευρω,στανταρ το σταματανε ε?
-
μπορει να εχει βαση αυτο που λες
αλλα εμενα απο geek ελεγε 66 δεν τους ειπα εγω τιποτα απο μονοι τους το εβαλαν τοσο -
Ότι τιμή και να βάλουν παιδιά το τελωνείο δυστυχώς είναι κατά 99% σίγουρο πλέον. Κάτι σαν από την 1η αγωνιστική που ξέρουμε τον πρωταθλητή Ελλάδος.
-
Πάντως το GearBest στο invoice που βλέπω στην σελίδα της παραγγελίας που ανέφερα σε προηγούμενο post, αναγράφει τιμή 20$ (+2.55$ έξοδα αποστολής), ενώ το πήρα €37.12 (+€2.31 έξοδα αποστολής). Δεν τους ζήτησα να γράψουν μειωμένη τιμή.
-
λοιπόν μόλις παρέλαβα από το e-global έκανε 8 μέρες να έρθει μου το παρέδωσε η acs και περίπου τέσσερις μέρες να το στείλουν φυσικά δεν πέρασε τελωνεία και όλα αυτά όλα μία χαρά
-
-
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό εδώ το tv box αξίζει; ( Official International Version ) Original Xiaomi Mi Android TV Box Quad-core Cortex-A53-89.00 Online Shopping| GearBest.com.
-
Ο/H birel-motosport έγραψε:
λοιπόν μόλις παρέλαβα από το e-global έκανε 8 μέρες να έρθει μου το παρέδωσε η acs και περίπου τέσσερις μέρες να το στείλουν φυσικά δεν πέρασε τελωνεία και όλα αυτά όλα μία χαρά
(60 μερες αναμονή κ εάν παραλάβει, μη παραλαβή & τυχόν συνεννόηση για Refund, άλλες 60 μέρες, τελωνείο - λουκουμακι κλπ κλπ)
()
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H birel-motosport έγραψε:
λοιπόν μόλις παρέλαβα από το e-global έκανε 8 μέρες να έρθει μου παρέδωσε η acs και περίπου τέσσερις μέρες να το στείλουν φυσικά δεν πέρασε τελωνεία και όλα αυτά όλα μία χαρά
(60 μερες αναμονή κ εάν παραλάβει, μη παραλαβή & τυχόν συνεννόηση για Refund, άλλες 60 μέρες, τελωνείο - λουκουμακι κλπ κλπ)
()
-
Τι πήρες;;
Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες