μου ηρθε το μι5 αλλα δεν εχει Ελληνικα λετε να μου εστειλαν κανενα με την κινεζικη ρομ? πως το ελεγχω? επισης τα πισω χαρτακια στην πλατη ειναι αυτα που δειχνουν οτι ειναι γνησιο;; τα κραταω;;;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@tasos17
Θα πας Settings - τέρμα κάτω στο about phone και πες ποια είναι η Miui έκδοση ή καλύτερα ανέβασε μια φωτογραφία. -
ANDROID VERSION 6.0.1 MXB48T
MIUI Global 8.0 | Stable
8.0.2.0(MAAMIDG) -
Καλημερα και καλη βδομαδα.μολις παρελαβα το mi max.Σφραγισμενο κουτι. τωρα κανει το update σε MIUI V8 1.6.O MCBMIDI.
Ενω ειχε αρχικη ρυθμιση καμμια 20αρια γλωσσες , δεν ειχε Ελληνικα. (το πηρα με global stable)
Στη 2η ρυθμιση ομως ειχε locale τη χωρα και ειχε Ελλαδα.
Μετα το update θα βρω Ελληνικα? -
Μαγκες οταν εριξα την παραγγελεια στο banggood δεν τους ζητησα να το κανουν declare κατω απο 30 ευρω το ξεχασα και το θεωρησα λιγο αυτονοητο, την επομενη μερα ομως που εστειλα mail για να βεβαιωθω μου ειπαν οτι θα προσπαθησουν να αλλαξουν το declaration αλλα δεν ειναι σιγουρο αν θα πετυχει...ενω το status λεει ακομα order processing...λετε να βαλουν την κανονικη τιμη κι εγω να καθομαι να ελπιζω πως θα γλιτωσω το τελωνειο ματαια;
Ααα με ενημερωσαν κιολας οτι ολοι οι προσθετοι φοροι επιβαρυνουν εμενα...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
@giwrgosalim σημερα πηρα απαντηση για το air 13 απ το banggood. μου ειπανε οι φοροι επιβαρυνουν εμενα και θα βαλουν την κανονικη τιμη πανω στο κουτι.Κοινως δεν παραγγελνω...
Αγριεψαν τα πραματα -
-
Μπηκαν τα Ελληνικα.Αψογο το xiaomi store του Aliexpress...
-
Τα νεύρα μου. Σήμερα ήρθε το tempered glass που ηταν untracked και το κινητό από τις 19 στο αεροδρόμιο...
Μπορώ να κάνω κάτι; Να πάω εκεί να φωνάξω; Και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να μπει τελωνείο και να κάνει άλλον ένα μήνα ξενερώνω πάρα πολύ.
Πως γίνεται εν έτει 2017 να δεχόμαστε τόση καθυστέρηση και να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα; -
Tα untracked ερχονται πιο γρηγορα (βεβαιως). Ακριβως επειδη μπηκαμε στο 2017 με νεα δεδομενα, εχουμε αυτες τις καθυστερησεις.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
-
Ισως επειδη δε σταματανε σε checkpointsΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα