θα ήθελα να μου πείτε τι κάνουμε στην παρακάτω περίπτωση. Είχα 2 παραγγελίες από 11/11 από aliexpress και έχω πάρει refund στους 2 μήνες και κάτι. (15 και 20 Ιανουαρίου αντίστοιχα). Σήμερα το τρακινγκ εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ. Τι πρέπει να κάνω; Αρνούμαι να τα παραλάβω για να γυρίσουν πισω; Η αλήθεια είναι πως δεν τα θέλω πλέον έχω πάρει αλλά. Ειναι 2 τζαμακι και μία θήκη.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
τα μεταφορικά θα είναι πιο πολλά από την αξία τους πιθανόν..
Όλο και κάπου εδώ θα φανούν χρησιμα -
Δεν θελω να ακουω για 2 μηνες, καθυστερησεις, τελωνεια, δασμους, refunds και ολα τα συναφή μεχρι να παραλαβω
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
λάθος εποχή διάλεξες....ήταν που το ψαχνες διεξοδικά και προσεκτικά...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εχεις δικιο το παραδεχομαι! Αλλα οταν θα ειναι να περασει το δικο μου δεμα ρε συ δλδ μεταξυ 20 φλεβαρη-αρχες Μαρτη, θα προσπαθουν ακομα να ξεπερασουν την αναταραχη απο τον ογκο που θα σκασει τωρα μετα τις κινεζικες αργιες! Αρα θα κοιτανε 1 στα 5 ισως και λιγοτερα...νταξει αν ειμαι τοσο μητσοτακης και αυτο το ενα ειναι το δικο μου τι να πω
Εσυ ειχες καμια ενημερωση απο το global; Ξεκινησε;
-
Άλλο 1 απολλολό πρόβατό έρχεται.
Χαχαχαχαχα.
RF474741252CN
Even dead i will fight. -
@osalonikios Θοδωρή σαν πιο έμπειρος που είσαι με το aliexpress φαντάζομαι σε κάποια από αυτά τα καθυστερημένα έχεις πάρει refund σωστά; Οπότε τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή;
-
Εγώ ξαναπληρώνω τους πωλητες.
Σε αυτό παντως δεν έκανα dispute.
Even dead i will fight. -
Πιο γρήγορα κάνει.Ο/H osalonikios έγραψε:
Το ίδιο χρονικό διάστημα κάνουν και στην ανάποδη διαδρομή.
Δεν πληρώνεις τίποτα, όπως έρχεται φεύγει. Δεν το παραλαμβάνεις και να το ξαναστειλεις. Στις παγκόσμιες μεταφορές στο "πηγαινε" περιλαμβάνεται και το "ελα"Ο/H billfot έγραψε:
τα μεταφορικά θα είναι πιο πολλά από την αξία τους πιθανόν..
Όλο και κάπου εδώ θα φανούν χρησιμα
Δε γίνεται να πάει έτσι, να συμπασχεις και να παρακολουθείς όποιο πακέτο έρθει μέχρι να φτάσει το δικό σου, το λέω και για σένα, δεν έπρεπε να ασχοληθείς με αυτά, πάρε από τα μεταχειρισμένα ένα καλό μοντέλο από κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ και τελείωσε.Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Δεν θελω να ακουω για 2 μηνες, καθυστερησεις, τελωνεια, δασμους, refunds και ολα τα συναφή μεχρι να παραλαβω

Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
μια βοήθεια παιδιά!Μία παραγγελία από geekbuying έφυγε 12.12.2016.
24.12 βλέπω ότι από post nl send item abroad!?
Μέχρι τώρα δεν έχω παραλάβει.Σε επικοινωνία με geekbuying μου απάντησαν υπομονή!
Κάνω κάτι ή περιμένω? -
περιμενεις, νωρίς είναι ακόμα για......nl post!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@flowin_through Προφανως και αστειευομαι αδερφε εννοειται οτι συμπασχω οποιοδηποτε μελος και οποιαδηποτε κατασταση(φαινεται αλλωστε αφου ειμαι μελος απο τον Νοεμβριο και μολις πριν 3 μερες παρηγγειλα το πρωτο μου Xiaomi)
Μεταχειρισμενο δεν θα επαιρνα ποτε και σε καμια περιπτωση χωρις να θελω να κατηγορησω κανεναν αλλα για 30-40 ευρω πρεπει να εμπιστευτω καποιον οσον αφορα τη λειτουργια και τη χρηση την οποια εχει υποστει το εκαστοτε τηλεφωνο! Μου ρχεται παραδειγμα μιας συμφορουμιτησας η οποια πηρε το PRO καλη ωρα μεταχειρισμενο και σε 3-4 μερες το κινητο χρειαζοταν οθονη χωρις να προλαβει καν να το χαρει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα