θα ήθελα να μου πείτε τι κάνουμε στην παρακάτω περίπτωση. Είχα 2 παραγγελίες από 11/11 από aliexpress και έχω πάρει refund στους 2 μήνες και κάτι. (15 και 20 Ιανουαρίου αντίστοιχα). Σήμερα το τρακινγκ εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ. Τι πρέπει να κάνω; Αρνούμαι να τα παραλάβω για να γυρίσουν πισω; Η αλήθεια είναι πως δεν τα θέλω πλέον έχω πάρει αλλά. Ειναι 2 τζαμακι και μία θήκη.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
τα μεταφορικά θα είναι πιο πολλά από την αξία τους πιθανόν..
Όλο και κάπου εδώ θα φανούν χρησιμα -
Δεν θελω να ακουω για 2 μηνες, καθυστερησεις, τελωνεια, δασμους, refunds και ολα τα συναφή μεχρι να παραλαβω
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
λάθος εποχή διάλεξες....ήταν που το ψαχνες διεξοδικά και προσεκτικά...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εχεις δικιο το παραδεχομαι! Αλλα οταν θα ειναι να περασει το δικο μου δεμα ρε συ δλδ μεταξυ 20 φλεβαρη-αρχες Μαρτη, θα προσπαθουν ακομα να ξεπερασουν την αναταραχη απο τον ογκο που θα σκασει τωρα μετα τις κινεζικες αργιες! Αρα θα κοιτανε 1 στα 5 ισως και λιγοτερα...νταξει αν ειμαι τοσο μητσοτακης και αυτο το ενα ειναι το δικο μου τι να πω
Εσυ ειχες καμια ενημερωση απο το global; Ξεκινησε;
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Άλλο 1 απολλολό πρόβατό έρχεται.
Χαχαχαχαχα.
RF474741252CN
Even dead i will fight. -
@osalonikios Θοδωρή σαν πιο έμπειρος που είσαι με το aliexpress φαντάζομαι σε κάποια από αυτά τα καθυστερημένα έχεις πάρει refund σωστά; Οπότε τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή;
-
Εγώ ξαναπληρώνω τους πωλητες.
Σε αυτό παντως δεν έκανα dispute.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Το ίδιο χρονικό διάστημα κάνουν και στην ανάποδη διαδρομή.
Ο/H billfot έγραψε:
τα μεταφορικά θα είναι πιο πολλά από την αξία τους πιθανόν..
Όλο και κάπου εδώ θα φανούν χρησιμα
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Δεν θελω να ακουω για 2 μηνες, καθυστερησεις, τελωνεια, δασμους, refunds και ολα τα συναφή μεχρι να παραλαβω
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
μια βοήθεια παιδιά!Μία παραγγελία από geekbuying έφυγε 12.12.2016.
24.12 βλέπω ότι από post nl send item abroad!?
Μέχρι τώρα δεν έχω παραλάβει.Σε επικοινωνία με geekbuying μου απάντησαν υπομονή!
Κάνω κάτι ή περιμένω? -
περιμενεις, νωρίς είναι ακόμα για......nl post!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@flowin_through Προφανως και αστειευομαι αδερφε εννοειται οτι συμπασχω οποιοδηποτε μελος και οποιαδηποτε κατασταση(φαινεται αλλωστε αφου ειμαι μελος απο τον Νοεμβριο και μολις πριν 3 μερες παρηγγειλα το πρωτο μου Xiaomi)
Μεταχειρισμενο δεν θα επαιρνα ποτε και σε καμια περιπτωση χωρις να θελω να κατηγορησω κανεναν αλλα για 30-40 ευρω πρεπει να εμπιστευτω καποιον οσον αφορα τη λειτουργια και τη χρηση την οποια εχει υποστει το εκαστοτε τηλεφωνο! Μου ρχεται παραδειγμα μιας συμφορουμιτησας η οποια πηρε το PRO καλη ωρα μεταχειρισμενο και σε 3-4 μερες το κινητο χρειαζοταν οθονη χωρις να προλαβει καν να το χαρει...
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα