Θα φανούν εκεί που πάρθηκαν δηλ. αν ήταν το balance θα φανούν εκεί.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ποιος γνωρίζει από ...... δρομολόγια eglobalcentral?
Είμαι στο 8ο βήμα, όπου γράφει:
"Your parcel has arrived at DPD, please follow this link for further information: ##########"
Πατώντας το Link με στέλνει στο λινκ, με στέλνει στην ιστοσελίδα dpd.co.uk μεταφορική, όπου στο αποτέλεσμα της αναζήτησης, βγάζει:
"No results found for your search criteria"
Υποθέτω παραδόθηκε στην μεταφορική και....έχει πάρει τον δρόμο τον μακρύ, ναι??
*EDIT:
Μου το βρήκε ο ταλαίπωρος ο @giwrgosalim και εγώ ο σκλήκαρος τον κράζω συνεχώς...από τούδε κ στο εξής, θα τον βλέπω με άλλο μάτι...............
το πακετάκι, δυστυχώς γι αυτόν κ ευτυχώς για μένα, is on the way to Greece!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
αριθμό δεν σου έδωσαν?
DPD data centre Order information has been transmitted to DPD. Θα 'επρεπε τουλάχιστον να δείς αυτό αλλά θέλει ίσως κάποια ώρα...... -
Δεν ξέρω από eglobal αλλα έχω παραλάβει δέμα από dpd μέσω acs.
Αν πάρεις τηλέφωνο την acs λογικά θα σου πει τον αριθμό παρακολούθησης ο οποίος αλλάζει μόλις εχουν το δέμα εκείνοι -
Ο/H demakhs έγραψε:
Υποθέτω παραδόθηκε στην μεταφορική και....έχει πάρει τον δρόμο τον μακρύ, ναι??
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Α δεν θα φανει καν στο balance? Με τραπεζικο λογαριασμο το χω συνδεδεμενο καταθετω το ποσο που προκειται να χρησιμοποιησω..
Edit: Μ@@ακιες λεω αγνοησε αυτα για τον τραπεζικο λογαριασμο μπερδεψα τις καρτες...
αυτο για το balance αν μπορεις απαντησε μου...θα φανουν εκει τα χρηματα απο το refund?
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Συνήθως γυρνάει με το ίδιο όνομα συναλλαγής. Π.χ. paypal*GEARBEST το ίδιο και στο refund.
-
Ααα μαλιστα ευχαριστω πολυ παιδια...παιρνει ομως τοσο πολυ για να φανει ρε σεις; 5 εργασιμες; καηκαμε...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Ααα μαλιστα ευχαριστω πολυ παιδια...παιρνει ομως τοσο πολυ για να φανει ρε σεις; 5 εργασιμες; καηκαμε...
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ο ταλαίπωρος ο @giwrgosalim
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Εμένα μου γύρισε σε 2 μέρες στην Εθνική. Ανάλογα με την τράπεζα.
-
Εξαρτάται από την τράπεζα και το τι συμφωνία έχει γίνει με τον έμπορο. Δέν έχουν όλοι τον ίδιο χρόνο επεξεργασίας συναλλαγών - μπορεί να είναι από 1-2 μέρες (Άμαζον) ώς και 2 βδομάδες (Μαγαζί της γειτονιάς). Σε μέσο όρο, είναι αυτό που σου είπα, δεν νομίζω να πάει πάνω από 3-5 μέρες όμως, είναι "ήσυχη" περίοδος τώρα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα