Μου είπε γνωστός μου σε τράπεζα: "Έχουμε κάτι προβλήματα με κάρτες που χρησιμοποιούνται στα LIDL από πελάτες και κάνουνε πάνω από ένα μήνα να βγάλουμε άκρη". Ο γνωστός είναι στην Πειραιώς.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Μαλλον θα πρεπει να το σκεφτω...εχω ριξει παραγγελια στο banggood, στο order status λεει back order δλδ δεν το χουν και περιμενω να το φερουν κι εκτος αυτου στελνουν και μονο με swisspost και το μαθα πριν λιγο...παρ ολα αυτα στο live chat επιμενουν πως η δικια μου παραγγελια ειναι ετοιμη για αποστολη και μεσα σε 48 ωρες θα εχει αποσταλει. Εχω λοιπον 2 επιλογες..refund(5 μερες) και παραγγελια απο eglobal(20 μερες) συνολο 25 μερες, 'Η περιμενω να το στειλουν και περιμενω και 50 μερες επειδη ειναι swiss post και πληρωνω και τελωνειο
@zisistil Πειραιως εχω στο acc
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Αν έχεις τα λεφτά, θα σου έλεγα να παραγγείλεις τώρα από αλλού και να περιμένεις το refund ..οποτε έρθει. Θα γλιτωσεις καμιά βδομάδα και βάλε συνολικά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Κι αν δεν ερθει;
Έχω και Alpha και Εθνική και Πειραιώς στο paypal. Μόνο την Εθνική έχω ενεργή. Μπορώ να βλέπω τις κινήσεις της κάρτας αμέσως από το app. Άσε που έχει το καλύτερο app για κινητό.
-
Δεν είναι σίγουρος αλλά νομίζω όσα πακέτα στέλνονται από κινα μέσω postNL κ swisspost δεν πληρώνουν τελωνείο!!!Αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας επιβεβαιώσει!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Κι αν δεν ερθει;
Τόχω κάνει 3-4 φορες, δεν έιχα πρόβλημα. Πες με και και τυχερό αν θέλεις...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
No. Impossible. Think about it. There has to be a conspiracy then. Όπως και να έχει δεν γίνεται αυτό που λες. Φιλικά πάντα.
-
-
OffTopic
-
Γιατι αδερφε μου μου ειπαν οτι θα το στειλουν με swiss post και φοβαμαι οτι μεχρι να ερθει η τεχνολογια του δεν θα ειναι συμβατη με τις αναγκες της εποχης...
Ασε που αν γινοντουσα ολα αυτα που μου εχουν πει ως τωρα...Σκεψου οτι στο order status δειχνει ακομα back order...πολυ πιθανο να με δουλευουν και αυριο μεθαυριο ξαφνικα να μου πουν τελικα θα περιμενεις ως τις 28/2
Δε βγαζεις ακρη! Το θεμα ειναι οτι αν επαιρνα θα εριχνα κατευθειαν στο eglobal, στο οποιο μεχρι χθες ελεγε IN STOCK και σημερα που προεκυψε η ολη φαση λεει limited stock(Φαντασου τι μπορει να σημαινει αυτο για το global)
Τόσο χάλια ρε παιδιά είναι η swisspost; Χειρότερη από czechpost?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα