Shipping number απο BJ με τι ερχεται?Ενα μικροπραγμα εχω απο gearbest και δε μου ξανατυχε.Οταν το βαλα στην εφαρμογη 17track αν και ειναι νωρις ακομα εβγαλε Ισραηλ!Μας την επεσε η μοσαντ?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Bj Shipping Llc. Μήπως είσαι εδώ τπτ;
-
Δε μου δινει καμμια πληροφορια πριν του s.number.
-
YANWEN LOGISTICS φίλε στο βρήκα.
-
Σκέφτομαι για νέο κινητάκι γιατί το παλιό τα έπαιξε και είμαι ανάμεσα σε Redmi Note 3/4 από Ελλάδα (200-250) με εγγύηση κλπ, Mi 5 στα 300 (με μεταφορικά) τριγωνική από vickmall ή Mi 5s 335 επίσης από vickmall.
Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι εγγύηση από τον κινέζο δύσκολα. Επίσης θα πρέπει να μπλέξω με ξεκλειδώματα, φλασαρίσματα ρομ κλπ κλπ
Τι προτείνετε ? -
Τσίμπα το 4. Ωραίο κινητό και εγγύηση δικιά σου.
-
Ο/H billfot έγραψε:
Μιλησα με το λογιστη μου.Κατα πασα πιθανοτητα γινεται. Δε χρειαζεται καμμια ενεργοποιηση κωδικου για εξωκοινοτικες σΥναλλαγες. Με το χαρτι αγορας και την αξια του απ το καταστημα και το χαρτι του τελωνειου που θα αναγραφεται το ΦΠΑ μαζι, κανενας φορολογικος εγλεγχος στην επιχειρηση σου δε θα σου πει ," οχι το εκανες παρατυπα και το περασες στα εξοδα".
Αν δε, καταφερεις και βαλεις και το αφμ στο χαρτι του τελωνειου (αυτο δεν ξερω πως μπορει να ζητηθει) τοτε εισαι κυριος.Αν ξερει καποιος , ας μας πει.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
-
Παιδια οποιος μου απαντησει θα με σωσει θελω να αγορασω απο bangood ενα vr headset και θελω να μου πειτε αν αξιζει η επιλογη priority direct mail οπου ερχεται με postnl σε 7-12 εργασιμες σε αντιθεση με τις 7-25 του standard αλλα το αρνητικο ειναι οτι δεν εχει tracking. Επισης δεν εχω παραπανω κινδυνο τελωνειου με το priority direct mail σε σχεση με το standard ετσι? Ευχαριστω
-
Είσαι σίγουρος για το 7-12 της post nl; Τσέκαρες τελευταία πόσο κάνουν της post nl: Εγώ θα διάλεγα απλό και ας έρθει και το Πάσχα. Σαν το tracking τίποτα. Τελωνείο περνάνε x-ray όλα μην γελιέσαι.
-
Ναι διαβαζα και κατι παλια foroums απο το 2014 και ισχυει οτι ερχεται γρηγορα απλα το φοβαμαι γι αυτο για το tracking αμα δεν ερθει στις 7-12 ή και παραπανω ας περιμενω μπορω να κανω dispute με paypal ετσι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα