Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα. Θέλω να πάρω αυτό το κινητό για ενα φίλο. LETV LECCOO COOL1. Για να το πάρω χωρίς τελωνείο θα πρέπει να βρω site με EU warehouse αποκλειστικά?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

Εγώ θα σου έλεγα mi5 ή mi 5s μιας και που το budget σου το σηκώνει άλλη κλάση...
      Εγώ που έχω δει πολλά xiaomi να σου πω την αμαρτία μου, δεν με εντυπωσίασε το mi5s
    • Πάσχει από .... υψοφοβία ο Μιχαλης!! :fie:

160000 antutu score, ειναι πιο ψηλά κ από το.... Έβερεστ!! :chinese:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση

Ως προς τι?
      Για αρχή το σχέδιο του είναι πολύ άβολο στο θέμα κουμπιών
      Που πρέπει να προσπαθείς να στρίψεις για να βρεις το κουμπί :lol:
      Είδα και άλλα κυρτά αλλά εμάς ξεφεύγει :D Αν του βάλεις και θήκη... κλάφτα Χαράλαμπε που θες 2 χέρια για να κάνεις ένα volume down

Δεύτερο το support του από την εταιρία, να μη μπορεί κάποιος να βρει ένα σωστό tempered glass να φορέσει είναι ακόμη ένα μειονέκτημα του και το θεωρώ απλά τραγικό

Τρίτο δεν μου άρεσει καθόλου το fingerprint του. Εκτός ότι εκεί που είναι δεν είναι όμορφο, είναι και άβολο και επειδή είναι και το πρώτο κινητό που φόρεσε την τεχνολογία του 3d touch τη μία δουλεύει την άλλη όχι και γενικά νομίζω πως η εταιρία βιάστηκε.

Τώρα εσσωτερικά μια χαρά πάει, όπως μια χαρά παν και τα υπόλοιπα που έχω δίπλα μου (redmi 3s, redmi 3 pro, note3pro, mi4c).

Επίσης θεωρώ μειονέκτημα του, όπως και στο mi4c και γενικά σε όλη τη σειρά mi τη μπαταρία του. Δεν γίνεται να βγάζεις ένα τέρας και να μένει από μπαταρία.

Αυτό θα μου πεις ισχύει σε όλα τα θηρία. Συμφωνώ απλά όταν μιλάμε γενικά για κινητά, τα συγκρίνω όλα και αυτό, εμένα δεν μου αρέσει. Να θες μπαταρία ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    • Καλημερα
      Ξερει κανεις σε ποιο καταστημα μπορω να βρω μπαταρια Αυθεντικη για redmi note 4G LTE?
      Hδη εφαγα δυο φολες μια απο banggood και μια απο vifocal. Το τελευταιο μου χε βγαλει και την ψυχη για μερικο refund.
      Οι μπαταριες ηταν πορτοκαλι με τα σηματα τους ολα οκ, αλλα μουφα. Λιγοτερα γραμμαρια και καθολου διαρκεια. Ολοι μαιμου αυθεντικες πουλανε πλεον,μαλλον σταματησε η παραγωγη.
      Η αξιοπρεπης που εχω τωρα ειναι μια nohon, αλλα και παλι σαν την αυθεντικη δεν.
      Εχω την εντυπωση οτι τα παλιοτερα κινητα τα βρισκεις προς ινδια μερια που δεν παιζει αγορα.
      Εχει καποιος υποψιν του κατι?
    • @mixalicy συμφωνω για το fingerprint ως προς την λειτουργικότητά του αν και νομίζω πως θα βελτιωθεί και άλλο. Για το τζαμάκι έχουν βγεί, έχει και o mitch εδω μια παρουσίαση. Το πρόβλημα το έχουν όλες οι 2.5d οθόνες. Για τα κουμπιά διαφωνώ μια χαρά τα βρίσκεις η μόνη παραφωνία εδώ είναι ότι παίζουν ολίγον τι... Η μπαταρία βγάζει μέχρι και 6 ώρες οθόνης και μιάμιση μέρα. Δλδ την μέρα άνετα και φορτίζει πολύ γρήγορα. Αν έβαζε πιο μεγάλη μπαταρία θα έκανε άλλες παραχωρήσεις βάρος μέγεθος κλπ. Το θεωρώ ιδανικό το βάρος του και το μέγεθος του. Η τάση είναι αυτή.. αλλά σίγουρα δεν είναι redmi 3 στην μπαταρία. Για την κάμερά του όμως δεν είπες... Για μένα η καλύτερη των xiaomi και αν λίγο παίξεις μαζί της και ξέρεις ...απλά απογειώνεται.. Ταχύτατο μεταλικό τι άλλο... Α δεν έχει gorilla glass.Και τα πιο παλιά δεν είχαν και δεν είχαμε θέμα. Αν θέλεις αποδόσεις ναυαρχίδας και να μην παντόφλα νομίζω είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αν το παιδί πιο πάνω βρίσκει το mi5 πιο φθηνά ας πάρει εκείνο...είνια πολύ κοντά τα δυο τηλέφωνα...αλλά ξαναλέω δεν υπάρχει σύγκριση με την σειρά redmi. Απλά και ωραία και καθαρά ....άλλη κλάση

Για την κάμερά του όμως δεν είπες...
      Εγώ με το mi4c νομίζω πως δεν είδα διαφορά

Για το ότι είναι άλλη κατηγορία από τα redmi συμφωνούμε

Το θέμα εδώ όμως είναι άλλο. Είναι πως το χρησιμοποιάς και κάθε πόσο αλλάζεις τηλέφωνο.
      Πιστεύω δηλαδή πως το 80% του πληθυσμού θα ήταν καλύτερα με ένα redmi 3s (125 ευρώ) και μόλις βγει το redmi 5 το πουλάς 100 ευρώ και αγοράζεις το άλλο 170 ευρώ και πας λέγοντας και ανανεώνεσαι κάθε χρόνο με νέο κινητό και αυτά τα 300 ευρώ όταν θα τα έχεις δώσει θα είσαι στο redmi 8. Είναι διαφορετική λογική.

Δεν ξέρω, ίσως να με χάλασε πως σε σχέση με το mi4c δεν είδα μεγάλες αλλαγές. Σκεφτόμουν πχ να το πουλήσω το δικό μου 150 ευρώ και να πάρω το mi5s και δεν βρήκα λόγο να σου πω την αλήθεια να δώσω αυτά τα 100 ευρώ. Εντιθέτως είδα πράγματα που δεν μου αρέσαν (αυτά που είπα πιο πάνω).

Ίσως με το τι παίζει στο παζάρι να συμφωνούμε πως είναι μία πολύ καλή επιλογή. Απλά δεν θεωρώ σταθμό το κινητό.

Το mi4c σε μισό χρόνο θα είναι 2 χρονών κινητό και είναι σχεδόν update σε όλα του.
      Το mi5s σε 2 χρόνια δεν νομίζω να είναι.
    • Διαφήμιση
    • Θα δείξει δεν μπορώ να ξέρω...όπως επίσης ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες και μετράει αλλιώς τα πράγματα. Διαφορετικά θα είχαμε όλοι yugo ή zastava ή λαδα σαν μοναδικές επιλογές θα περιμέναμε και καμμιά δεκαετία μέχρι να εγκριθεί να το πάρουμε και θα είμασταν και ευχαριστημένοι που θα είχαμε αυτοκίνητο. Νομίζω με κατάλαβες....