αυτος έχει μπερδέψει τον Τομ με τον Τζέρι!! Μην ασχολείσαι...Ο/H billphone έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούαυτος έχει μπερδέψει τον Τομ με τον Τζέρι!! Μην ασχολείσαι...Ο/H billphone έγραψε:
Έτσι πιστεύω και εγώ ανηψιέ αν και δεν μου έχει τύχει ακόμηΟ/H ktsak έγραψε:
3€ λέω. Μιλάω ως παθών .... πολλάκις !!!!Ο/H akis95 έγραψε:
Γεια σας
Παραγγειλα το mi band 2 από gearbest με 20€ και κάτι ψιλά.
Όταν έφτασε Αθήνα το έστειλαν Θεσσαλονίκη για τελωνείο...
Ξέρετε πόσο παραπάνω θα πληρώσω και πόσο περίπου θα αργήσει? (Είναι ήδη 8-9 μέρες στη Θεσσαλονίκη)
Ευχαριστω
Μία παραγγελία δική μου μετά από 20 μέρες πάτησε Ελλάδα. (4/4 - 24/4) Κάπου εκεί έχω ακούσει και από άλλους το πολύ 30 μέρεςΟ/H Nickleon έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!
Έχω ακούσει για καθυστέρηση του Μαλαισιανού ταχυδρομείου αλλά έχει κάποιος εμπειρία για πόσες μέρες μιλάμε?
Γιατί έχω παραγγείλει 2 switch από το Gearbest και 50 μέρες μετά είναι ακόμα
2017-03-28 16:28 MALAYSIA, SEND ITEM ABROAD
Υ.Γ: Για τα switch μπήκα να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα, με Mi5s με βλέπω να καταλήγω....
1. Εχω κανει και 70 μερες .........................Ο/H Nickleon έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!
Έχω ακούσει για καθυστέρηση του Μαλαισιανού ταχυδρομείου αλλά έχει κάποιος εμπειρία για πόσες μέρες μιλάμε?
Γιατί έχω παραγγείλει 2 switch από το Gearbest και 50 μέρες μετά είναι ακόμα
2017-03-28 16:28 MALAYSIA, SEND ITEM ABROAD
Υ.Γ: Για τα switch μπήκα να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα, με Mi5s με βλέπω να καταλήγω....
Όλα τέλεια τα έκανε, εκτός από μια βασική λεπτομέρεια: το σελοφάν της οθόνης, που έχουν όλα τα καινούργια.Ο/H soulg έγραψε:
Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα με τους κινέζους φίλους μας!