Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Παιδιά καλησπέρα... Αυτό είναι το πρώτο μου σχόλιο, καθώς σκέφτομαι σοβαρά να κάνω μια εντυπωσιακή μετάβαση από iPhone σε XIAOMI μιας και κάθε φορά που βλέπω τα χαρακτηριστικά των κινητών, εντυπωσιάζομαι...

Βρήκα λοιπόν μια καλή (πιστεύω) προσφορά στο Gearbest... Αφορά το Xiaomi Redmi Note 4 ... Έχω λοιπόν μερικές απορίες ως αρχάριος καθώς θα είναι μάλλον η πρώτη αγορά που θα κάνω από τον Κινέζο φίλο μας (βρήκα ήδη στο φόρουμ σας αρκετά θέματα με αγορές από σελίδες, αλλά όχι για το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς φαίνεται ακόμα να γυρίσει τον κόσμο)...

1) Αρχικά είδα στην περιγραφή αυτό:
      This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty.
      Διαβάζοντας άλλα θέματα στο φόρουμ για την αναφορά σε Windows, είδα ότι μάλλον είναι κάποιο τυποποιημένο μήνυμα... Ισχύει αυτό; Το προσπερνάω;

2) Επίσης είδα:
      This version smartphones has built-in Chinese applications
      Διάβασα τους οδηγούς περί αλλαγής firmware κλπ (αν τα κατάλαβα καλά)... Είναι κάτι που μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα;

3) Είναι ένα προϊόν χωρίς "Costumer Reviews" προφανώς γιατί δεν κυκλοφορεί ακόμα από τον πωλητή... Είναι ρίσκο;

4) Έχετε να προσθέσετε κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις... δεν θέλω να φανούν χαζές οι ερωτήσεις, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε το άγχος που έχει κάποιος που σκοπεύει να φύγει από το πολύφημο iPhone και να πάει σε ένα Κινέζο για πρώτη φορά..!
    • Για το 1 η περίπτωση να σου χρειαστει η εγγύηση είναι μηδαμινη κι ε΄τσι κι άλλιως το λειτουργικό απο Gearbest είναι πειραγμένο και είναι απαραίτητο να το πειράξεις για να λειτουργει το τηλέφωνο.
      2) Το τηλεφωνο έχει μέσα μερικα κινέζικα app. Για κάποιον που γνωρίζει κινέζικα πιθανων και να ειναι χρήσιμα. Για τους υπολοιπους είναι άχρηστα. Το να αλλάξεις Rom δεν ειναι κάτι δύσκολο. Σίγουρα η πρώτη φορά έχει τις δυσκολίες της πάντων.
      3) Ρίσκο είναι οτιδήποτε αγοράσεις όταν στέλνεις λεφτα κι έχεις να περιμένεις 15-20 μέρες.
      4) Το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο αγοράσα εγώ πριν καμια βδομάδα με 180.44€. Τα 220€ τα βρίσκω υπερβολή αλλά ΄το ίδιο τηλέφωνο είναι.

Ελάχιστοι το έχουν ίδιοι στα χέρια τους οπότε οι πληροφορίες είναι μετρημένες. Από τι λένε πάντως δεν κολλάει πουθενα, απο μπαταρία είναι τερατάκι και τα 64gb χωρητικότητας είναι ατελείωτα. :)
      Αν το αποφάσισες για την αγορα κάνε ένα mi account και αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader. Θα σου χρειαστεί. :)

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • @GR_Macedon
      OffTopic
      Καταλαβαίνω πως το λες αλλά είναι μια WIN WIN λύση γιατί το ΚΔ είναι στο δρόμο για την δουλειά μου οπότε το έχω φρέσκο φρέσκο αν δεν περάσω φυσικά το φέρνει έτσι κι αλλιώς θα περάσει απο την περιοχή ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Εδω, μου δίνει επιλογή για αυτην που δειχνω στο screenshot
      Images
      • Screenshot_2016-09-18-14-16-49_com.android.chrome.png

283,94 kB, 1.080×1.920, viewed 88 times
    • Ο/H ael1989 έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα... Αυτό είναι το πρώτο μου σχόλιο, καθώς σκέφτομαι σοβαρά να κάνω μια εντυπωσιακή μετάβαση από iPhone σε XIAOMI μιας και κάθε φορά που βλέπω τα χαρακτηριστικά των κινητών, εντυπωσιάζομαι...

Βρήκα λοιπόν μια καλή (πιστεύω) προσφορά στο Gearbest... Αφορά το Xiaomi Redmi Note 4 ... Έχω λοιπόν μερικές απορίες ως αρχάριος καθώς θα είναι μάλλον η πρώτη αγορά που θα κάνω από τον Κινέζο φίλο μας (βρήκα ήδη στο φόρουμ σας αρκετά θέματα με αγορές από σελίδες, αλλά όχι για το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς φαίνεται ακόμα να γυρίσει τον κόσμο)...

1) Αρχικά είδα στην περιγραφή αυτό:
      This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty.
      Διαβάζοντας άλλα θέματα στο φόρουμ για την αναφορά σε Windows, είδα ότι μάλλον είναι κάποιο τυποποιημένο μήνυμα... Ισχύει αυτό; Το προσπερνάω;

2) Επίσης είδα:
      This version smartphones has built-in Chinese applications
      Διάβασα τους οδηγούς περί αλλαγής firmware κλπ (αν τα κατάλαβα καλά)... Είναι κάτι που μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα;

3) Είναι ένα προϊόν χωρίς "Costumer Reviews" προφανώς γιατί δεν κυκλοφορεί ακόμα από τον πωλητή... Είναι ρίσκο;

4) Έχετε να προσθέσετε κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις... δεν θέλω να φανούν χαζές οι ερωτήσεις, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε το άγχος που έχει κάποιος που σκοπεύει να φύγει από το πολύφημο iPhone και να πάει σε ένα Κινέζο για πρώτη φορά..!
      Το συγκεκριμένο το περιμένω και εγώ, αλλά από το Geekbuying. Ξέρω ότι έχουμε πέσει σαν ακρίδες πάνω του και έχει εξαφανιστεί. Το λέω γιατί μου είπαν ότι περιμένουν το δεύτερο στοκάρισμα για να στείλουν το δικό μου.
      1) Αναφορικά με αυτό, απίθανο να σου χρειαστεί η εγγύηση, αλλά εάν σου χρειαστεί, μπορεί να πατήσουν πάνω σε αυτό οι κινέζοι και να κάνουν τον κινέζο. Σε ερώτημα που έχει τεθεί στο κατάστημα εδώ, δεν έχει δώσει 100% ξεκάθαρη απάντηση.
      2) Ναι, μόνο η ελληνική είναι καθαρή από κινέζικα προγράμματα, όπως σχεδόν όλων των καταστημάτων η ρομ είναι ψιλοπειραγμένη.
      3) Δεν έχει φτάσει σε χέρια αγοραστών η συσκεκριμένη έκδοση. Υπάρχει review για την πιο μικρή έκδοση, που λογικά είναι το ίδιο πράγμα, αφού η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι η μνήμη και η εσωτερική μνήμη.
      4) Όταν θα έρθει θα πω... ;)
    • Ο/H Stratos 123 έγραψε:

Εδω, μου δίνει επιλογή για αυτην που δειχνω στο screenshot
      Δεν έχει βγει ακόμα άλλη official και για αυτό έχει μόνο την official china version :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ael1989 έγραψε:

Βρήκα λοιπόν μια καλή (πιστεύω) προσφορά στο Gearbest... Αφορά το Xiaomi Redmi Note 4 ...
      Για δες και δώ δεν είναι το ίδιο ? Καλή τιμή και αξιόπιστο μαγαζί !!

Xiaomi Redmi Note 4 Pro 5.5inch FHD 2.5D Arc Screen MIUI 8 4G LTE Smartphone Helio X20 MT6797 Deca Core 3GB RAM 64GB ROM 13.0MP Touch ID 4100mAh Metal Body - Silver
      "Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
    • καλό κ αυτό, καλό κ το προηγούμενο... :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Θα σας παρακαλούσα να μην λέτε το Χ και το Ψ μαγαζί αξιόπιστο.
      Δεν ξέρετε τι μπορει να πάει στραβά σε μια παραγγελία ούτε θα βάλετε το χέρι στην τσέπη αν τραβάει κάποιος άυριο τα μαλλιά του.
      Επειδή παραγγείλατε εσέις 1 τηλεφώνο ή 10 από εκεί και όλα πήγαν καλά δε σημαινει πως όλα πάνε καλά πάντα, ούτε πως δεν κάνουν λαμογιές.
      Λιγό προσοχή για να μη σας ζητάει αύριο μεθαύριο καποιος τα ρέστα κι εσείς το μονο που θελατε ειναι να βοηθήσετε.

Even dead i will fight.
    • Παλι φέρνεις την καταστροφή... 8|

Άλλαξε mood μην σε .... κοπανησω... lol

Μπορεί να είσαι γομαρακι (γεματουλης) αλλά ξέρω κ εγώ ζίου - σφιξου!! :pump:

Vickmall κ gearbest σε κάμποσες αρκετές παραγγελίες δεν είχα ποτέ μα ποτέ πρόβλημα!! :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Σε τηλεφωνα μόνο με το Vickmall είχα.
      Το Gearbest το αποκύρηξα λόγο μη τίμιας διαγωγής εκ μέρους τους σε ψιλοπράγματα.
      Πάντως όποιος μου κάνει την ελάχιστη στραβή ξανα δε βλέπει €. :)

Even dead i will fight.