Εισαι της κατηγορίας "ξεροξεφαλιασις" που να σε πάρει.
Άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανα-κολλαει...
Άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανα-κολλαει...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν αναφέρεσαι στο δικό μου post όπως το είπες θέλουμε μόνο να βοηθήσουμε,και θα παρακαλούσα και γώ με την σειρά μου να μπορούμε να έχουμε και να εκφράζουμε την άποψη μας,χωρίς φόβο και πάθος !!Ο/H osalonikios έγραψε:
Λιγό προσοχή για να μη σας ζητάει αύριο μεθαύριο καποιος τα ρέστα κι εσείς το μονο που θελατε ειναι να βοηθήσετε.
Ο/H demakhs έγραψε:
Παλι φέρνεις την καταστροφή...![]()
Άλλαξε mood μην σε .... κοπανησω...![]()
Μπορεί να είσαι γομαρακι (γεματουλης) αλλά ξέρω κ εγώ ζίου - σφιξου!!![]()
Vickmall κ gearbest σε κάμποσες αρκετές παραγγελίες δεν είχα ποτέ μα ποτέ πρόβλημα!!![]()
Ο/H demakhs έγραψε:
Αντε, θα σου ξερασω την βασική αρχή...![]()
Βαζεις ζώνη κ την σφίγγεις τέρμα, πιο πολύ απ όσο αντέχεις...
Κοκκινιζεις απ το ζορι κ πετάγονται οι φλέβες έξω στον λαιμο...
Νομίζεις τολμαει να πλησιάσει κανένας μετά??![]()
![]()
απο προσωπικη εμπειρία αναμεσα σε gearbest και vickmall.....δαγκωτό vickmall ή το γλυκουλι. Εχω παρει 2 τηλεφωνα απο vickmall και ενα απο το γλυκουλι. Με τη gearbest παντα εχω και καποιο θεμα. παρολο που ψωνιζω μονο ψιλοπραγματα απο αυτους! Απο geekbuying 1 αγορα εχω κανει μονο 150€ ενα συναγερμο και ολα ηταν οπως τα ελεγαν.Ο/H ael1989 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα... Αυτό είναι το πρώτο μου σχόλιο, καθώς σκέφτομαι σοβαρά να κάνω μια εντυπωσιακή μετάβαση από iPhone σε XIAOMI μιας και κάθε φορά που βλέπω τα χαρακτηριστικά των κινητών, εντυπωσιάζομαι...
Βρήκα λοιπόν μια καλή (πιστεύω) προσφορά στο Gearbest... Αφορά το Xiaomi Redmi Note 4 ... Έχω λοιπόν μερικές απορίες ως αρχάριος καθώς θα είναι μάλλον η πρώτη αγορά που θα κάνω από τον Κινέζο φίλο μας (βρήκα ήδη στο φόρουμ σας αρκετά θέματα με αγορές από σελίδες, αλλά όχι για το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς φαίνεται ακόμα να γυρίσει τον κόσμο)...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις... δεν θέλω να φανούν χαζές οι ερωτήσεις, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε το άγχος που έχει κάποιος που σκοπεύει να φύγει από το πολύφημο iPhone και να πάει σε ένα Κινέζο για πρώτη φορά..!
Ο/H Stratos 123 έγραψε:
ειναι σιγουρο αυτό που μου λες; Για να μην την πατήσω όπως με το gearbest..εντάξει εμενα δεν με πειράζουν τα αγγλικά απλά να είναι official rom.. Αν είναι official κανένα πρόβλημα