Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
OffTopic
Αμααααν το σκουλικι εγινε Τιραμολας
Δεν τον ελεγε τουλαχιστον μεταξοσκωληκα
Ο/H takisfrag έγραψε:
Σου είπα άλλαξα συσκευή και τσουπ όλα καλά ,τώρα τι έχετε να πείτε ?
Και άλλος νονός μου προέκυψε εκτός τον @osalonikios , @koko...
To Πάσχα λοιπόν θέλω και από τους 2 νονούς, λαμπάδα xiaomi...η μία με το mi5 πάνω και η άλλη με το ....mi6!!!
Βρε καλωστον και τον @νονο_ξινίλα!!!
Ζήτα mi notebook Air 13,3 , ευκαιρία είναι να το έχεις μέχρι το Πάσχα !
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Μόνο στα jumbo παίρνεις λαμπάδα με δώρο τρία φορτηγά παιχνίδια... και κανένα από αυτά δεν είναι Xiaomi. Έχεις όμως την Lady Άντζελα να σου τραγουδάει "οι Κινέζοι δεν κάθονται ποτέ"! -
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια παραγγελία από την ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy γιατί στη παρούσα φάση βιάζομαι και δεν μπορώ να περιμένω χρόνους Κίνας. Έχει αγοράσει κάποιος xiaomi συσκευή και αν ναι με τι rom έρχεται?
Σε mail που έστειλα η απάντηση τους ήταν σε επίπεδο κατρουγκαλου όταν μιλάει για κόψιμο συντάξεων, συγκεκριμένα για το mi5 μου είπαν ότι είναι official rom καλά μέχρι εδώ, παίρνει ota updates μια χαρά, έχει πολλές γλώσσες αλλά όχι ελληνικά καλά είμαστε και....... Μέχρι στιγμής περιγράφουν μια τυπική official global stable ε? Και μου πετάει και το τελευταίο εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να περάσουμε το play store. Εκεί άρχισα να χτυπάω το κεφάλι μου στο ταμπλετ.
Official china stable δεν είναι γιατί δεν έχει πολλές γλωσσες
Official global stable δεν είναι γιατί έχει play store.
Παίζει να είναι πειραγμενη unofficial multi απλά να μην έχει Ελληνικά?
Ζήτησα αν είναι εύκολο ένα screenshot με τα about, δεν έχουν απαντήσει ακόμα. -
Κοίτα αν είναι να καταλήξεις σε ευρπαικη αποθήκη πάρτο από ένα ελληνικο μαγαζί να μπορεις να μιλάς ελληνικα μαζί τους τουλάχιστον. Τα ίδια λεφτά θα δώσεις.
Even dead i will fight. -
-
@NasDriver
Ειχα ψαξει και απο Ελλαδα και στο συγκεκριμενο site αλλα βγαινει ενα 50αρικο παραπανω,που για μενα δεν ειναι διολου ευκαταφρονητο.Αν ηταν κοντα η τιμη εστω ενα 10ρικο παραπανω θα το σκεφτομουν ,αλλα 50 ειναι πολλα. -
@geomos ,τελωνείο που πληρώνουν, φπα που πληρώνουν και άλλα έξοδα που έχουν τα εδώ καταστήματα λίγο δύσκολο να βρεις διαφορά μόνο 10€.
proud member of xiaomi miui gr -
@makis1024
Προφανως δεν περιμενω τετοια διαφορα γιαυτο τα απεκλεισα εξαρχης.Δεν τους κατηγορω απλα δεν με βολευουν στην παρουσα οικονομικη μου κατασταση. -
@geomos Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ, αγοράζεις κινητό από έξω (Κίνα) αλλά από μαγαζί που το στέλνει άμεσα, μην περιμμένεις tracking κανένα δεκαήμερο, τα μαγαζιά που ανταποκρίνονται άμεσα τα ξέρουμε όλοι διότι έχουν χιλιοειπωθεί...
proud member of xiaomi miui gr -
Απαξ και βιάζεσαι βάζεις λεφτα στην τσέπη πας σε ένα φυσικο κατάστημα και φεύγεις με σακούλα.
Όλα τα άλλα είναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Σου έστειλα λεφτά, στειλε track number κτλ.
Το είπα και θα το ξαναπώ άλλες 1000 φορες. Οι άγορες από Κίνα ειναι της υπομονής.
Even dead i will fight. -
Αν το θες σε χαμηλή τιμή καλύτερα 10-20 μέρες αναμονή και να το πάρεις από Κίνα...δες και το vickmall, έφερε νέα παραλαβή νομίζω στην Ευρωπαϊκή αποθήκη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα