Παιδες επειδη το χρησιμοποιω για πρωτη φορα......το priority direct mail του banggood το οποιο απο οτι βλεπω απο το τρακ που μου στειλανε φαινεται απλο PostNL κανει οντως 7-12 εργασιμες δηλαδη περιπου δυο εβδομαδες η θα παρω refund τα 20 ντολαρς μεταφορικα???
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Mεχρι να έρθει εδώ σίγουρα είναι μέσα στον χρόνο που δίνει το banggood αλλά όταν φτάσει αεροδρόμιο τότε φεεεεετα φίλε μου!!!Θα περιμένεις πολύ!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
@Red21 δεν φταει σίγουρα το banggood αλλά ο μεγάλος όγκος δεμάτων σε συνδυασμό με την υποστελέχωση των Ελτα.
Δεν ειπα οτι φταιει αλλα εικοσι ντολαρς ειναι υψηλο ποσο μεταφορικων τα οποια πρεπει να κανονιζουν να διασφαλιζουν τον χρονο παραδοσης.....ας στελνουν με dpd πχ που δεν εχει σχεση με τα ΕΛΤΑ......τοσο την χρεωνουν περιπου αλλοι και αυτην!!!
Ελπιζω τουλαχιστον στο αλλο που υποσχεθηκαν και για το οποιο απαγορευεται να μιλαμε να αποδεικτουν σωστοι!!!
-
Εγώ να φανταστεις έχω δέμα μέσω postNL από Aliexpress το οποίο έχει φτάσει στις 14/6 Ελλαδα κ ακόμα δεν έχει σκαναριστει από τα Ελτα!!!
Ναι αδερφε μου δεν διαφωνω μαζι σου αλλα το συγκεκριμενο PostNL του banggood το οποιο εγω μεχρι στιγμης δεν βλεπω να εχει καμια διαφορα απο το απλο το τζαμπε το χρεωνουν 20 δολαρια!!! Κατσε καλα!!!
-
Σε χρόνο παράδοσης σίγουρα δεν έχει καμία διαφορά απλά λόγω επαναπροωθησης στην χώρα προορισμού με ευρωπαϊκό κουστουμι κ σίγουρη αποφυγή τελωνείου πληρωνεις το επιπλέον "κουστουμακι"
Αν ειναι ετσι οπως το λες (εγω περιμενω να δω) τοτε αξιζει το κουστουμι.......για να το λες κατι θα ξερεις!!!
-
2 πράγματα παιδιά, δεν υπάρχει επίσημο mi store στο ali... ειναι εξωτερικοί πωλητές... και δεύτερον και στο unregister σου στέλνουν κανονικά tracking number
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ρε παιδιά είναι λογικό ένα δέμα να είναι 25 μέρες στο αεροδρόμιο;; Έχω ξεχάσει τι περιείχε αυτό το πακέτο......
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα