Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H Miyagki έγραψε:

παιδια εχει εμφανιστει ενα site στο Kimovil το οποιο λεγετε tomtop.. πιστευω οτι ειναι κατι σαν το μουφα duangtop η κανω λαθος;
      είχα μια εμπειρία και ήταν η πρώτη και η τελευταία.Έκανα αγορά το ρούτερ της Ξιαόμι και ενώ είχε αποσταλεί σε κάποια στιγμή χάθηκε, τους έστειλα γράμμα, μου απάντησαν,αφού πέρασε αρκετός καιρός και πάλι δεν μπορούσα να βρω το δέμα τους έγραφα και με 'γράφανε' τους ξαναέγραψα με ' ξαναγράψανε' κανονικά.
      Για να μην τα πολυλογώ, απευθύνθηκα στο PayPal από όπου και πήρα τα χρήματά μου πίσω, ευτυχώς.
      Όλα αυτά, τα έγραψα στο kimovil φυσικά μόλις πρωτοείδα το συγκεκριμένο μαγαζί στο σάιτ τους.
      Μου ζήτησαν αποδείξεις και φυσικά τα είχα όλα και τους τα έστειλα και τότε άρχισαν τις δικαιολογίες τους.
      Έπαψα φυσικά να ασχολούμαι, το χρέος μου το είχα κάνει και πιόν του kimovil το είχα μάθει και αυτό,καθαρά φιλανθρωπικό ίδρυμα όπως καταλάβατε όλοι σας.
      Η Ελληνική κοινότητα και τα μέλη της, όλα τα λεφτά! Είστε φοβεροί!
      Είμαι εντυπωσιασμένος και σας ευχαριστώ πολύ!
      Με σεβασμό προς την κοινότητα!

Phone: Oneplus One - Router: Xiaomi mini wifi
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Ρε παιδιά είναι λογικό ένα δέμα να είναι 25 μέρες στο αεροδρόμιο;; Έχω ξεχάσει τι περιείχε αυτό το πακέτο...... 8o
      Αυτή τη περίοδο ειδικά απόλυτα φυσιολογικό. Τεράστιος όγκος δεμάτων και ταχυδρομείων και λίγο προσωπικό συγκριτικά με τις ανάγκες. Μέχρι να τελειώσουν 100 σάκους έχουν έρθει άλλοι 300 π.χ
    • Ο/H ktlk21 έγραψε:

2 πράγματα παιδιά, δεν υπάρχει επίσημο mi store στο ali... ειναι εξωτερικοί πωλητές... και δεύτερον και στο unregister σου στέλνουν κανονικά tracking number
      Δεν θέλω να στο χαλάσω φίλε μου αλλά δεν σου στέλνουν όλοι tracking στο unregistered. Και επίσης ΔΕΝ υπάρχει unregistered με tracking.
      Απλά, στο στέλνουν έτσι κάποιοι με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ την έξτρα χρέωση (η οποία παίζει και να είναι ενσωματωμένη στην τελική τιμή) για δικούς τους λόγους
      που μπορεί να έχουν να κάνουν και με την δική τους ασφάλεια στην συναλλαγή, για να δούν αν το παρελαβες, αν έχει χαθεί, αν έχει μπεί/κολλήσει στο τελωνείο.. κτλ.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Γιατί βρε @flowin_through, σου αρέσουν οι έντονες συγκινήσεις και η αδρεναλίνη; :lol:

Το banggood μου έχει στείλει untracked ότι είχα εγώ επιλέξει να είναι έτσι. Συνήθως το κάνω για πράγματα αξίας κάτω των 10 ευρώ. :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Απο τα παλια χρονια πριν βγουνε κινητα κινεζικα, παραγγελναμε απο Αμερικη άλλα πραγματα, ειναι σιγουρο οτι το Untrucked ειναι η πιο σιγουρη (και γρηγορη) μεθοδος αποστολης. Το να χαθει κατι ειναι σπανιο γεγονος. Μου εχει συμβει απειροελαχιστες φορες σε συνολο 100δων ή 1000δων παραγγελιων.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Για παρηγοριά σε αυτούς που ανησυχούν...
      (Θήκη για redmi note 4)

Package status: In transit
      Destination country: Greece
      2017-07-05 20:58 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
      2017-05-30 15:24 CHINA, SEND ITEM ABROAD
      2017-05-29 17:28 CHINA, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Ρε παιδιά είναι λογικό ένα δέμα να είναι 25 μέρες στο αεροδρόμιο;; Έχω ξεχάσει τι περιείχε αυτό το πακέτο...... 8o
      Ναι συμβαίνει.. Ένα μήνα και κάτι ήταν το δικό μου! Υπομονή...
    • @dimitra1417 @MarkosVL Ευχαριστώ για την ενημέρωση, ξέρω τι παίζει απλά δεν μου χεί ξανατυχει τόσο πολύ ρε σεις...αν περάσει και τελωνείο θα ξεπεράσει τις 60 μέρες και θα ζητήσω refund.... :lol: :thumbup:

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Ρε συ ειναι βλακεια που δεν τηρουν σειρα προτεραιοτητα...μαζι με αυτο το πακετο ηρθε ενα ακομα δικο μου αγορασμενο την ιδια μερα απο το ιδιο καταστημα το οποιο το εχω παραλαβει εδω και 10 μερες! Επισης εχω παραλαβει πακετα που πατησαν Ελλαδα 15 μερες μετα απο το συγκεκριμενο...

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση
    • Πρώτα παίρνουν τα EMS και μετά όλα τα άλλα. Μπορεί τα δέματα που πήρες μαζί να μην μπήκαν στον ιδιο σάκο για εδώ από Κίνα. Και άκρη δε βγάζεις μετά.