Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
@moussathecat: Έχεις δει την περίπτωση να εμφανίσεις το αποδεικτικό αποστολής του κινητού στην Κίνα και να τους πεις ότι είναι από επισκευή - εγγύηση? Ξέρει κανένας αν παίζει κάτι τέτοιο?
-
Ο/H Ustramator έγραψε:
@moussathecat: Έχεις δει την περίπτωση να εμφανίσεις το αποδεικτικό αποστολής του κινητού στην Κίνα και να τους πεις ότι είναι από επισκευή - εγγύηση? Ξέρει κανένας αν παίζει κάτι τέτοιο?
Η ερώτηση μεταφέρθηκε εδώ, παρακαλούμε πολύ το θέμα για την αξιολόγηση των καταστημάτων να μένει καθαρό από συζητήσεις - σχόλια ! -
Για να επανεξετάσει το τελωνείο μία τέτοια περίπτωση πρέπει να δώσεις άλλα 10 ευρώ. Ο σωστός τρόπος για να μην θεωρηθεί νέα εισαγωγή, είναι πριν σταλεί πίσω να γίνει μια διαδικασία με το τελωνείο ώστε να σημειωθεί ο σειριακός αριθμός του κινητού. (Μίλησα με τελωνείο μετά τη δεύτερη εισαγωγή -με μια πολύ ευγενική κυρία- πράγμα παράξενο). Δε γνωρίζω βέβαια τι γίνεται σε περίπτωση αντικατάστασης. Το θέμα είναι οτι ο πωλητής έγραψε ακριβώς ότι είχε γράψει και την πρώτη φορά ενώ του είχα πει να γράψει κάθε λεπτομέρεια (tracking numbers της πρώτης αγοράς και της επιστροφής). Βέβαια έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα ακόμη και αν τα είχε γράψει μάλλον θα έμπαινε και πάλι τελωνείο (ο πρώτος κύριος που είχα μιλήσει μετά τη δεύτερη εισαγωγή μου είπε "Μου κάνει εντύπωση γιατί από το πρωί έχουν πάρει άλλοι 4-5 τηλέφωνο και λένε ότι τα κινητά τους είναι από επισκευή".
-
από honorbuy έχει ψωνίσει κανείς? είναι αξιόπιστο?
-
Εγώ φίλε μου, παρήγγειλα απο την Ευρωπαϊκή αποθήκη ένα ,note 4 global προχθές και το παρέλαβα σε μια ημέρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η ευρωπαική αποθήκη τους είναι οκ, και γρήγορη. Από κίνα, δεν έχω αγοράσει ποτέ από αυτούς.
(και δεν σκοπεύω).
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
gfilip απο του honorbuy την ευρωπαικη αποθηκη κ εκανε μονο μια μερα; εσυ ποτε το ειχες στα χερια σου;
-
-
Παράγγειλα από eglobalcentral.eu την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017
και ακόμα καμιά ανταπόκριση...
Είναι νορμάλ αυτό;
Ευχαριστώ... -
Ξύπνησες άγρια χαράματα κ περιμένεις μεσημεριανό!!!
Άραξε κ περίμενε...στο 20-ημερο θα το χεις, εκτός κ αν είσαι από τους τυχερούς κ παραλάβεις νωρίτερα.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα