Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που ήρθαν από Γαλλία και πληρώθηκε τελωνείο στην Γαλλία.
    • Διαφήμιση
    • Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πολύ θετική εμπειρία μου από το Support του Banggood, πριν ένα μήνα παρήγγειλα και παρέλαβα πριν δύο εβδομάδες ένα Android TV BOX H96+ Pro το οποίο και ήρθε χωρίς τελωνείο με Free Shipping (μάλλον τυχερός). Η συσκευή από την πρώτη ημέρα παρουσίασε κάποια σημάδια υπερθέρμανσης και στην συνέχεια κάποια αραιά κολλήματα (1 φορά κάθε 2-3 μέρες, επανέρχεται με Reboot). Επικοινώνησα με το Support του Banggood και τους ενημέρωσα για το πρόβλημα μου, η πρώτη απάντηση ήταν εάν μπορώ να το πάω σε κάποιον τοπικό τεχνικό και να δει την ψήκτρα (η πληρωμή του τεχνικού θα γινόταν από αυτούς αφού έστελνα την απόδειξη), η απάντηση μου ήταν αρνητική, η δεύτερη πρόταση ήταν να μου στείλουν μια νέα συσκευή, κάτι που αρνήθηκα και τελικά ζήτησα refound τα χρήματα μου, και για μεγάλη μου έκπληξη μου μου έκαναν άμεσα Refound χωρίς να ζητήσουν την συσκευή πίσω !!! δεν ξέρω εάν έχει να κάνει με την αξία της συσκευής 52€ αυτή την στιγμή (όταν την πήρα εγώ σε Flash Sale είχε 42€).
    • Ο/H paulpap01 έγραψε:

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πολύ θετική εμπειρία μου από το Support του Banggood, πριν ένα μήνα παρήγγειλα και παρέλαβα πριν δύο εβδομάδες ένα Android TV BOX H96+ Pro το οποίο και ήρθε χωρίς τελωνείο με Free Shipping (μάλλον τυχερός). Η συσκευή από την πρώτη ημέρα παρουσίασε κάποια σημάδια υπερθέρμανσης και στην συνέχεια κάποια αραιά κολλήματα (1 φορά κάθε 2-3 μέρες, επανέρχεται με Reboot). Επικοινώνησα με το Support του Banggood και τους ενημέρωσα για το πρόβλημα μου, η πρώτη απάντηση ήταν εάν μπορώ να το πάω σε κάποιον τοπικό τεχνικό και να δει την ψήκτρα (η πληρωμή του τεχνικού θα γινόταν από αυτούς αφού έστελνα την απόδειξη), η απάντηση μου ήταν αρνητική, η δεύτερη πρόταση ήταν να μου στείλουν μια νέα συσκευή, κάτι που αρνήθηκα και τελικά ζήτησα refound τα χρήματα μου, και για μεγάλη μου έκπληξη μου μου έκαναν άμεσα Refound χωρίς να ζητήσουν την συσκευή πίσω !!! δεν ξέρω εάν έχει να κάνει με την αξία της συσκευής 52€ αυτή την στιγμή (όταν την πήρα εγώ σε Flash Sale είχε 42€).
      οχι... Είναι καθαρά θέμα δικό τους... και εμένα 2 φορές που ειχα θέμα με συσκευές από το gearbest μου έδωσαν λεφτά πίσω χωρίς να ζητήσουν το προϊόν... και μια φορά με ένα ρολόι amazfit που επειδή είχε περάσει το διάστημα των 45 ημερών μου επέστρεψαν 20 δολάρια... βέβαια εγώ το ρολόι το έστειλα amazfit Αμερική μετά και μου έδωσαν καινούργιο

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Για να μην λεμε πολλα και επειδη κανω παρα πολλες αγορες μηνιαιως και εχω δει πολλα.....το customer service του banggood ειδικα τον τελευταιο χρονο (παλιοτερα ειχε θεματακια) δεν παιζεται!!!

Το κορυφαιο σε κινεζομαγαζο με διαφορα.......τοσο που μπορεις να πεις οτι εχει ξεφυγει απο την κινεζοεξυπηρετηση και εχει περασει σε αλλο λεβελ!!

Δεν κολλανε γενικα αν τους αποδειξεις οτι εχουν κανει κατι λαθος η οτι καποιο προιον εχει θεμα χωρις να φταις εσυ σε αποζημιώνουν αμεσως και χωρις καμια ταλαιπωρια και σου λενε και ευχαριστω πολυ!!!

Εγω πλεον τους συστηνω παντου ως πρωτη επιλογη και μεσω της σελιδας μου γιατι ειναι αψογοι και ας προμοταρουν οι περισσοτεροι το gearbest επειδη τους δινει μεγαλυτερες προμήθειες....το banggood σε επιπεδο εξυπηρέτησης ειναι ενα σκαλι πανω!!
    • Διαφήμιση
    • Ψωνίζω χρόνια από το banggood, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν το ψάξεις και λίγο, μερικές φορές έχουνε τις καλύτερες τιμές σε κάποια προϊόντα, ακόμα καλύτερες και από AliExpress! :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Banggood και ξερό ψωμί, παραγγελία χθεσινή, σήμερα έφυγε και το tracking είναι ενεργό, δείχνει πληροφορίες. Παραγγελία την προηγούμενη Πέμπτη από Gearbest, με πιθανή ημερομηνία αποστολής 3 με 5/10, είτε δεν το έχουν stock είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Στο site μου γράφει " Dispatced", στο ticket που άνοιξα μου λένε ότι είναι " packed", στο messenger μου απάντησαν ότι είναι σε στάδιο "waiting for processing". Ειλικρινά είναι η τελευταία φορά από Gearworst, όπως τους είχε ονομάσει κάποιος...

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Μακραν το καλυτερο service του Βanggood.μεχρι και το chat του λειτουργει 24ωρο και σου λυνει αμεσα καθε θεμα.
      Για μια παραγγελια που δεν εβαλα priority,αμεσα μπηκα στο τσατ , μου εδωσαν λινκ paypal στο mail μου, τους πληρωσα τα μεταφορικα και σε 10 λεπτα αλλαξε ο τροπος μεταφορας.Απλα αψογοι.

=============== Οκτ 6th 2017, 11:17am ===============
      Το geabest θελει υπομονη γαιδουρινη, εχει πολυ καλα flash sales , ειναι ψυχρο εμποριο με χειριστο support center.Mε τη βοηθεια των αντιπροσωπων του στις σελιδες του fb μονο γινεται δουλεια σε προβληματα που αδυνατεις να λυσεις μονος σου (να ναι καλα τα παιδια) .Οποιος εχει γερο στομαχι ψωνιζει.Να πω και του στραβου το δικιο δεν εχασα ουτε μια παραγγελια απο αυτους.
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Τους γράφω να μου ακυρώσουν την παραγγελία και τίποτα... Τέλος έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου, τελευταία φορά από Gear, δεν θα σπάσουμε και τα στομάχια μας με τους @@@κες.

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άμα είναι να κουνήσουμε γη και ουρανό για να μας στείλουν μια παραγγελία ( μιλάω για την δουλειά που κάνουν τα παιδιά στο fb).... άστα βραστά...
    • Διαφήμιση
    • banggood VS gearbest =X

Είμαι ο μοναδικός που δεν εχω πρόβλημα με κανένα απο τα δύο; :)

Βέβαια οι τελευταίες 4 παραγγελίες μου έγιναν απο banggood με priority με τα γνωστά αποτελέσματα γρήγορα χωρίς τελωνείο κτλ :thumbsup:

Πιστεύω ότι είναι και θέμα εποχής,πως θα κάτσει το κάθε κατάστημα,πέρσι τέτοια εποχή οι πιο πολύ γράφαμε για το gear ;)
      You may think you can fly - but you better not try