Μου έχει συμβεί κι εμένα το tracking number να είναι διαφορετικό από αυτά που αναγνωρίζει το tracking system του ΕΛΤΑ και ενώ έλεγε έχει μπει Ελλάδα από 20φευγα Αυγούστου δεν το έβρισκα πουθενά. Πήγα όμως από το ταχυδρομείο, και μου είπε μια θεία να ψάξω εκεί... Το "εκεί" ήταν ένα τετράδιο φουλ στα μη παραδοτέα δέματα.. Ξεφύλλισα καμιά 25αρια μέρες πίσω και βρήκα το όνομα μου, της έδειξα τον κωδικό τομέα που έγραφαν αυτοί κωδικοποιημένα και αυτό ήταν.. Παρέλαβα και έφυγαΟ/H geozn8 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους !!! Εχει κανεις ψωνησει κατι απο κινα και να του το στειλουν με Flyt Express ?? Εχω παραγγειλει κατι αξεσουαρ και το δικο τους περιεργο τρακινγκ το οποιο τελειωνει σε GQ λεει εδω και 3 ημερες οτι το δεμα εχει φτασει στην ελλαδα και οτι απο εκει και μετα μου λεει το συστημα τους οτι σταματαει το τρακινγκ το οποιο ειναι λογικο !! Το θεμα ειναι οτι το νουμερο ειναι περιεργο και δεν το βγαζει το συστημα τον ελτα καθολου και μου λεει οτι ο αριθμος αυτος ειναι λαθος..!! Πως μπορω να ξερω που ειναι το δεμα μου και με ποια εταιρια θα μου ερθει ?? Μπορει να ειναι και unregistered δεν βγαζεις ακρη με τους κινεζους...![]()
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk