Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους !!! Εχει κανεις ψωνησει κατι απο κινα και να του το στειλουν με Flyt Express ?? Εχω παραγγειλει κατι αξεσουαρ και το δικο τους περιεργο τρακινγκ το οποιο τελειωνει σε GQ λεει εδω και 3 ημερες οτι το δεμα εχει φτασει στην ελλαδα και οτι απο εκει και μετα μου λεει το συστημα τους οτι σταματαει το τρακινγκ το οποιο ειναι λογικο !! Το θεμα ειναι οτι το νουμερο ειναι περιεργο και δεν το βγαζει το συστημα τον ελτα καθολου και μου λεει οτι ο αριθμος αυτος ειναι λαθος..!! Πως μπορω να ξερω που ειναι το δεμα μου και με ποια εταιρια θα μου ερθει ?? Μπορει να ειναι και unregistered δεν βγαζεις ακρη με τους κινεζους... :S :S
      Μου έχει συμβεί κι εμένα το tracking number να είναι διαφορετικό από αυτά που αναγνωρίζει το tracking system του ΕΛΤΑ και ενώ έλεγε έχει μπει Ελλάδα από 20φευγα Αυγούστου δεν το έβρισκα πουθενά. Πήγα όμως από το ταχυδρομείο, και μου είπε μια θεία να ψάξω εκεί... Το "εκεί" ήταν ένα τετράδιο φουλ στα μη παραδοτέα δέματα.. Ξεφύλλισα καμιά 25αρια μέρες πίσω και βρήκα το όνομα μου, της έδειξα τον κωδικό τομέα που έγραφαν αυτοί κωδικοποιημένα και αυτό ήταν.. Παρέλαβα και έφυγα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Oκ κατάλαβα !! Θα περιμένω καμια 10 αρια μέρες και αν δεν δω φως τοτε θα το ψάξω στο ταχυδρομείο της περιοχής που εχω βάλει !! Ευχαριστώ ;) ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Αυτό το τρακινγκ Γιώργο είναι μέχρι να φύγει από Κίνα. Μετά.. Συμπεριφέρεται σαν απλό δεμα
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Τώρα πια θα λέμε ότι ήμαστε τυχεροί άμα παραλάβουμε κάτι μέσα στο 17 με το χάος που γίνεται στα ΕΛΤΑ. Κι εγώ από 28/8 περιμένω ένα power bank απο gearbest το οποίο δείχνει ότι είναι Ελλάδα από 14/9, αλλά κοιμούνται και σου τη λένε άμα πας και το ζητήσεις χωρίς χαρτάκι τα ζώα που τα έχουν κάνει μην πω!!!

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παιδες bang good είναι εγγύηση.3 παραγγελίες από 25/9 παρελήφθησαν εχτές 6/10.και οι 3 με priority και καμία ενόχληση από τους τελωνες.!!

10 παραγγελίες συνολικά από τις 01/08 που έχω κάνει η μία άργησε και έκανε 21 ημέρες για να παραλάβω ενω στις υπόλοιπες παρέλαβα από 7 έως 15-16 ημέρες μετά την παραγγελία.ολες με priority και οι τελωνες άφαντοι!!
      Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 :ugeek:
    • @billucky
      Και εγώ παλιότερα έκανα κάποιες αγορές από DHgate, κανένα πρόβλημα.
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Καλησπερα. Εχει ψωvισει κανεις ποτε αξεσουαρ απο κινα μεσο της Turkey Post ?? Ειναι αξιοπιστη?? Πρωτη φορα την βλεπω δεν ηξερα οτι υπαρχει καν .. Αλλιως το κλασικο alliexpess shipping !!!
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Πρέπει να πούμε στην διεύθυνση να φτιάξει ειδικό μετάλλιο shipping expert, με πρώτο αποδέκτη γατοπίγκο. :D

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Κατάστημα GearBest: Αγόρασα projector από την ευρωπαική του αποθήκη (UK-2) καθώς ανέφερε ότι είναι σε στοκ και θα αποσταλεί την επόμενη ημέρα με χρονικό διάστημα παράδοσης εντός 4-7 εργάσιμων ημερών. Προτίμησα αυτή τη λύση για να μην ρισκάρω με τελωνεία παρόλο που το κόστος του ίδιου projector για αποστολή από τη Κίνα (ακόμα και με μεταφορικά EU EXPRESS) θα μου στοίχιζε 30 ευρώ λιγότερα.

Αποτέλεσμα: Το είδος δεν ήταν σε απόθεμα και μετά από μηνύματα μου καθώς είχε κολλήσει στο processing 3 μέρες, με ενημέρωσαν ότι θα είναι διαθέσιμος προς αποστολή μετά από 7-15 εργάσιμες ημέρες. Δηλαδή τον πλήρωσα...ευρωπαικά και θα τον αναμένω με χρόνους...Κίνας!!!

Δεν φτάνει λοιπόν που δεν τηρήσανε τους όρους αγοράς-αποστολής, δεν δέχονται να επιστρέψουν τα χρήματα αλλά προτείνουν να τα βάλουν στο gearbest-wallet για μελλοντικές μου αγορές (δες που τους βάλαμε αφεντικά στη τσέπη μας) ή να αγοράσω κάτι άλλο ή να περιμένω πότε θα το φέρει ο προμηθευτής!!! Φυσικά για να με αποζημιώσουν...κάνουν τους Κινέζους.

Αυτό είναι το GEARBEST στην περίπτωση μου.
    • Διαφήμιση
    • Φίλε μου είχα και εγώ θέμα με παρόμοια περίπτωση στο gearbest(flash sale απο Κίνα αποστολή 15 με 25 ημέρες μετά από ότι έλεγε) και μου έστειλαν κανονικά πίσω τα χρήματα στην κάρτα.Στο πρώτο mail μου είπανε και εμένα τα ίδια αλλά νομίζω η απάντηση είναι κονσέρβα για ολους.Ανοιξες ticket όπως λέει στις οδηγίες ειδικά για ακύρωση και refund και σου αρνήθηκαν???