Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Μπλέξαμε παιδια δε μπορούμε να ψωνίσουμε πλέον οπως παλια απ έξω.

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Banggood και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
      Είπα να δοκιμάσω φίλε μου και από το ριμαδι το Gearbest...
      Banggood και ξερό ψωμί!! Τέλος το Gear για μένα.

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και διαφορετικά είναι όταν έχεις διαθέσει 10€ ή και λίγο μεγαλύτερα ποσά, και αλλιώς είναι όταν έχεις διαθέσει 480€...
    • Διαφήμιση
    • Δεν κοιτάζει λέω εγώ κάποιος υπεύθυνος από το miui hellas να επικοινωνήσει με το banggood, μήπως και κάνουν εδώ στα μέλη καμία καλή προσφορά; :D :whistling:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ 1

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....

Συγνώμη για την καθυστέρηση ( akisjes ) ....κινητό παρήγγειλα (DIRECT) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δυο μέρες στο ΚΔ ΑΤΤΙΚΗΣ..?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Κωδικός Αντικειμένου:
      Ημερομηνία & ΏραΠεριοχήΚατάσταση
      10/10/2017, 18:46:17Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
      10/10/2017, 12:31:55Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ)
      10/10/2017, 10:31:55Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)ΑΦΙΞΗ ΣΕ
      10/10/2017, 00:07:41Κ.Α.Τ.ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
      6/10/2017, 00:12:00Κ.Α.Τ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ
      30/9/2017, 07:42:11ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
      28/8/2017, 17:32:00ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Παραγγελία 6/10 δυο θήκες και κάτι tempered στο Gearbest, μετά από το κρούσμα με το mi mix2, και πριν μάθω ότι δεν μπορούν να το στείλουν με DPD όπως μου έγραψαν στο ticket που είχα ανοίξει, μιλάω μαζί τους εχθές στο chat γιατί δεν την έχουν στείλει ακόμη, και μου είπαν ότι είχαν κάποια θέματα με τις μεταφορικές εταιρίες και ότι σε 1-2 θα την στείλουν. Λέω οκ, σήμερα μου έρχεται mail ότι η παραγγελία έφυγε και μου δίνουν και tracking. Βάζω το tracking στο " sky56 " και μου δείχνει ότι έχει παραλάβει η μεταφορική το δέμα από 7/10, δηλαδή την επόμενη μέρα από την παραγγελία και είναι ήδη έτοιμη για να φύγει από Κίνα... Ειλικρινά οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
      Παραγγελία στο Banggood στις 9/10, έγινε ship στις 10/10, και σήμερα δείχνει "Ολλανδία αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό", φυσικά με Priority...

Έχουν ανέβει οι παραγγελίες πολύ και έχουν χάσει τον μπούσουλα.. δεν ξεχωρίζουν παραγγελίες και στέλνουν αυτοματοποιημενα μυνηματα για μα είναι καλυμμένοι... για τον φίλο με το refund ποτέ δεν είχα πρόβλημα, απλά θέλουν κάποιες μέρες...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H longus έγραψε:

Παραγγελία 6/10 δυο θήκες και κάτι tempered στο Gearbest, μετά από το κρούσμα με το mi mix2, και πριν μάθω ότι δεν μπορούν να το στείλουν με DPD όπως μου έγραψαν στο ticket που είχα ανοίξει, μιλάω μαζί τους εχθές στο chat γιατί δεν την έχουν στείλει ακόμη, και μου είπαν ότι είχαν κάποια θέματα με τις μεταφορικές εταιρίες και ότι σε 1-2 θα την στείλουν. Λέω οκ, σήμερα μου έρχεται mail ότι η παραγγελία έφυγε και μου δίνουν και tracking. Βάζω το tracking στο " sky56 " και μου δείχνει ότι έχει παραλάβει η μεταφορική το δέμα από 7/10, δηλαδή την επόμενη μέρα από την παραγγελία και είναι ήδη έτοιμη για να φύγει από Κίνα... Ειλικρινά οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
      Παραγγελία στο Banggood στις 9/10, έγινε ship στις 10/10, και σήμερα δείχνει "Ολλανδία αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό", φυσικά με Priority...

Το στειλανε τελικα με eu express?

@billfot οχι, γιατί μόνο με απλό ταχυδρομείο ή DHL μου είπαν ότι μπορούν να το στείλουν, και φυσικά ζήτησα refund, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα τούς έχει γίνει από τις 9/10/17, και το οποίο ακόμη δεν έχει φανεί στο paypal...

κοίτα στο gb wallet... συνήθως κάνουν refund εκεί

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μετά όμως μπορείς να τα μεταφέρεις από gb wallet η σου τα πιστώνουν εκεί για άλλη αγορά? Ρωτάω χωρίς να έχω ανάλογη περίπτωση απλά ενημερωτικα

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Μακρια απ το gearbest wallet.Απαιτησε να γινουν στην Καρτα σου κι οχι στο paypal για να φανουν χωρις διαδικασιες και στο λογαριασμο στην τραπεζα σου....