Τους έχω πει να γίνει στο paypal και όχι στο wallet, και μου είπαν ότι το έκαναν στο paypal, αλλά το refund ακόμη " άφαντο " τέσσερις μέρες τώρα...Ο/H ktlk21 έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤους έχω πει να γίνει στο paypal και όχι στο wallet, και μου είπαν ότι το έκαναν στο paypal, αλλά το refund ακόμη " άφαντο " τέσσερις μέρες τώρα...Ο/H ktlk21 έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
Φιλε μου εμένα το refund φαινότανε σαν ενέργεια ακριβώς από την επόμενη που άνοιξα ticker για cancel order και refund ακριβώς την ημέρα που μου απάντησαν στο ticket ότι η παραγγελία ακυρώθηκε.Σε τρεις μέρες τα χρήματα ήτανε στην κάρτα.Δεν θέλω να σε ανησυχισω αλλά ψαξτω λίγο κάτι δεν μου άρεσει
Άνοιξα εχθές case στο paypal, και μου απάντησαν το κορυφαίο ότι θα μου κάνουν refund σε 1-2 μέρες, ενώ στο ticket που είχα ανοίξει, μου είχαν πει ότι μου έχουν κάνει refund από 9/10. Μιλάμε οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Περιμένω τώρα και το paypal τι θα αποφασίσει... Μακριά από Gearbest...Ο/H nickkon έγραψε:
στείλε τους ένα mail και ζήτα άμεση κινηση refund ή αλλιώς ανοίγεις case στο paypal ,
δεν παιζει να μη φαίνεται το refund sto paypal για 4 ολόκληρες μέρες.
Αν δεν έχεις σχεδόν άμεση αντίδραση από μέρους τους άνοιξε case και στείλε
το mail discussion που έχεις μαζί τους
Θα περιμένεις μέχρι να περάσει η ημερομηνία που εχει ορίσει το PaypalΟ/H doctor13 έγραψε:
Δεν έχει γίνει ακόμα κάτι γράφει Being Reviewed By PayPal.
Να περιμένω 1-2 ημέρες ?
Ο/H teddukos94 έγραψε:
παιδια, Δευτέρα φεύγω Κίνα και σκέφτομαι να τσιμπήσω κανένα κινητό απο εκεί.. τι προτείνετε;
Ο/H flowin_through έγραψε:
Ναι, αλλα τι τιμες παιζουν εκει; στυλ gearbest?
Λοιπόν παιδιά εμένα το κινητό μου το έφερε άτομο που πήγε στη Κίνα και δεν μπόρεσε να το πάρει από Mi store που του είπα γιατί ήταν αρκετά μακριά και το πήρε από σοβαρό κατάστημα με κινητά στη γειτονιά που έμενε, το οποίο δεν είχε διαθέσιμο το συγκεκριμένο μοντέλο και το παρήγγειλε απ'το Mi store...σε 1-2 μέρες το έφερεΟ/H spideman3 έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά σε συζήτηση εδώ νήμα το ποιο ασφαλές κατάστημα αγοράς είναι τα mi store. Για να μην πάρεις μαϊμού συσκευή.
Σε 1-2 μήνες θα πάει ένας γνωστός μου, ελπίζω επιτέλους να αποκτήσω ένα mi6Ο/H 8@nos έγραψε:
Λοιπόν παιδιά εμένα το κινητό μου το έφερε άτομο που πήγε στη Κίνα και δεν μπόρεσε να το πάρει από Mi store που του είπα γιατί ήταν αρκετά μακριά και το πήρε από σοβαρό κατάστημα με κινητά στη γειτονιά που έμενε, το οποίο δεν είχε διαθέσιμο το συγκεκριμένο μοντέλο και το παρήγγειλε απ'το Mi store...σε 1-2 μέρες το έφερε![]()
Οι τιμές είναι φθηνότερες από το gearbest και να μην σου πω φθηνότερα και απ'ολα τα καταστήματα που βρίσκουμε μέσω ίντερνετ......πχ το santoni τότε μέσω ίντερνετ δεν το έβρισκα κάτω από 132 ευρώ, στο κατάστημα όμως το πήρα 125....ίδιες τιμές παίζουν και στο Mi store.
Επίσης μη περιμένεις να βρεις στη Κίνα έκδοση global δηλαδή να υποστηρίζει b20 και φυσικά θα έχει πάνω official china rom.
@teddukos94 Δεν ξέρω σε ποια πόλη θα πας αλλά καλό είναι να πάρεις κάποιον μαζί που ξέρει κινέζικα γιατί με αγγλικά δύσκολα θα συνεννοηθείς
με μια Κινέζα φίλη μου θα πάω, έχω πάρει ξανά από αλλά 5 κινητά και ήταν όλα μια χαράΟ/H flowin_through έγραψε:
Σε 1-2 μήνες θα πάει ένας γνωστός μου, ελπίζω επιτέλους να αποκτήσω ένα mi6Ο/H 8@nos έγραψε:
Λοιπόν παιδιά εμένα το κινητό μου το έφερε άτομο που πήγε στη Κίνα και δεν μπόρεσε να το πάρει από Mi store που του είπα γιατί ήταν αρκετά μακριά και το πήρε από σοβαρό κατάστημα με κινητά στη γειτονιά που έμενε, το οποίο δεν είχε διαθέσιμο το συγκεκριμένο μοντέλο και το παρήγγειλε απ'το Mi store...σε 1-2 μέρες το έφερε![]()
Οι τιμές είναι φθηνότερες από το gearbest και να μην σου πω φθηνότερα και απ'ολα τα καταστήματα που βρίσκουμε μέσω ίντερνετ......πχ το santoni τότε μέσω ίντερνετ δεν το έβρισκα κάτω από 132 ευρώ, στο κατάστημα όμως το πήρα 125....ίδιες τιμές παίζουν και στο Mi store.
Επίσης μη περιμένεις να βρεις στη Κίνα έκδοση global δηλαδή να υποστηρίζει b20 και φυσικά θα έχει πάνω official china rom.
@teddukos94 Δεν ξέρω σε ποια πόλη θα πας αλλά καλό είναι να πάρεις κάποιον μαζί που ξέρει κινέζικα γιατί με αγγλικά δύσκολα θα συνεννοηθείς